Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz erkek

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız/erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    7
Kızlar bsy daha sorucm sizlere,ben Türk kahvesini seviyorum günlük küçük bir fincanin zararı olur mu?
kafein günde 200 miligram güvenli sınır, 1 bardak kahvede 96 mg kafein var. siyah çay, yeşil çay, çikolata, kola vb. hepsi kafein içeriyor. 200 mg aşmayacak şekilde dengelersen diğer besinleri de günde 1 bardak kahve sorun olmayacaktır. ben kafein içermeyen herhangi başka bir şey tüketmediysem ve canım çok istiyosa 2 taneye izin veriyorum kendime. detaylı kafein hesaplamamdan tahmin ettiğin üzere normalde kahve bağımlısıyım 3 bardak minimum içerdim günde

Eldorin

3. Çocuk
Sat : 27 Kasım
Tahmini doğum 3 Eylül ama sezeryen olacağı için ağustos:)

Ben norml küçük fincan içiyorum ztn bsy olmz dye umuyorum, çayı da çok seviyorm onu limonlu ictgm icn kafein orani düşüktr baya dye düşnyorm,cikolatyida bitterli sevyormDikkat edyorz bklm,Allah in izniyle bsy olmz inşallah.

Ya benim doktorum listeye kafeinsiz kahve bile yasak sadece günde 1 bardak çok açık çay içilebilir yazmış günde 10 kere kahve makinesiyle bakışıp duruyorum

Ya benim doktorum listeye kafeinsiz kahve bile yasak sadece günde 1 bardak çok açık çay içilebilir yazmış günde 10 kere kahve makinesiyle bakışıp duruyorum
ay özel bir sağlık sorunun var da mı öyle ya ne alaka ben çok kaynak araştırdım. 200 mg güvenli sınır diyor hepsi yanlış yönlendirmek de istemem ama yani

Kızlar bsy daha sorucm sizlere,ben Türk kahvesini seviyorum günlük küçük bir fincanin zararı olur mu?
Kahveeee ama kusuyorum içemiyorum artık. Herkese kahve yapıyorum kokusu yetiyor çok seviyorum. Herkese kahve yapıyorum ama kendim içemiyorum sırf kokusunu alayım diye kahve pişiriyorum. Sezerciğin şeker sattığı sahne vardı. Çok mu tatlı bi gün ben de yiycem

Merhaba kizlar , benim alt karin agrilarim gitti cok az hatirlatiyor kendini gunde 1 kere falan,koku hassasiyetim var ve sut urunleri gaz yapar oldu bu sorun kocamda vardi ama ozellikle sol kalca kemiğimde agri var gidip gelen sizdede oluyor mu bu yoksa mide bulantisindan ona dikkat bile etmediniz mi

Kızlar bende geldim ama tahmini doğum 3 Eylül ama sezeryan olur büyük ihtimalle ağustos doğum diye tahmin ediyorum. Ben Eylül annelerine mi yoksa buraya mı gelmeliyim
İkisinede takil bence
Halbuki bizde temmuz Ağustos takilmaliyiz ne olacagi belli olmaz :)

Hoşgeldin taze hamişşş emindim dünkü testinden zaten çok güzel oldu sağlıkla gelsinler inşallah
Hoşbulduk kuzucum Ben emin olamadım valla olumsuz yorumlar çok fazla okudum. Kendim de daha öncelerden tecrübe edindim üzüldüm çok :) sağlıkla gelsin minnoşlar
İkisinede takil bence
Halbuki bizde temmuz Ağustos takilmaliyiz ne olacagi belli olmaz :)
Öyle yapayım :) teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…