2025 BAT 17 OCAK SONRA TRANSFER SÜRECİNE BAŞLAYACAĞIM KİMLER VAR TRANSFER İÇİN REGL BEKLEYEN 🌸

AlyaOA

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2025
15
12
3
30
Merhaba güzel anne adayları Aralık ayında opu oldum 6 1.kate embriyom donduruldu. İlk reglimi oldum. Şimdi ikinci reglimi bekliyorum. 17 Ocak gibi olacağım gecikmezse sonra transfer hazırlıklarına başlayacağım Allah kısmet ederse. İlk tüp bebek deneyimim kimler var benimle birlikte tüp bebek için gün sayan yeni başlayan? Gelin beraber bekleyelim birbirimize destek olalım hamiş anneler veya daha önceden yaptıranlar da bizimle bilgilerinş paylaşırsa çok sevinirim

merhabalar bende 2. reglimi bekliyorum tranfer için kaç tane embiryo tranfer edilcek size acaba

Merhaba,1.5 senedir tedavi görüyorum. 1 başarısız denemem var.cumartesi- Pazartesi ardışık çift embriyo transferi oldum. Ne sormak isterseniz cevaplarım

Merhaba,1.5 senedir tedavi görüyorum. 1 başarısız denemem var.cumartesi- Pazartesi ardışık çift embriyo transferi oldum. Ne sormak isterseniz cevaplarım
Ardışık çift embriyo ne oluyor acaba? Bir de nasıl beslendiniz nelere dikkat ettiniz ve hangi ilaçları kullandınız acaba

Ardışık çift embriyo ne oluyor acaba? Bir de nasıl beslendiniz nelere dikkat ettiniz ve hangi ilaçları kullandınız acaba
Merhaba tekrardan ardışık demek aynı günde konulmuyor yani iki gün arayla konuluyor benim cumartesi ilk transferi oldu pazartesi ikinci transferi oldu bunu ardışık transfer diyorlar. 16 Ocak test günüm bu benim ikinci denemem umarım hepimiz olumlu sonuçlar alırız
Geçen denememde avokado falan yememiştim ve stresli bir dönemde kendi evimde değildim şu an kendi evimdeyim her gün yarım avakado çiğ fındık badem ceviz yiyorum paketli hiçbir gıdayı yemiyorum içmiyorum da bol sebze balık tavuk tüketmeye çalışıyorum
İlaçlarım şu şekilde
Sabah öğle ve akşam Progestan fitil kullanıyorum
İğnelerimi akşama ayarladım gündüz yapmıyorum Progestan dex25 kullanıyorum geçen tedavimden elimde vardı ama prulutondex de olabiliyor ondan da aldım hatta.(günde1)
Oksapar kullanıyorum günde 1
EcoPirin kullanıyorum günde 1
B12-imom omega kullanıyorum günde 1
Estrofem kullanıyorum günde 3 kez.
Birde prednol kullanıyorum.

Geçen denememdeki olumsuzluğu bir şeye bağlayamıyorum nasıl normal bir gebelik düşükle sonuçlanıyor gelişmiyor embriyodaki bir sorundan dolayı da gelişmemiş olabilir mesela yani Rabbimin takdiri diyorum inşallah bu sefer pozitif sonuçlar alırız hepimiz böyle dertleştiğimiz yerlere kızlar sonuç pozitif yazmayı çok istiyorum umarım Rabbim nasip eder

Ay canım umarım hepimiz güzel sonuçlar alırız bnde dün regli oldum bugün Estrofeme başladım bakalım doktor Ocak 25 gibi transfer olur dedi

İlk defa duyuyorum kusura bakma canım o yüzden sordum. Az kalmış test gününe umarım pozitifi görürsün canım. İğneler için acıtıyor diyorlar gözüm korktu biraz

Umarım canım ya ben de çok inanıyorum pozitif olacağına ve hep öyle düşünüyorum. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın canım umarım pozitif haberleri ile doldururuz burayı

10 ocakta olmam lazım inş bir an önce olsunda tranfer günü netleşsin benimde 2 tane embiryo tranferi olucak inş
Şimdi bile zaman geçmiyor ya 8 gün kaldı reglime. Senin de 1 günün umarım pozitifi görürsün kuzum Allah gönlündekini hayırlı kılsın bebeğine kavuşursun inşallah

İlk defa duyuyorum kusura bakma canım o yüzden sordum. Az kalmış test gününe umarım pozitifi görürsün canım. İğneler için acıtıyor diyorlar gözüm korktu biraz
Rica ederim olur mu öyle şey tabi sor
Oksapar vb kan sulandırıcı iğneler yakıyor biraz evet ama diğeri gayet iyi ben alıştım herkes alışır

Umarım canım ya ben de çok inanıyorum pozitif olacağına ve hep öyle düşünüyorum. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın canım umarım pozitif haberleri ile doldururuz burayı
Amiiiinnn aminnn hepimiz iyi haberlerimizi yazarız inşallah birbirimize hep dua edelim bende isteyen herkese hep ediyorum her gece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…