Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    14
Ben 6+2 de duydum

Evet canım kan takibi iyi olur ilk etapta. İnsanın içi rahatlıyor :) muhtemelen haftaya keseyi görürsün

kese kesin gözükür de kalp atışı belki biraz sor olabilir 6+4 ten sonra falan daha garanti diyorlar

Evet canım kan takibi iyi olur ilk etapta. İnsanın içi rahatlıyor :) muhtemelen haftaya keseyi görürsün
Kan ve idrar testi verdim. Doktor ısrarla yarın ver dedi pazartesi vermiştim çünkü dün vermen gerekiyordu dün vermediysen yarın ver artışı ancak öyle anlarız dedi ama bana mantıklı gelmedi tekrar hastaneye gitmek zaten artıştan hesaplayamaz mıyım ? Bi de tok karna vermiş oldum sıkıntı olmaz heralde

Ben bugün 7+3 oldum kalp atışını duydum haftaya 7 haftalık mı olacaksınız

merhaba,

bende de 4+2'de kese göründü, Salı günü, heyecanlıyım:)
hesap bilgilerimde beklenen doğum tarihini 27.12.25 olarak güncelledim. bu tabloya nasıl ekliyoruz :)

Canım bence iyi yapmışsın erken gitmene çok da gerek yok. Kese görmek sadece dış gebelik riskini elemek için önemli. Ama düzenli kan verip artışın güzel oldugunu gorduysen o risk de yok bence. Ben de o yüzden ilk randevumu 6+2de aldım. 6+0da doktorun cihazı iyiyse ve geç döllenme değilse kalp atışı duyulur. Ama duyulmazsa canını sıkma çunku her cihazda duyulmuyor dediğim gibi. Ben kızımda 6+1de vajinal ultrasonda duydum. Karından bakmayı hic denemedi bile doktorum. Vajinal ultrasonu daha net ve doğru görüntü verdiği için tercih ediyor bazıları. Şimdi yarın normal şehir hastanesine gidicem cihazlar çok iyi değil. Kalp duymazsa diye korkmuyor değilim. Biraz da göbeğim var açıkçası. Vajinal baksa daha garanti olur. Umarım kalp duyulmadı haftaya gel diye direkt göndermez çok uzun yazmışım

Iyi yapmışsın canim. Hesaplanir tabiki artıştan. Hadi bakalim sonucun ne gelecek. Saglikla artsin betalar inşallah yok canimcim tok karnina vermenin bir etkisi olmaz.

merhaba,

bende de 4+2'de kese göründü, Salı günü, heyecanlıyım:)
hesap bilgilerimde beklenen doğum tarihini 27.12.25 olarak güncelledim. bu tabloya nasıl ekliyoruz :)
Canım sen tablodaki bilgilerini yaz buraya ben ekleyeceğim listeye. Yaş kaçıncı çocuk tahmini cinsiyet gibi

Canim naptın gittin mi doktora

Pamlok 6+6 ya 7mayis a randevu aldım saglikli bi şekilde görürüm inşallah daha iki hafta var zaman geçmiyor ama genel kontroller 32haftaya kadar ayda bir olacağından beklemeye alışmak iyi olur :))

Ben 6+2 de duydum
Vajinal mi duydunuz karından mı
Ben bugün 7+3 oldum kalp atışını duydum haftaya 7 haftalık mı olacaksınız
Hayır bugün 5+1 ı'm haftaya 6+0da randevum var
Beta takibi de yapmadım. Sadece bir defa baktırdım o da regle 3 gün kala 68 çıkmıştı geç döllenme değil o zaman inşallah duyarız kalp atışını. Benim de göbeğim var o yüzden vajinal bakabilir sıkıntı yok

Kızlar beni de silebilirsiniz listeden, sizlere cok saglıklı güzel hamilelik dönemleri diliyorum
Saglıksız gebelikmiş yolk kesem gelişmemiş bugun bebekte görünmedi bir hafta beklicez ama yüksek ihtimal kürtaj olacagım haftayadan sonra. Tüp bebek tedavisinin ortasında hamile kalmıştım kendiligimden, en azından kalabiliyorum bir şekilde öyle teselli buluyorum. Bana da dua edin olur mu. Kendinize iyi bakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…