Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    11
Canım kızın 15 aylık demişsin hâla emziriyor musun? Benimde 12 aylık oğlum var emziriyorum napicam bilmiyorum
Ya burada bikac kisi yazdık emzirirken hamile olan ama ben unuttum isimlerini ( çok ozur dilerim kızlar ). Ben emziriyorum hala. Hem de o kadar keyifle o kadar büyük bir aşkla memeye yapıştı ki. Ben de emzirmeyi çok seviyorum. Ayrılma düşüncesi mahvediyor beni ağlayıp duruyorum. Doğumdan en geç 2 ay önce biraktirmam lazım. O zaman 21 aylık olacak. Ama nasıl bırakır hiç bilmiyorum. Bazen bebekler kendiliginden bırakıyormus sütun tadı degisince. İnşallah kendi kendine bırakır diye dua ediyorum. Yoksa ikimiz de ağlaya ağlaya ayrılacağız 😢

Az önce sildiğimde kahve lekelenme gördüm. İlk gebeliğimde yaşamamıştım böyle bir şey. Devam ederse acile gidicem. Ben doktora hala gitmediğim için ne durumdayım bilmiyorum da
Kahverengi lekelenme cok korkulacak birşey değil. Kırmızı kan gelmesi özellikle yoğun kan ve pihtili kan terslik olabilir ama olmayabilir de. Her durumda lekelenme de olsa kan da olsa doktora danışmakta fayda var. Bence mutlaka gitmelisin. Belki progestan verir

Leke uzun zamandır var artık ona alıştım 😃 ilk iki gün verdim sonra istemedi güzel artmış dedi 10 gün sonra keseye bakmak için çağırdı ama karından kese görünmedi kan baktı 10 güne 3000 üstünde olması lazım dedi benim 2000 çıktı vajibal muayenede çok küçük kese gördü. Dün acilde tekrar kan verdim yani son testten 2 gün sonra 2500 çıktı değer
Canim insallah güzel yukselir. Bazi gebeliklerde yavas yukseldigini duydum. Insallah saglikla seninle kalir bebegin.
Pcos hastası olduğum içün yumurtlama gününü bilemiyorum
Anladim canim bende pcosum. Ovülasyon testi ile takip yaptigim icin biliyordum.

Kuzummm seni burada gördüğüme çok çok sevindimmm 🤩🤩 en son gecikmiştin sonra okumadım hiç diğer topiği 🤗 ne yaptın kan mı verdin idrarda mı çıktı çook çok mutlu oldum 🥹🥹❤️❤️ bu arada ilk zamanlarda lekelenme çok görülen bişeymiş canını sıkma ama doktora git mutlaka için rahatlasın 🙏
Yaaa canim benimm🥲🥲🧿🧿🧿 cok şükür ki rabbim nasip etti pozitifi gördüm bende. Insallah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin Allahım..
Her ikisinde de pozitif cikti canim şükür. Ama lekelenme canimizi cok sıktı. Gerim gerim gerildim dünden beri. Heryerim kaskati. Bi kendimize gelemedik. Progestan verdi dr.a gittim kuzum.

Canım benim tebrik ederim öncelikle sağlıkla gelsin bebişlerimiz 💕 içini rahatlatır belki diye yazayım dedim. Şimdi 5+5 teyim bende tam 5 gün önce kahverengi lekelenmem oldu yani sürdüde zaten iki kaybım var diye gebeliğin başından beri Progestan kullanıyordum. Doktoru aradım dozu arttırdı vajinal birken ikiye çıkardı 3 günde 1 iğnesini yap dedi bide. Sabahı biraz azaldı ama öğlen işten bi geldim kırmızıya döndü aşırı korktum bide ağrımda vardı. Hastaneye koştum kese göründü şükür ama kanama neden belli olmadı. Bekleyeceğiz dediler. Progestana devam. Dün yine kırmızıyla başlayıp bugün kahveye dönen akıntılar oldu bi pedi dolduracak kadar bide ağrılı olunca koştum yine korkarak tabi. normalde 8. Haftada gidecektim kalp için. Bugün kalbini de duydum çok şükür ❤️ kanamanın hala neden bilmiyorlar riskli gebelik sadece dinlenmem gerek Progestana devam. Ve o risk herkeste var sadece bazımız daha dikkatli olmak zorundayız. Kendini sakın korkutma dinlenmeye çalış içini rahat tut olabiliyor ilk haftalarda böyle şeyler. Seni çok iyi anlıyorum bende buralarda aynı şeyi yaşayan var mı diye hep arıyorum bi kaç gündür. Sağlıkla kucağına alacağına inanıyorum dua edeceğim senin için moralini hep iyi tut rabbim bize bağışlasın bebeklerimizi 💕💕🧿
AdChoices
ADVERTISING​
Canim öncelikle cok teşekkür ederim 🙏 yazdiklarin o kadar iyi geldi ki.. dedigin gibi bazi gebelikler kanamali lekelenmeli geciyormus daha dikkat etmek gerekiyormus. Insallah ilk haftalarda yasanip bitmis olur bir daha yasamayalim çünkü insanin ömründen ömür gidiyor 😐 cok sevindim kalp atisini da duymussun insallah bizde en yakin zamanda kesesini görürüz kalp atışını da duyariz 🙏🙏🥲🥲 Allah razı olsun bende dua edecegim senin icin insallah Allahım saglikla kolaylikla hamileligimizi gecirip kucagimiza almayi nasip etsi 🧿🧿🧿💗💗💗 bana da bugun progestan yazdi. Ama vajinal mi agizdan mi soylemedi acaba vajinal mi kullansam bende. Pazartesi günü kontrole cagirdi tekrar. O gune kadar agizdan mi alsam diyorum ama

