- 15 Mayıs 2022
- 1.060
- 1.023
- 63
- 30
- Konu Sahibi annabelica
-
- #1.921
Olabilir kuzum tekrar kan verecek misin artış içinCanım aslında 7 nisanda yumurtlama oldu diye düşünüyorum benim tahminim bebeğin yerleşip beta salgılanması uzun sürdü geç yerleşme diye bir şey de varmış çünkü ama insan ister istemez düşünüyor acaba değerim az mı diye yarın tekrar beta baktıracağım. Ben de her zamanki işlerimi yapmaya devam ediyorum ama aralara mola koyuyorum eğer sancı hissedersem
Geç yerleşme oldu diye düşünüyorum canım yumurtlama tarihim az çok belli çünkü belirtilerden anlıyordum muhtemelen yerleşip beta salgılanması biraz uzun sürdü ama önmeli olan iyice tutunması zaten geç olsun güç olmasın diyorum. Tabi insan ilk sevinci heyecanı geçince bunları düşünmeye başlıyor
Normalde çok az su içen biriyim ama hamileliğimi öğrendiğimden beri çok dikkat etmeye çalışıyorum canım çok önemli diyorlar
Ben yaşadım evimiz çok sallanmadı ama ona rağmen korkutucuydu neyse ki eşim evdeydi. Allah beterinden korusunKIZLAAR istanbulda yaşıyan varmı aramızda deprem oldu ve merak ediyorum yaşıyan var mı o anı?
Balıkesirde çok sallandik İstanbul'u düşünemiyorumKIZLAAR istanbulda yaşıyan varmı aramızda deprem oldu ve merak ediyorum yaşıyan var mı o anı?
Ayy süper kuzum çok sevindim senin adına :) bende yarın gideceğim umarım görürüz. Beta baktırdın mı en son kaç çıkmıştıKızlar keseyi gördük karından baktı göründü çok şükür 2 hafta sonra kalp atışına bakarız dedi
Çok teşekkür ederim canım sende görürsün ben e yazarsın yarın. Beta istemedi doktorum canım. Kese geçtiğimiz haftaki beta değerlerine göre olması gerektiği gibi dedi.Ayy süper kuzum çok sevindim senin adına :) bende yarın gideceğim umarım görürüz. Beta baktırdın mı en son kaç çıkmıştı
Ben de düşük yaptığımda hiç belirti yaşamadan ultrasonda öğrenmiştim. Yaşadığın travmayı anlayabiliyorum. Ama az çok her kadının başına gelen acı bir tecrübe bu. İnşallah bu kez son olur da bir sonrakinde bebeğini kucağına alırsın. Vücudun hamile kalmaya alıştı bu da çok önemli bir şey. Hepimizin duasindasinHayır hiç birşey yaşamadım kanamam yok. Kan sonuçlarım da olumsuz malesef. korkmayın bebeğiniz sağlıklıysa her türlü size gelecektir. Allah sağlıkla gelmesini nasip etsin.
Kaçıncı hafta canım yazalim listeyeKızlar keseyi gördük karından baktı göründü çok şükür 2 hafta sonra kalp atışına bakarız dedi
5+3 canımKaçıncı hafta canım yazalim listeye
Canim kahveyi olabildigince icmemeye calis. Çayı da açık iç. Kahveli seker bile yemiyordum benKuzum akşamları çok çabuk uykum geliyor sabahta 8 de uyanıyorum aşırı çiş zaten var sjsjsj ama ağrı sızı şuan yok çok şükür. Dediğin gibi beta arttıkça neler olur bilmiyorumsu çok içiyorum kuşum zaten hep çok içerim şükür :) tavsiyen için teşekkür ederim çok içim yanıyor soğuk bişeyler içiyorum günde 1 bardak badem ya da yulaf sütlü latteden bişey olmaz heralde dimi? hatta onu da çoğunlukla decaf kahveyle yapıyorum
Saolasın Allah razı olsun. Desteğiniz için saolun.Bundan önce olumsuz tüp bebek tecrübelerim var. Hatta şubatta son embriyo transferim olmuştu tutmamıştı. Martta doğal hamile kaldım hemde ikizdi bu hamileliğim. Doktorum senin tüp bebeğe ihtiyacın yok artık doğal hamile kalabiliyorsun tekrar denemeye devam dedi. Allah vaktini saatini yazmıştır eminim sağlıkla gelecek birgünBen de düşük yaptığımda hiç belirti yaşamadan ultrasonda öğrenmiştim. Yaşadığın travmayı anlayabiliyorum. Ama az çok her kadının başına gelen acı bir tecrübe bu. İnşallah bu kez son olur da bir sonrakinde bebeğini kucağına alırsın. Vücudun hamile kalmaya alıştı bu da çok önemli bir şey. Hepimizin duasindasin
Kuzu makaleleri okuyorum kahveyle ilgili günlük 200 mg aşılmadığı sürece sıkıntı olmaz diyorlar, ama doktoruma da soracağım tabii ki. Umarım kesemiz hatta belki keseler :) oluşmuştur sağlıkla gelsinler yaa :)Canim kahveyi olabildigince icmemeye calis. Çayı da açık iç. Kahveli seker bile yemiyordum ben
Suyu bol ic. Kefir yumurta fln bunlari tüket. Kahvesini az koy iceceksen de
E daha ne olsun iste bak birusru belirtin varuyku çiş kese olusunca rahim büyümeye basliyor agri da kacinilmaz oluyor.
