Tebrik ederimmm inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınızBence kan vermelisiin hemencok sevindim bu arada pozitifi görmene birde ekstra tedavi görüp her ay ümitlenip o gebelik testlerine flaşlarda bakıp acaba cizgi varmı benmi görmüyorum diye zorla cizgi aramak cok yorucu zorlu bir sürecmiş allah isteyen herkese kolaylıkla anne olmayı nasip etsin benimde sat 8 kasım doktorum erken gebelik testi yapmamı istedi ve beta takibi istedi yakın zamanda kimyasal gebelik yaşadığım icin;
30 kasım 30
1 aralık 72
2 aralık 108
4 aralık 255
6 aralık 928 çıktı beta 928 den sonra artık beta takibi yapmamıza gerek yok dedi salı sabahi ultrason icin kontrole cagırdı neleri görürüz nasıl bir şekilde çıkıcam odadan bilmiyorum doktorumu cok seviyorum ve güveniyorum o sebeple bir tık rahatım ama sağlıklı bir bebek doğurabilmek suan en güzel hayalim31 yasımdayım bu arada ilk bebegimiz olucak insallah
hiç erken değil ki, hepimiz aynıyızKızlar henüz erken biliyorum ama beni hastane ve doğum araştırma telaşı kapladı. Ağustos ayında tamamlayıcı sağlık sigortası aldım fakat doğum kapsamlı değil normal kendim için muayene amaçlı almıştım. Sonradan doğum eklenmiyor yani elimde patladı iptal edeceğim sanırım. Ama bu ay hamile kalınca şöyle bir doğum paketleri için fiyatlara bakayım dedim 60’lar 80’ler havada uçuşuyor.
Bir yanım diyor ki iki ayda bir özelde muayene ol. Rutin aylık takibini devlete git ve devlette doğumunu yap. Ama devlet işte şartları biliyorsunuz bizim ailedeki kadınlar biraz zor doğuruyor suları geç patlıyor falan ay şimdiden beni bir endişe sardı. Alacaksam doğum paketi ilk aylardan itibaren alayım ki karlı olsun. Ya kurban olduklarım bana bir fikir verin para da kolay kazanılmıyor napiyim siz ne yapacaksınız kafamda deli sorular
Geçmiş olsun canım izin alma şansın yokmu lekelenme gercekten dinlenmeden geçmiyorKızlar merhaba dünden beri ağrım vardı söylemiştim sabahta hafif lekelenme yaşadım doktora yazdım çağırdı.hafif bir kanama alanı var dediyolk göründü kese boyutu da iyi dedi.ama istirahat dedi ve ben çalışıyorum.
Denicem bakalım Allah'tan oturarak çalışıyorum ama evdeki dinlenme olmuyor tabi.kesen iyi büyümüş dedi 11 mm olmuş 2 gün önce 6 mm di ama ona bile sevinemedimGeçmiş olsun canım izin alma şansın yokmu lekelenme gercekten dinlenmeden geçmiyor
Canim uzulme doktor ne dediyse uygula cok onemli donem stres yapma gecicek herkesin basina gelebiliyor dinlen is yerinden izin alamazmisinKızlar merhaba dünden beri ağrım vardı söylemiştim sabahta hafif lekelenme yaşadım doktora yazdım çağırdı.hafif bir kanama alanı var dediyolk göründü kese boyutu da iyi dedi.ama istirahat dedi ve ben çalışıyorum.
Üzülme moralini iyi tutmaya calıs inşallah izin alabilirsin. Progestan başlatmıştır zaten değilmi?Denicem bakalım Allah'tan oturarak çalışıyorum ama evdeki dinlenme olmuyor tabi.kesen iyi büyümüş dedi 11 mm olmuş 2 gün önce 6 mm di ama ona bile sevinemedim
Progestan kullanıldığı halde baştan beri kanama olması normal mi?Canim uzulme doktor ne dediyse uygula cok onemli donem stres yapma gecicek herkesin basina gelebiliyor dinlen is yerinden izin alamazmisin
Canım aşılamanın 2. gününden beri günde bir defa kullanıyorum vajinal olarak alıyorum.2 ye çıkartti simdiÜzülme moralini iyi tutmaya calıs inşallah izin alabilirsin. Progestan başlatmıştır zaten değilmi?
