Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz erkek

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız/erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    8
40 canım bende korkuyorum açıkçasi
Benim ilk bebek olacak ve maalesef antidepresan kullaniyorum. Antidep. Anomali yaratmaz iste down send. Vs ama insan daha kotu senaryolar uretiyor.uzerine sanirim riskli goruldugumuz icin erkenden ayrintili ultras. Alicaklar . Ozetle tutar devam edersek bebeklerle iki ay stresli gececek gibi . Olsun ama ne.olursa olsun canimiz kanimiz. Amac dogumda ihtiyac olursa hemen mudehale edebilmek.

Eldorin senin bilgim vardır sen yaptırmaya karar verdin diye biliyorum bu fetal DNA da organlardaki sorunlar çıkmıyor dimi sadece anamoli genetik sorunlar cikiyor

Benim ikinci çocuk Eylül 2023 de tamda şuan ki haftamda kaybettim malesef birtane oğlum elhamdülillah 2 senedir de kardeş için uğraşıyoruz iş hayatı eğitimi filan derken bı bakmisiz bu yastayiz.

40 canım bende korkuyorum açıkçasi
Korkmayın inşallah saglıkla alacaksınız kucagınıza bende 37 yaşındayım bebegim şuan da kucagımda mışıl mışıl uyuyor. Ben fetal dna yaptırmadım 2 li test yapıldı onda zaten yaştan dolayı risk çıkacagını söylemişti
Doktorum öylede çıktı ama doktorum ultrasonda bebekte hiç bir sıkıntı görmedi saglıklı dogdu çok şükür tabiki içiniz rahat edecekse yaptırın size kalmış

Canım ben açıkçası bu konuda kararsızım.yani aslında ben istemiyorum yaptırmak tabi süreç beni nereye götürecek bilmiyorum.

Canım ben açıkçası bu konuda kararsızım.yani aslında ben istemiyorum yaptırmak tabi süreç beni nereye götürecek bilmiyorum.
Ben herhangi bir sorun olsada aldırmıcam için yaptırmadım kuzum bazı doktorlar korkutuyor insanlar yaptırmak zorunda kalıyor

Eldorin senin bilgim vardır sen yaptırmaya karar verdin diye biliyorum bu fetal DNA da organlardaki sorunlar çıkmıyor dimi sadece anamoli genetik sorunlar cikiyor
Genetiğe bakılıyor diye biliyorum bende canım, benim ilk gebeliğimde birden fazla anomali ultrason bulgusu vardı fetal dnaya yönlendirdi o temiz gelmişti yani en azından bu anomaliler genetik değil yumurta v spermin talihsizliği demişti bizde kader demiştik

Zor bir süreçti ya her anlamda ne gebeliğimin keyfine vardım ne bişeyin korkuyorum ama yanı sıra tekrar hamile kalmak bile bi cesaret benim için inşallah sağlıkla güzel ilerler bu hamileliğim daha kimseye de söylemedim eşim ve kızkardeşlerim biliyor bir tek

Ben herhangi bir sorun olsada aldırmıcam için yaptırmadım kuzum bazı doktorlar korkutuyor insanlar yaptırmak zorunda kalıyor
Bende aldırmam. yapmama gerek yok o yüzden diye düşünüyorum .oğlumda kalbi delik problem var sendromlu olabilir demişlerdi cok ağlamıştım karnından sıvı alicaz vs dediler benim doktorum eğer sonuç kesinlesirse aldirirmisin dedi hayır dedim o zaman beni dinle ve yaptırma dedi. Yine aynı doktoruma gidiyorum muhtemelen yine aynı şeyi soylicek bana.Sureci kendime zehir etmek istemiyorum açıkçası.sonucta hep riskli dicekler bana

Bende geçtiğimiz yıl 7+4 de kürtaj oldum canım malesef sonrası 2 kimyasal baya endişeli bir hatun oldum çıktım.yine aynı şeyimi yasicam korkusu ister istemez hep icimde

Hayir aldirmak degil bilinirse dogumda hemen mudehale edilebilmesi icin gerekli canim. Yoksa can parcalari bu arada basim inanilmaz dönüyo benim resmen türk filmi gibi ya

Aynen öyle canım yaştan dolayı risk çıkıyor zaten benim doktorum genelde bi sıkıntı olursa ultrasonda görebiliyoruz dedi tabi gerisi allaha kalmış ne verir nasıl verir bilemeyiz. Saglıklı derler saglıksız dogar hepsi allahtan canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…