2025 BAT 17 OCAK SONRA TRANSFER SÜRECİNE BAŞLAYACAĞIM KİMLER VAR TRANSFER İÇİN REGL BEKLEYEN 🌸

Bende 2 yıldır tedavi görüyorum. Sebepsiz infertilite bizdeki. 2 aşılamam tutmadı. 26 aralıkta opu oldum. 3 embriyom donduruldu. İlk adetim bitti 2.yi bekliyorum
Bakalım nasıl bir süreç olacak. Rabbim hepimize hayırlı evlat nasip etsin inşallah

Ay canım umarım hepimiz güzel sonuçlar alırız bnde dün regli oldum bugün Estrofeme başladım bakalım doktor Ocak 25 gibi transfer olur dedi
Canım ben de bugün başladım estrofem verdi bana da. Ay dondurulmuş embriyo süreci o kadar uzun mu ya. Benimki şubatı bulacak desene

Amin hepimizin inşallah. Çok teşekkür ederim böyle dualar ile duanın gücü ile beraber birbirimizin pozitif sonuçlarına şahit olacağız Allah’ın izniyle
İnşallah benimde bu ay transferim olacaktı genetikten geldi doktor bana histeroskopi olucak dedi işlemden ne zaman sonra transfer olurum bilmiyorum

Canım ben de bugün başladım estrofem verdi bana da. Ay dondurulmuş embriyo süreci o kadar uzun mu ya. Benimki şubatı bulacak desene
Evet canı. Malesef benim bir hafta oldu başlayalı günde üç tane alıyorum bir sürü ilaç var vitamin vs var benimki 27 Ocak gibi sanırım

Evet canı. Malesef benim bir hafta oldu başlayalı günde üç tane alıyorum bir sürü ilaç var vitamin vs var benimki 27 Ocak gibi sanırım
Baktım ben de ilk kızımda tam 16 gün sürmüş . Rabbim hayırlı sonuçlar almanızı nasip etsin

Hadi inş bundan sonra güzel süreçler bizi bekler

Yaşaaaa çok güzel Hadi inş güzel haberler alırız, korkmayın lütfen diyeceğim ama elde olmuyorki
Aynen öyle elimde değil. Bi yanımda umut var heyecan var. Umarım 3.5 senedir ilk pozitif sonucumu 2.transferimde alırım
Rabbim herkese nasip etsin o mutluluğu akan göz yaşlarımız mutluluktan olsun

Merhabalar umarım hepimiz pozitifi görürüz. Doktorun ne dedi canım
Tüp bebeğin tutunma oranı %60-75 arası dedi donmuş embriyolarım mevcut onlarıda genetiğe gönderdikten sonra tekrar deneme yapalım dedi vajinal muayene yaptı çok şükür herhangi bi sorun yok biraz toparlanıp o şekilde gitmeyi planlıyoruz bü kaç ay sonra inşallah

Güzel haber,inş her şey gönlünüzce olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…