Canim öncelikle cok teşekkür ederim 🙏 yazdiklarin o kadar iyi geldi ki.. dedigin gibi bazi gebelikler kanamali lekelenmeli geciyormus daha dikkat etmek gerekiyormus. Insallah ilk haftalarda yasanip bitmis olur bir daha yasamayalim çünkü insanin ömründen ömür gidiyor 😐 cok sevindim kalp atisini da duymussun insallah bizde en yakin zamanda kesesini görürüz kalp atışını da duyariz 🙏🙏🥲🥲 Allah razı olsun bende dua edecegim senin icin insallah Allahım saglikla kolaylikla hamileligimizi gecirip kucagimiza almayi nasip etsi 🧿🧿🧿💗💗💗 bana da bugun progestan yazdi. Ama vajinal mi agizdan mi soylemedi acaba vajinal mi kullansam bende. Pazartesi günü kontrole cagirdi tekrar. O gune kadar agizdan mi alsam diyorum ama
Acilde verdilerse vajinalde alabilrsin canım çünkü çok baş dönmesi yapıyor ağızdan aldığında değişmiyor iki türlü de kullanabilirdin vajinal alman daha iyi fitil gibi

Canım benimm inanıyorum sağlıkla alacaksın kucağına Rabbim en güzeliyle nasip etsin 💕💕 bana vajinal diye belirtti öyle kullandım hep zaten diğer türlü çok sersemletiyordu. Ama bişey diyemiyorum açıkçası sana bunun için zaten çok bişey kalmamış pazartesi gününe için nasıl rahat edecekse öyle kullan ve asla canını sıkma o kadar çok yaygınki artık bu durumlar rabbimin izniyle hiç bişey olmayacak 🌸💕💕

Acilde verdilerse vajinalde alabilrsin canım çünkü çok baş dönmesi yapıyor ağızdan aldığında değişmiyor iki türlü de kullanabilirdin vajinal alman daha iyi fitil gibi
Oyle mi diyorsun canim vajinal kullanmak mi daha faydali olur. Insallah saglikla kolaylikla gelir bebeklerimiz 🙏

Canım benimm inanıyorum sağlıkla alacaksın kucağına Rabbim en güzeliyle nasip etsin 💕💕 bana vajinal diye belirtti öyle kullandım hep zaten diğer türlü çok sersemletiyordu. Ama bişey diyemiyorum açıkçası sana bunun için zaten çok bişey kalmamış pazartesi gününe için nasıl rahat edecekse öyle kullan ve asla canını sıkma o kadar çok yaygınki artık bu durumlar rabbimin izniyle hiç bişey olmayacak 🌸💕💕
Insallah canim ya inşallah 🙏🙏 Allahım saglikla kolaylikla zamani gelince kucagimiza almayi nasip etsin 🙏 valla kararsiz kaldim canim ya bende vajinal alsam diyordum ama belirtmeyince bende agizdan alsam dedim. Insallah bebegim saglikla gelir insalllaaahh🥲 Allahım herkese saglikla nasip etsin hepimize

Cok sagol canim tamam
Benim doktorum vajinal kullanımda daha etkili olduğu için böyle önerdi canım 👍🏻
Bende onceki gebelikte vajinal kullanmistim bu defa belirtmedi diye fitil olarak kullanmaktan korktum. Zaten benim zorumla verdi gibi oldu ilaci da..
Bana acilde bişi dememişlerdi ağızdan aldım 2 doz ama mahvoldum çok aşırı yan etkisi var ama vajinalde yan etki yok
Bende onu duymustum cok yan etki yaptigini agizdan. Vajinal bir zarar vermez dimiii

Back
X