- 22 Ağustos 2024
- 512
- 293
- 27
Yolk sac demedi bana ama bilmiyorum hiç bi fikrim yokYolksac ı gecen hafta gördüyse bu hafta nasıl göremedi Alla alla
Bebek oluşumu dediyse yolksac işte neyse sen şimdi düşünme bunları diğer muayene ye odaklan inşallah ozaman göreceksin bebeğiniYolk sac demedi bana ama bilmiyorum hiç bi fikrim yok
İnşallah kuzum sağolBebek oluşumu dediyse yolksac işte neyse sen şimdi düşünme bunları diğer muayene ye odaklan inşallah ozaman göreceksin bebeğini
Canım ne zamana çağırdı bir sonraki kontrop için?Yani inşallah geçen hafta bebek oluşumu var dediği için bu hafta çok ümitlenmiştim
Canımm hiç korkma ben geçen hafta gittiğimde benim bebiste görünmedi iki hafta sonraya çağırdı haftaya gidicem bende.daha çok küçük gorunmeyebilir güzelce dinlen ve bekle. Bı daha ne zaman gideceksinGünaydın kızlar. Doktordan çıktım. Kese büyümüş ama bebek yok bişey göremedik. Çok endişeliyim bugün 6+3 . Kese geçen hafta 8 mm idi. Bugün 22 mm olmuş böyle bir durum yaşayan varmı benek ne zaman görünür ?
İnsalalh canım isyeri Çarşamba gidebilirsin dediCanım ilk yapman gereken içini ferah tutmak, doktorundan rica et rapor yazsın evde istirahat etmek önemliben oğlumda ilk 12 hafta her hafta lekelenme gördüm. Progestan ve dinlenme ile geçirdim o sureci merak etme bebisin seninle ve gayet iyi sen iyi düşün
Ya ikincilerde asla prenseslik kalmıyor. Ben evde kosturmaktan, oyun oynarken oglumdan dirsek ve tekme yemekten helak oldum. Karnımı korumaya çalışıyorum sürekli
Canım bazen bebeğin konumunda, ultrason cihazından, ve bir sürü başka şeyden dolayı gorunemeyebiliyor. Biraz daha bekleyip sonra yeniden kontrole gitmek daha iyi olur
Evet canim gözün aydınİnsalalh canım isyeri Çarşamba gidebilirsin dedimuhasebede oldugum için ayarlama yapmadan çıkamıyorum.Ev içi zaten yardımcı arıyordum şansıma bugün aradılar haftada 1 gün gelecek.ev berbat durumda elim kolum bağlandı.tek güzel haber kesenin güzelce büyümesi ve yolk görünmesi
Haftaya bi daha gel dedi kuzumCanım ne zamana çağırdı bir sonraki kontrop için?
Kese 22 mm ise 5+5 ya da 6+1 hafta gibi olabilir biraz geç döllenmiş ya da geç yerleşmiş olabilir o zaman da bebeği görmek mümkün olmayabilirHaftaya bi daha gel dedi kuzum
Ay bir de şeyi sorayım kuzum ya. Alttan mı muayene etti yoksa karından mı?Haftaya bi daha gel dedi kuzum
Karından etti , vajinal bakabilirim istersen dedi kabul etmedimAy bir de şeyi sorayım kuzum ya. Alttan mı muayene etti yoksa karından mı?
Aaa öyle mi olabilir bu hiç aklıma gelmemişti benim çünkü yumurtlama testi ile ilerlemiştikKese 22 mm ise 5+5 ya da 6+1 hafta gibi olabilir biraz geç döllenmiş ya da geç yerleşmiş olabilir o zaman da bebeği görmek mümkün olmayabilir. Bir hafta sonra daha netleşir her şey canım. İçini ferah tut.
Oh o zaman daha da rahatlaKarından etti , vajinal bakabilirim istersen dedi kabul etmedim
Spermin birleşmesi ve döllenmesi hemen yumurtlama gününde olmaya biliyor catladikran sonra 24 saatlik bir süresi var döllenmenin yerleşme de önemliAaa öyle mi olabilir bu hiç aklıma gelmemişti benim çünkü yumurtlama testi ile ilerlemiştik
Ay inşallahh kuzum içimi rahatlattınOh o zaman daha da rahatlakarından zaten daha zor görülüyor karından genelde 7+ larda bakmayı tercih ediyorlar o yüzden haftaya kesin görülür
Aaa ne güzelÜçyol' dayim ben de canım yakın sayılır
Bence doğum paketi alma kuzum ben vefat eden kızımda aldım oda süslemesini bile seçtim herşey içinde maalesef riskli gebelik oldu 5 aydan sonra ve bu hastanede devam edemezsiniz riskli gebelik doktorumuz yok diyip beni şutladılar üniversiteye gittim sonrasında yani bu Doğumdur hamileliktir heran herşey olabiliyor bende en mantıklısı zaten devlet özeldense üniversiteleri tavsiye ederim korkulacak birşey de yok aynı ilgi alaka emin olabilirsin tabi illa sezeryan olmak istiyorsan orası ayrı tabiKızlar henüz erken biliyorum ama beni hastane ve doğum araştırma telaşı kapladı. Ağustos ayında tamamlayıcı sağlık sigortası aldım fakat doğum kapsamlı değil normal kendim için muayene amaçlı almıştım. Sonradan doğum eklenmiyor yani elimde patladı iptal edeceğim sanırım. Ama bu ay hamile kalınca şöyle bir doğum paketleri için fiyatlara bakayım dedim 60’lar 80’ler havada uçuşuyor.
Bir yanım diyor ki iki ayda bir özelde muayene ol. Rutin aylık takibini devlete git ve devlette doğumunu yap. Ama devlet işte şartları biliyorsunuz bizim ailedeki kadınlar biraz zor doğuruyor suları geç patlıyor falan ay şimdiden beni bir endişe sardı. Alacaksam doğum paketi ilk aylardan itibaren alayım ki karlı olsun. Ya kurban olduklarım bana bir fikir verin para da kolay kazanılmıyor napiyim siz ne yapacaksınız kafamda deli sorular
Yaaa kuzum çok üzüldüm ama korkulacak bişey yok şuan her 10 hamile kadından 5-6 sı kanama yaşıyor artık neden kaynaklı bende anlamış değilim kendini yorma eğilip kalkma tuvalette ıkınma kabız olmamaya çalış Allah yardımcın olsun canım sağ Salim kucağına al inşallahKızlar merhaba dünden beri ağrım vardı söylemiştim sabahta hafif lekelenme yaşadım doktora yazdım çağırdı.hafif bir kanama alanı var dediyolk göründü kese boyutu da iyi dedi.ama istirahat dedi ve ben çalışıyorum.
Kuzucum aslında kabul etseydin için rahat ederdi. Benim doktorum tüp bebek doktoru ve çok ince eleyip sık dokur ona rağmen hep alttan muayene ediyor beni. Ben de ilk bi tedirgin olmuştum ama sence bir sıkıntı olsa zar zor hamile kalmış tüp bebek hastaları alttan muayene edilir mi demiştiKarından etti , vajinal bakabilirim istersen dedi kabul etmedim