Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    14
Doktorun çok doğru demiş doğal hamile kalabilmek vücudunun buna uygun olduğunu gösterir. Mutlaka seni yakındaki anne gruplarında göreceğiz inanıyorum

Hoşgeldin canım listeye ekleyelim mi seni ilk sayfadaki bilgileri yazabilirsen

Günümüz aynı sağlıkla kucaklayalım inşallah herkesle beraber

Canim ben de bugun doktordan geldim, ozellikle kahveyi sordum. Gunde bir fincan kahve icebilirsin dedi, ben normalde de cok tuketiyorum bir fincan olsun bizim olsun

Amin canım çok korktum sizin adınıza aramızdaki hamişler yaşadımı bu durumu diye
Evet kuzum cidden kötü bir his neyseki eşim evdeydi tek başıma olsam daha kötü olurdum
Günümüz aynı sağlıkla kucaklayalım inşallah herkesle beraber
Amiinnn :) kese gördün mü canım
Canim ben de bugun doktordan geldim, ozellikle kahveyi sordum. Gunde bir fincan kahve icebilirsin dedi, ben normalde de cok tuketiyorum bir fincan olsun bizim olsun
Harikasın canımmm zaten kahvesini çok yumuşatıp gerisini sütle dolduruyorumm keseyi baya erken görmüşsün canım bende yarın gidicem umarım görürümm :) en son betan kaçtı? bide karından mı gördün keseyi kuzumm

En son 18 nisanda son betam 440tı canım, bugün 4+5te karından gördük. Tahminen bugün betam 2.500-3.000 civarı.
Bence sen de yarın göreceksin bana 10 gün sonra yine gel embriyoyu görelim dedi 1 mayısta el sıkıştık

Benimde 17 nisanda 244tü canım doktor görürüz dedii inşallah görürüz yaa :) harikkaaaa inşallahh görürsün miniğini

Ayy aynı anda hamile kalmışız benim de sat 9 Mart, 5+4 te kese gördüm, kese etrafında yoğun kanama alanı var dedi doktor düşük riski var dedi, promester iğne ve duphaston hap başladı. Yarın 6+4 olacak, kalp atışı için gideceğiz inşallah duyarız ben herhangi bir kanama görmedim şimdiye kadar ama benim de beta çok yavaş artıyor, kese gördüğünde beta düşük boş veya sağlıksız gebelik olabilir dedi. Yarın için hem çok korkuyorum hem de çok dua ediyorum.
Sizin şuan durumunuz nasıl

Beta artışın nasıldı acaba. Benimde çok düzenli artmadı kese vajinalde göründü kanamam da var bende iğne ve hap kullanıyorum. Sağlıksız yada boş olabilir demedi ama bende boş olabilir diye endişe ediyorum. Haftaya gidicem bende eğer bebek görünmezse operasyona alabilriiz dedi. Bide kese göründü ama doktor haftasını net söyleyemiyor adet tarihimle uyumlu gitmiyor baya geç döllenme olmuş bende

kızlar yediklerinize dikkat ediyormusunuz yoksa ne varsa yiyormusunuz
benim bugün miğdem çok bulandı zor bi gündü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…