2025 aşılama yaptırıp ilkte pozitif sonuç alanlar

ravzanurpapatya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2024
7
0
1
21
Kızlarım merhaba 3 gün önce aşılama yaptırdım yaklaşık 1 buçuk yıldır rabbim nasip etmedi şimdi de aşılama yaptırdık ve kasıklarımda yoğun ağrı göğüslerimde şişkinlik var eşimde sperm şekil bozukluğu olduğunu söyledi doktorumuz fakat çok fazla olmadığımı söyledi progestan fitil verdi günde 1 defa sizin belirtileriniz nelerdi nasıl bir yol izlemem gerekiyor tutması için ilkte tutan var mı 🫶🏻

Kızlarım merhaba 3 gün önce aşılama yaptırdım yaklaşık 1 buçuk yıldır rabbim nasip etmedi şimdi de aşılama yaptırdık ve kasıklarımda yoğun ağrı göğüslerimde şişkinlik var eşimde sperm şekil bozukluğu olduğunu söyledi doktorumuz fakat çok fazla olmadığımı söyledi progestan fitil verdi günde 1 defa sizin belirtileriniz nelerdi nasıl bir yol izlemem gerekiyor tutması için ilkte tutan var mı 🫶🏻
Benimde bu ay ilk kez yapılacak femara kullanıyorum şuan cevapları bende merak ediyorum

Benim tek yumurtam büyüdü polikistik over hastasıyım bir de sol tüpüm kapalı çoğul gebelik olmasın diye yavaş yavaş büyüttü 62.5 vuruldum iğneyi
Hmm iğneden çok anlamıyorum benim tüplerde sıkıntı yok geçen ay ilk kez femara kullanmıştım 3 yumurta büyümüştü kendi haline bırakıldı bu ay aşılama olacak nasıl olur merak ediyorum

Hmm iğneden çok anlamıyorum benim tüplerde sıkıntı yok geçen ay ilk kez femara kullanmıştım 3 yumurta büyümüştü kendi haline bırakıldı bu ay aşılama olacak nasıl olur merak ediyorum
Sana tek verebileceğim tavsiye aşılamadan sonra 3-4 gün duş alma 3-4 gün yat dinlen ayaklarının altına yastık koy sabah bol proteinli beslen yumurta süt avakado falan öğlen bir muz karışık çerez ve kabak içi ye akşam da yatmadan önce tekrardan kabak içi ve fındık fıstık badem ye akşam yemeklerinde de et tavuk balık bol protein ağırlıklı beslen ki bebişinin tutunması kolay olsun umarım güzel haberler alırız

Merhaba insallah hayirli haberler alırsın Rabbim.isteyen herkese versin bende adet olmayi bekliyorum asılama icin. Aşılama süreciniz başından sonuna kaç gun icerisinde oldu

Back