- 25 Nisan 2013
- 10.981
- 8.915
- 448
- Konu Sahibi annabelica
- #1.401
Bende bel ve sırt ağrısı var. Sağ kasığıma da dün gece bir ağrı girdi geçti. Sık idrara çıkma var bir de bende. Gece hiç kalkmayan ben sabaha kadar 3-4 kere kalkıyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende olmuştu sormuştum doktora normal demişti önceki gebeligimde bunda hafif bir bel ağrısı var şuanCanım özellikle sırtım çok ağrıyor, önceki gebeliğimde hiç olmamıştı korktum o yüzden. Normal diyorsun demi canım
Ben çalışıyorum ama hep oturuyorum işim gereği eve gider gitmez uzanmak istiyorum hani üşütünce tutulur ya onun gibi inşallah dediğiniz gibidir. Çarşamba randevum var bende o zaman sorarım çok sağolun yazdığınız içinBende olmuştu sormuştum doktora normal demişti önceki gebeligimde bunda hafif bir bel ağrısı var şuan
Normal o zaman benimde aynı. İdrara çıkma da sıklaştı gece kaldırmıyor ama gün içinde normalden çok çıkıyorum.Bende bel ve sırt ağrısı var. Sağ kasığıma da dün gece bir ağrı girdi geçti. Sık idrara çıkma var bir de bende. Gece hiç kalkmayan ben sabaha kadar 3-4 kere kalkıyorum.
Benim doktorum Elenatal 1 kullandırıyor. İçinde hem folk asit var hem de gebeliğin ilk trimesterı için gerekli multivitamin takviyesiÖnerebileceğiniz bir folik asit markası var mı?
Doktorum markanın çok farketmediğini söyledi. Herhangi birisini alabilirsiniz ben diofol almıştım eczaneden. Doktora onu gösterdim. Devam et kullanmaya dedi.Önerebileceğiniz bir folik asit markası var mı?
sağ kasık ağrısı bel ağrısı ikisinide yaşadım aynı haftadayım hemen hemen sizinleCanım özellikle sırtım çok ağrıyor, önceki gebeliğimde hiç olmamıştı korktum o yüzden. Normal diyorsun demi canım
Yaşıyorum regli olacağımı düşünmüştüm hatta ama meğersem gebeliktenmiş. Benim bu süreçte göğüsler çok acıyor, bel sırt ağrısı oluyor. Çok esniyorum gün içinde. Akşamları da hemen uykum geliyor.Baş ağrısı yaşıyor musunuz arkadaşlar?
Ben gebeliğimi öğrenmeden önce doktorumun tavsiyesiyle ocean mummy kullanıyordum, aile hekimime söyledim, çok güzel devam et o bitsin, kan ilacına başlarsın dediler. İçeriğinde folik asit dahil bir sürü vitamin var, umarım önceden başlamış olmam da faydalı olur.Kızlar folik asit kullanmaya başladınız mı
Ne güzel, maşallah.. sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah. Darısı bize artık, gün sayıyorum resmen, kalp atışını duyabilmek için.Merhaba kızlar
Bugün sat a göre 6+5im ve kontrole gittik. İkizlerimin kalp atışını duydum.
Birisi crl 7mm ve 6+4 göründü.
Diğeri crl 6mm ve 6+3 göründü.
Öncesinde bir kaybım olduğu için kalp atışlarını duymak içimi çok rahatlattı
Hepimizin gebelikleri sağlıklı bir şekilde ilerler ve sağlıkla kucağımıza alırız inşallah![]()
Benim başıma geldi, şehir Hastanesi'nde yaptırdım dediğiniz gibi az gezdirdi sonra tekrar beta verin ona göre başka makineden bakalım dedi, ben de 2 saat sonucun çıkmasını bekledim, çıkmayınca dayanamayıp özel doktora gittim bakar bakmaz gördü özeldeki doktor, hem de 12 mm, kan sonucumda akşam 5 te çıktı 20 bin küsur.5+3 olup kesesi görünmeyen var mı kızlar bugün gittim devlet Hastanesi'ne doktor öylesine baktı hiç gezdirmedi cihazı yumurtalıklar tarafına falan rahmin kalınlaşmış dedi beta istedi 4947 çıktı ben de acaba dış gebelik falan mı oluştu diye düşünmeye başladım
Geçmiş olsun, Allah size ve isteyen herkese ve bana da sağlıklı bir şekilde bebişlerimize kavuşmayı nasip etsin.Kizlar selamlar bende inşallah Allahım nasip ederse Aralık anneleri grubunda olacağım hamileyimm
Ama aksam bir kanama yasadim ve baya bi korktuk. Dün regl gecikmesinin 4.günüydü. benim bir kaybim oldu o yuzden ekstra diken üstünde hissediyorum kendimi aksamdan beri. Hamile oldugunu öğrenip kanama lekelenme yasayan oldu mu aranizda nolur bana destek oluuun. Ve lütfen dualariniza katın beni bebegim tutunsun![]()