Anladım canım keşke iğne verseydi bilmiyorum kullanıyor musun ama iğne daha etkili oluyor.Canım aşılamanın 2. gününden beri günde bir defa kullanıyorum vajinal olarak alıyorum.2 ye çıkartti simdi
Sekizinci haftaya kadar süresi var ben boş gebelik yaşamıştım sekizinci haftaya kadar beklettiler canm aklına kötü şeyler getirme haftaya görürsünüz inşallah.Günaydın kızlar. Doktordan çıktım. Kese büyümüş ama bebek yok bişey göremedik. Çok endişeliyim bugün 6+3 . Kese geçen hafta 8 mm idi. Bugün 22 mm olmuş böyle bir durum yaşayan varmı benek ne zaman görünür ?
Yok canım igne kullanmadım. 2 gün için izin almaya çalışacağım.sonrasi Allah kerimAnladım canım keşke iğne verseydi bilmiyorum kullanıyor musun ama iğne daha etkili oluyor.
Yetersiz gelmiş olabilir endişe etme kesilmezse iğne verir
Evet canım sen izin alıp dinlenmeye bak dediğim gibi korkma iğne başlatılır geçmezseYok canım igne kullanmadım. 2 gün için izin almaya çalışacağım.sonrasi Allah kerim
İstanbuldayım anadolu yakası muayeneler 1200den başlıyo 3 bine gidiyo. Doğumlar 40 50hiç erken değil ki, hepimiz aynıyız
ben de sormuştum sigorta işini de doğum içne girdi mi saçma sapan şeylere bağlanıyor yok 6 ay hamile kalmayacaksın da sonraki 6 ay olursa karşılıyor vsvsvs.
hangi ilde yaşıyorsun? doğum paketindense direkt dümdüz özel hastaneye gitmek çokkk daha avantajlı mesela benim şuan yaşadığım yerde. muayene ücretleri 700 tl, doğum 21 bin tl. kanıdır bebeğin ilk muayenesidir carttır curttur her şeyi eklesem bile 40 bini geçmiyor gibi görünüyo bu durumda. belki sen de öyle bir yerdesindir :/
Yani inşallah geçen hafta bebek oluşumu var dediği için bu hafta çok ümitlenmiştimSekizinci haftaya kadar süresi var ben boş gebelik yaşamıştım sekizinci haftaya kadar beklettiler canm aklına kötü şeyler getirme haftaya görürsünüz inşallah.
Yolksac ı gecen hafta gördüyse bu hafta nasıl göremedi Alla allaYani inşallah geçen hafta bebek oluşumu var dediği için bu hafta çok ümitlenmiştim
Canım ilk yapman gereken içini ferah tutmak, doktorundan rica et rapor yazsın evde istirahat etmek önemliDenicem bakalım Allah'tan oturarak çalışıyorum ama evdeki dinlenme olmuyor tabi.kesen iyi büyümüş dedi 11 mm olmuş 2 gün önce 6 mm di ama ona bile sevinemedim
Ya ikincilerde asla prenseslik kalmıyor. Ben evde kosturmaktan, oyun oynarken oglumdan dirsek ve tekme yemekten helak oldum. Karnımı korumaya çalışıyorum sürekliMerhaba kızlar nasılsınız.hafta sonu açıköğretim sınavlarım vardı pek ugrayamadim buralara ama şimdi hepsini okudum.birde bildirim kapalı galiba hiç göremedim. Ben üç gündür mide bulantısı yaşıyorum ilk gebeligimde de bu haftada başlayıp bı kaç hafta sürüp bitmişti bunda da öyle olur umarım. İlk bebegimde prenses gbiydim eşim kahvalti hazirlardi bana kokuyor diye .ama şimdi prenseslik bitti o yemekleri kahvaltilari mecbur hazırlıyorum keşke bı kaç hafta tatil olsa
Canım bazen bebeğin konumunda, ultrason cihazından, ve bir sürü başka şeyden dolayı gorunemeyebiliyor. Biraz daha bekleyip sonra yeniden kontrole gitmek daha iyi olurGünaydın kızlar. Doktordan çıktım. Kese büyümüş ama bebek yok bişey göremedik. Çok endişeliyim bugün 6+3 . Kese geçen hafta 8 mm idi. Bugün 22 mm olmuş böyle bir durum yaşayan varmı benek ne zaman görünür ?