Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    14
Geçmiş olsun evet bendede oluyor canım bu durum hastalığınla ilgili degil dir bol c vitamini tüket
Sağol canım. Ya açık söylemek gerekirse düşük yaptığımda covid olmuştum ateslenmistim. Şimdi de hasta olunca galiba beynimde boyle bi korku uyandi sanırım

Yok yok korkma Allah’ın izniyle seninledir yavrun bence ara ara kuruntu geliyor insana

Tabiki eklerim bilgilerini yazabilir misin

Aynen canim iste ayakta fazla kalınca, oturur pozisyonda bacaklar asagida kaldiginda falan artiyor. Ama uzanip dinlenince bacaklari uzatinca hafifliyor. Mesela dinlenince bel agrim baya hafiflemis. Kasıklarımda agri hala var ama elektriklenme gibi his arada geliyor. Kasık ağrısı sabit gibi birsey rahim büyüyor ya ondan..
Canimcim beta normal ama. Mesela belki de bildiginden gec bir tarihte bir daha yumurtladin o tuttu. Zaten kese fln görünüp kalp atışı duyulunca dr sana güncelledigi adet tarihini söyleyecek. O zaman belli olur. Regl günü 7 10 ile öğrenenler oldu hep yazdilar diger topicte hatirla. Stres yapma hic. Onemli olan guzel yukselmesi

Kuzumm iğneyle ilgili yazdıklarını gördüm ama bilgim olmadığı için yorum yapmadım. Doktorun doğru bir şekilde yönlendiriyordur eminim kuzum benim ağrım çok çok nadir oluyor. Dün akşam kısacık bir regl ağrısı yaşadım. Ama hemen geçti. Gögüslerim çok hassas sadece başka hiç bir belirti yok. Boşuna aylardır belirti aramışım :))
Kuzum belki tahmininden geç yumurtlamışsındır ya da geç döllenmiştir. Hiç düşünme önemli olan artış :) ama sana diyorum da günlerdir bende kendimi yiyorum normal mi iyi mi güzel mi diyee ahh annelik rahme düşünce başlıyormuş

Insallah canim çok sagol canim benim betahcg arttikca bebek kesesi falan olustukca tekrar konuşalım agri konusunu
Canim yine de belirti oluyor bazi insanlarda, bende cok uyku hali,sersemlik,bas donmesi, göğüs hassasiyeti ve asiri cis. Bunlar oldu mesela. Kuzum bu arada bol su ic. Su cok onemli. Kese olusmasina bebegin gelisimine falan ozellikle ilk haftalar sonrada ilk 3 ay asiri onemli. Bana dr hep demisti suyu bol ic kese vs guzelce olussun hemen demisti. Bu bilgi sana da lazim olur belki cabim Sunsun9

Kuzum akşamları çok çabuk uykum geliyor sabahta 8 de uyanıyorum aşırı çiş zaten var sjsjsj ama ağrı sızı şuan yok çok şükür. Dediğin gibi beta arttıkça neler olur bilmiyorum su çok içiyorum kuşum zaten hep çok içerim şükür :) tavsiyen için teşekkür ederim çok içim yanıyor soğuk bişeyler içiyorum günde 1 bardak badem ya da yulaf sütlü latteden bişey olmaz heralde dimi? hatta onu da çoğunlukla decaf kahveyle yapıyorum

Ultrasonda bebeği göremedik doğal olarak kalp atışı da yok. Geçmiş ulrtasonlarımı da inceledi şimdiye kadar oluşması gerekiyordu dedi. Malesef üzgünüm
Allahtan ümit kesilmez. Bazen gözükmeyebiliyor. Sonradan gözüküyor hatta makinadan makinaya bile değişiyormuş kalitesi. Eğer küçükse bebek gözükmeme ihtimali olabilir. Başka bir doktora yani hastaneye mi gitsen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…