Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    11
Bende bel ve sırt ağrısı var. Sağ kasığıma da dün gece bir ağrı girdi geçti. Sık idrara çıkma var bir de bende. Gece hiç kalkmayan ben sabaha kadar 3-4 kere kalkıyorum.

Bende olmuştu sormuştum doktora normal demişti önceki gebeligimde bunda hafif bir bel ağrısı var şuan
Ben çalışıyorum ama hep oturuyorum işim gereği eve gider gitmez uzanmak istiyorum hani üşütünce tutulur ya onun gibi inşallah dediğiniz gibidir. Çarşamba randevum var bende o zaman sorarım çok sağolun yazdığınız için

Bende bel ve sırt ağrısı var. Sağ kasığıma da dün gece bir ağrı girdi geçti. Sık idrara çıkma var bir de bende. Gece hiç kalkmayan ben sabaha kadar 3-4 kere kalkıyorum.
Normal o zaman benimde aynı. İdrara çıkma da sıklaştı gece kaldırmıyor ama gün içinde normalden çok çıkıyorum.

Kızlar ben başlamadım hala folik asite çarşamba günü randevum var, bebeğe zararı olcak mı geç başlamış olacağım

Benim ilk gebeliğimin üzerinden 10 sene geçince ben unuttum ne kullandım ettim o dönem. İnternette biraz araştırdım. Bir kaç marka çıkıyor içerik açısından ön plana onlara bir bakayım dedim.

Canım özellikle sırtım çok ağrıyor, önceki gebeliğimde hiç olmamıştı korktum o yüzden. Normal diyorsun demi canım
sağ kasık ağrısı bel ağrısı ikisinide yaşadım aynı haftadayım hemen hemen sizinle☺️ Ilk hamileliğimde asla böyle şeyler yaşamamıştım bu hamileliğim daha zor geciyor🌸

Kızlar folik asit kullanmaya başladınız mı
Ben gebeliğimi öğrenmeden önce doktorumun tavsiyesiyle ocean mummy kullanıyordum, aile hekimime söyledim, çok güzel devam et o bitsin, kan ilacına başlarsın dediler. İçeriğinde folik asit dahil bir sürü vitamin var, umarım önceden başlamış olmam da faydalı olur.

Merhaba kızlar
Bugün sat a göre 6+5im ve kontrole gittik. İkizlerimin kalp atışını duydum.
Birisi crl 7mm ve 6+4 göründü.
Diğeri crl 6mm ve 6+3 göründü.
Öncesinde bir kaybım olduğu için kalp atışlarını duymak içimi çok rahatlattı 😇
Hepimizin gebelikleri sağlıklı bir şekilde ilerler ve sağlıkla kucağımıza alırız inşallah 🤲🏻🌸

Merhaba kızlar
Bugün sat a göre 6+5im ve kontrole gittik. İkizlerimin kalp atışını duydum.
Birisi crl 7mm ve 6+4 göründü.
Diğeri crl 6mm ve 6+3 göründü.
Öncesinde bir kaybım olduğu için kalp atışlarını duymak içimi çok rahatlattı 😇
Hepimizin gebelikleri sağlıklı bir şekilde ilerler ve sağlıkla kucağımıza alırız inşallah 🤲🏻🌸
Ne güzel, maşallah.. sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah. Darısı bize artık, gün sayıyorum resmen, kalp atışını duyabilmek için.

Kizlar selamlar bende inşallah Allahım nasip ederse Aralık anneleri grubunda olacağım hamileyimm 🙏💗
Ama aksam bir kanama yasadim ve baya bi korktuk. Dün regl gecikmesinin 4.günüydü. benim bir kaybim oldu o yuzden ekstra diken üstünde hissediyorum kendimi aksamdan beri. Hamile oldugunu öğrenip kanama lekelenme yasayan oldu mu aranizda nolur bana destek oluuun. Ve lütfen dualariniza katın beni bebegim tutunsun 🙏🙏🙏

5+3 olup kesesi görünmeyen var mı kızlar bugün gittim devlet Hastanesi'ne doktor öylesine baktı hiç gezdirmedi cihazı yumurtalıklar tarafına falan rahmin kalınlaşmış dedi beta istedi 4947 çıktı ben de acaba dış gebelik falan mı oluştu diye düşünmeye başladım
Benim başıma geldi, şehir Hastanesi'nde yaptırdım dediğiniz gibi az gezdirdi sonra tekrar beta verin ona göre başka makineden bakalım dedi, ben de 2 saat sonucun çıkmasını bekledim, çıkmayınca dayanamayıp özel doktora gittim bakar bakmaz gördü özeldeki doktor, hem de 12 mm, kan sonucumda akşam 5 te çıktı 20 bin küsur.

Kizlar selamlar bende inşallah Allahım nasip ederse Aralık anneleri grubunda olacağım hamileyimm 🙏💗
Ama aksam bir kanama yasadim ve baya bi korktuk. Dün regl gecikmesinin 4.günüydü. benim bir kaybim oldu o yuzden ekstra diken üstünde hissediyorum kendimi aksamdan beri. Hamile oldugunu öğrenip kanama lekelenme yasayan oldu mu aranizda nolur bana destek oluuun. Ve lütfen dualariniza katın beni bebegim tutunsun 🙏🙏🙏
Geçmiş olsun, Allah size ve isteyen herkese ve bana da sağlıklı bir şekilde bebişlerimize kavuşmayı nasip etsin.
Ben duanın gücüne çok inanıyorum..

Back
X