Hadi inşallah hayırlı sonuçlar alırsınız rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasınBen de perşembe sabah test günümü bekliyorum heyecan ile kendimi dinlemiyorum belirtim var mı diye çünkü adet belirtileri ile çok benziyor ya ama gün geldikçe heyecan basıyor
Amin hepimizin inşallah. Çok teşekkür ederim böyle dualar ile duanın gücü ile beraber birbirimizin pozitif sonuçlarına şahit olacağız Allah’ın izniyleHadi inşallah hayırlı sonuçlar alırsınız rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın
Bende 2 yıldır tedavi görüyorum. Sebepsiz infertilite bizdeki. 2 aşılamam tutmadı. 26 aralıkta opu oldum. 3 embriyom donduruldu. İlk adetim bitti 2.yi bekliyorumMerhaba güzel anne adaylarıAralık ayında opu oldum 6 1.kate embriyom donduruldu. İlk reglimi oldum. Şimdi ikinci reglimi bekliyorum. 17 Ocak gibi olacağım gecikmezse sonra transfer hazırlıklarına başlayacağım Allah kısmet ederse. İlk tüp bebek deneyimim kimler var benimle birlikte tüp bebek için gün sayan yeni başlayan? Gelin beraber bekleyelim birbirimize destek olalım hamiş anneler veya daha önceden yaptıranlar da bizimle bilgilerinş paylaşırsa çok sevinirim
Canım ben de bugün başladım estrofem verdi bana da. Ay dondurulmuş embriyo süreci o kadar uzun mu ya. Benimki şubatı bulacak deseneAy canım umarım hepimiz güzel sonuçlar alırız bnde dün regli oldum bugün Estrofeme başladım bakalım doktor Ocak 25 gibi transfer olur dedi
İnşallah benimde bu ay transferim olacaktı genetikten geldi doktor bana histeroskopi olucak dedi işlemden ne zaman sonra transfer olurum bilmiyorumAmin hepimizin inşallah. Çok teşekkür ederim böyle dualar ile duanın gücü ile beraber birbirimizin pozitif sonuçlarına şahit olacağız Allah’ın izniyle
Evet canı. Malesef benim bir hafta oldu başlayalı günde üç tane alıyorum bir sürü ilaç var vitamin vs var benimki 27 Ocak gibi sanırımCanım ben de bugün başladım estrofem verdi bana da. Ay dondurulmuş embriyo süreci o kadar uzun mu ya. Benimki şubatı bulacak desene
Baktım ben de ilk kızımda tam 16 gün sürmüş . Rabbim hayırlı sonuçlar almanızı nasip etsinEvet canı. Malesef benim bir hafta oldu başlayalı günde üç tane alıyorum bir sürü ilaç var vitamin vs var benimki 27 Ocak gibi sanırım
Hadi inş bundan sonra güzel süreçler bizi beklerİlk tüp bebek deneyimim benim daha önceden dış gebelik yüzünden 3 kere hamile kalmama rağmen rahme inmeden tüpte tutundular maalesef. Şimdi rahim dinlendirmedeyim. İnşallah şubat başı transfer olmuş olurum.
Kesinlikle, duaların pozitif gücüne çok inanıyorum, güzel günler bekliyor bizleri inşAmin hepimizin inşallah. Çok teşekkür ederim böyle dualar ile duanın gücü ile beraber birbirimizin pozitif sonuçlarına şahit olacağız Allah’ın izniyle
Ayy evet inşallahKesinlikle, duaların pozitif gücüne çok inanıyorum, güzel günler bekliyor bizleri inş
Yaşaaaa çok güzelAyy evet inşallahyarından sonra test günüm heyecanlıyım bi o kadar da korkuyorum valla
Aynen öyle elimde değil. Bi yanımda umut var heyecan var. Umarım 3.5 senedir ilk pozitif sonucumu 2.transferimde alırımYaşaaaa çok güzelHadi inş güzel haberler alırız, korkmayın lütfen diyeceğim ama elde olmuyorki
Amin ecmain inşAynen öyle elimde değil. Bi yanımda umut var heyecan var. Umarım 3.5 senedir ilk pozitif sonucumu 2.transferimde alırım
Rabbim herkese nasip etsin o mutluluğuakan göz yaşlarımız mutluluktan olsun
Tüp bebeğin tutunma oranı %60-75 arası dedi donmuş embriyolarım mevcut onlarıda genetiğe gönderdikten sonra tekrar deneme yapalım dedi vajinal muayene yaptı çok şükür herhangi bi sorun yok biraz toparlanıp o şekilde gitmeyi planlıyoruz bü kaç ay sonra inşallahMerhabalar umarım hepimiz pozitifi görürüz. Doktorun ne dedi canım
Güzel haber,inş her şey gönlünüzce olurTüp bebeğin tutunma oranı %60-75 arası dedi donmuş embriyolarım mevcut onlarıda genetiğe gönderdikten sonra tekrar deneme yapalım dedi vajinal muayene yaptı çok şükür herhangi bi sorun yok biraz toparlanıp o şekilde gitmeyi planlıyoruz bü kaç ay sonra inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?