Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    3
Canımm hiç korkma ben geçen hafta gittiğimde benim bebiste görünmedi iki hafta sonraya çağırdı haftaya gidicem bende.daha çok küçük gorunmeyebilir güzelce dinlen ve bekle. Bı daha ne zaman gideceksin

İnsalalh canım isyeri Çarşamba gidebilirsin dedi muhasebede oldugum için ayarlama yapmadan çıkamıyorum.Ev içi zaten yardımcı arıyordum şansıma bugün aradılar haftada 1 gün gelecek.ev berbat durumda elim kolum bağlandı.tek güzel haber kesenin güzelce büyümesi ve yolk görünmesi

Evet canim gözün aydın asıl onemli olan o sen içini ferah tut sağlıkla gelecek bebişin inşallah kucağına

Herkese merhaba inşallah hepiniz sağlıcakla kucağınıza alırsınız bebişlerinizi
Aranızda ikinci gebeliğini yaşayanlara sorum olacaktı. İlk gebeliğinizle ikinci arasında fark var mı? Yoksa aynı mı? Ben sürekli ilk gebeliğimdeki belirtileri arıyorum da

Haftaya bi daha gel dedi kuzum
Kese 22 mm ise 5+5 ya da 6+1 hafta gibi olabilir biraz geç döllenmiş ya da geç yerleşmiş olabilir o zaman da bebeği görmek mümkün olmayabilir . Bir hafta sonra daha netleşir her şey canım. İçini ferah tut.

Kese 22 mm ise 5+5 ya da 6+1 hafta gibi olabilir biraz geç döllenmiş ya da geç yerleşmiş olabilir o zaman da bebeği görmek mümkün olmayabilir . Bir hafta sonra daha netleşir her şey canım. İçini ferah tut.
Aaa öyle mi olabilir bu hiç aklıma gelmemişti benim çünkü yumurtlama testi ile ilerlemiştik

Bence doğum paketi alma kuzum ben vefat eden kızımda aldım oda süslemesini bile seçtim herşey içinde maalesef riskli gebelik oldu 5 aydan sonra ve bu hastanede devam edemezsiniz riskli gebelik doktorumuz yok diyip beni şutladılar üniversiteye gittim sonrasında yani bu Doğumdur hamileliktir heran herşey olabiliyor bende en mantıklısı zaten devlet özeldense üniversiteleri tavsiye ederim korkulacak birşey de yok aynı ilgi alaka emin olabilirsin tabi illa sezeryan olmak istiyorsan orası ayrı tabi

Yaaa kuzum çok üzüldüm ama korkulacak bişey yok şuan her 10 hamile kadından 5-6 sı kanama yaşıyor artık neden kaynaklı bende anlamış değilim kendini yorma eğilip kalkma tuvalette ıkınma kabız olmamaya çalış Allah yardımcın olsun canım sağ Salim kucağına al inşallah

Karından etti , vajinal bakabilirim istersen dedi kabul etmedim
Kuzucum aslında kabul etseydin için rahat ederdi. Benim doktorum tüp bebek doktoru ve çok ince eleyip sık dokur ona rağmen hep alttan muayene ediyor beni. Ben de ilk bi tedirgin olmuştum ama sence bir sıkıntı olsa zar zor hamile kalmış tüp bebek hastaları alttan muayene edilir mi demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…