- 6 Mart 2024
- 2.158
- 2.023
- 48
Rabbim Salih ve Saliha kullarından eylesin şu mübarek gündeAiyy evet o nub teorisiydi galiba. Ben de o kadar anlamıyorum kiforumda yorumlayan kızlar vardı hemen kendimi atayım dedim hayırlısı olsun bebişim sağlıklı olsun da bir kaç kişi daha erkek demiş sanırım erkek
Amin kuzucummmm hepimizinkini inşallahRabbim Salih ve Saliha kullarından eylesin şu mübarek günde
Hoşgeldin hayırlı olsunMerhaba hamişler bende 7+3 günlük bugun bebeği de gördük kalp atışını da şükürbende burdayıııım inşallah 2. Gebelik süpriz bebek :) rabbim herkesin kucağına almayı nasip etsin sağlıkla sıhhatle gelsin bebişler inşallah
İçinden hiç kız geçmesin canım bence erkek bebekAiyyy canım madem bakıyorsun bana da baksana yaaagenelde herkes erkek yazmış ama nedense içimden kız geçiyordu. İlk fotoğraf 9. Hafta karından.
İkinci fotoğraf 8+1 karından:)
Valla nedense sana çok güveniyorumİçinden hiç kız geçmesin canım bence erkek bebek
Kuzum seninki
Hayırlı saglıkla gelsin kuzum bebegin çabuk şekillenmiş bebek görüntüsünüValla nedense sana çok güveniyorumhadi bakalım çarşamba günü dna testi vereceğim zaten bi 15 güne cinsiyet belli olur sana yazarım teşekkür ederimm
Evet tabi endiseleniyor insan ama lekelenme yasayan cok siz yinede lekelenme olunca dikkt edin dinlenin, dusuk riski olsa kanama alani gozukuyor yinede ozellikle ilk uc ay cok dinlenmek lazim. genelde yerlesmelerde buyumelerde filan ilk haftalarda lekenme olan cok kisi vr. Lekelenmem olmsutu benimde gecen hafta dr progestan yazdi lekelenmen bitsede kutu bitene kdr kullan dedi. Sizde dr. A sorun birkmayin bnce ilk donemlerBenim bi geçen hafta olmuştu o zaman 3 gün filan sürdü. 1 hafta bir şey olmadı, şimdi tekrar başladı bugün 2. Gündoktorum sorun yok diyor ama işte insan endişelenmeden edemiyor
Yaa evet biz de şaşırdık. Hatta 9. Haftada hafif lekelenmem olmuştu o yüzden gittik. Bebiş hareket ediyordu şok oldukHayırlı saglıkla gelsin kuzum bebegin çabuk şekillenmiş bebek görüntüsünü
Almış erken haftada öyle
Oldugu zaman erkek bebek çıkıyor genelde tabi yanıldıgımızda oldu
Fetal dna sanirim tam olarak kacinci haftada vereceksiniz?Valla nedense sana çok güveniyorumhadi bakalım çarşamba günü dna testi vereceğim zaten bi 15 güne cinsiyet belli olur sana yazarım teşekkür ederimm
Haftaya çarşamba vereceğiz inşallah. 11+1 oluyoruz sanırım :)Fetal dna sanirim tam olarak kacinci haftada vereceksiniz?
Insallah guzel haberlerinizi bekliyoruz. Ben de 8 +1 im kaygim gecsin diye bir an once vermek istiyorum. Hemen 11 hafta olsun amin :)))Haftaya çarşamba vereceğiz inşallah. 11+1 oluyoruz sanırım :)
Yapılması zorunlu muInsallah guzel haberlerinizi bekliyoruz. Ben de 8 +1 im kaygim gecsin diye bir an once vermek istiyorum. Hemen 11 hafta olsun amin :)))
Ben normalde anksiyete hastasıyım uzun yıllar mücadele ettim. Zaten kaygıdan hamile de kalamadım onda da çok zorlandım. Ama resmen kalp atışını duyduktan sonra tüm kaygım gitti nasıl oldu hiç bilmiyorum. Çok rahatım. İnşallah siz de öyle olursunuz dünyanın en güzel hissi kYgısız olmakmışInsallah guzel haberlerinizi bekliyoruz. Ben de 8 +1 im kaygim gecsin diye bir an once vermek istiyorum. Hemen 11 hafta olsun amin :)))
Hayir ben yasimdan dolayi yaptircam. Ikili uclu yerine direkt bir seferde ne var ne yok bakilsinYapılması zorunlu mu
Çok geçmiş olsun canımKızlar bende birazdan doktora gidicem dua edin lütfen. Uzakdoğuya tatile gitmiştik. Son gün sanırım zehirlendim kusma ishal 12 saat boyunca sadece kustum. Bugün iyiyim çok şükür ama bebeğe dair hiç bi belirtim yokbali belly diye bi hastalık varmış uçakta 4-5 kişi benim durumumdaydı umarım bebek etkilenmemiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?