Canim cok gecmis olsun. Ne olacagi belli olmaz 8.haftalarda bebegin anca görüldüğünü okumustum bazi basliklarda. Umutsuz olma hic belli olmaz. Allah yardımcın olsun insallah bebegin tutunur sizinle kalirDoktor çok kesin konuştu. İzmiri en iyi doktorlarıdan biri kendisi ona g0venmeyip kime güvenirim bilemiyorum ki. 1 hafta daha bekleyelim beklemekten zarar çıkmaz ama sağlıksız olduğunu bil dedi. Allah sağlıklısını nasip eder inşallah.
Hakkında hayırlısı olsun canım ama ben olsam başka bir doktorun görüşünü de alırdım. Umarım güzel haberler alırsınUltrasonda bebeği göremedik doğal olarak kalp atışı da yok. Geçmiş ulrtasonlarımı da inceledi şimdiye kadar oluşması gerekiyordu dedi. Malesef üzgünüm
Canim su önemli bol bol ic. Bebis icin de bizim icin deCanım aslında 7 nisanda yumurtlama oldu diye düşünüyorum benim tahminim bebeğin yerleşip beta salgılanması uzun sürdü geç yerleşme diye bir şey de varmış çünkü ama insan ister istemez düşünüyor acaba değerim az mı diye yarın tekrar beta baktıracağım. Ben de her zamanki işlerimi yapmaya devam ediyorum ama aralara mola koyuyorum eğer sancı hissedersem
Geç yerleşme oldu diye düşünüyorum canım yumurtlama tarihim az çok belli çünkü belirtilerden anlıyordum muhtemelen yerleşip beta salgılanması biraz uzun sürdü ama önmeli olan iyice tutunması zaten geç olsun güç olmasın diyorum. Tabi insan ilk sevinci heyecanı geçince bunları düşünmeye başlıyor
Normalde çok az su içen biriyim ama hamileliğimi öğrendiğimden beri çok dikkat etmeye çalışıyorum canım çok önemli diyorlar
Valla canim bir muddet sonra mide agrisi fln da yapiyor kahve. Bagimli degilsen azaltKuzu makaleleri okuyorum kahveyle ilgili günlük 200 mg aşılmadığı sürece sıkıntı olmaz diyorlar, ama doktoruma da soracağım tabii ki. Umarım kesemiz hatta belki keseler :) oluşmuştur sağlıkla gelsinler yaa :)
Doktorum 1 hafta süre verdi kendi kendine düşmesi için. Kürtajı asla kabul etmiyorum doktorum da bir olumsuz kürtajımdan dolayı yapışıklık yaşadığımdan kendi kendine düşmesinden yana. 1 hafta beklemedeyim ama kese ve yolk var sadece bebek yok bence de artık bir oluşum olmaz. Olursa da sağlıklıysa gelsin çünkü sağlıksız bir bebek hem bana hem kendisine zarar. Allah büyük o ol der olur olmayacaksa isyan etmenin anlamı da yok. Denemeye devam edeceğiz.Canim cok gecmis olsun. Ne olacagi belli olmaz 8.haftalarda bebegin anca görüldüğünü okumustum bazi basliklarda. Umutsuz olma hic belli olmaz. Allah yardımcın olsun insallah bebegin tutunur sizinle kalir
Çok üzgünüm Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin inşallahDoktorum 1 hafta süre verdi kendi kendine düşmesi için. Kürtajı asla kabul etmiyorum doktorum da bir olumsuz kürtajımdan dolayı yapışıklık yaşadığımdan kendi kendine düşmesinden yana. 1 hafta beklemedeyim ama kese ve yolk var sadece bebek yok bence de artık bir oluşum olmaz. Olursa da sağlıklıysa gelsin çünkü sağlıksız bir bebek hem bana hem kendisine zarar. Allah büyük o ol der olur olmayacaksa isyan etmenin anlamı da yok. Denemeye devam edeceğiz.
Ben yurt dışındayım istanbulda yaşıyan aramızda hamiş varmı iyi mi diye merak ettim canımEvet ben varım, dışarıdayız, allahtan büyük depreme de dışarıda yakalandık. Bakalım bugün böyle geçecek. Sen iyi misin?
Amin canım çok korktum sizin adınıza aramızdaki hamişler yaşadımı bu durumu diyeOlabilir kuzum tekrar kan verecek misin artış için
Ben yaşadım evimiz çok sallanmadı ama ona rağmen korkutucuydu neyse ki eşim evdeydi. Allah beterinden korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?