- 12 Ocak 2022
- 1.779
- 1.052
- 63
Evet benimde iki gun sonra adet gunumdu normalde sanirim ondan biraz daha fazla gibi bende de pco vr biraz agri olrdu adetten once bu sekilde insallah onunla alakalidirda hissetmeden buyuse rahim bolede korkuyor insan :))) ahhh ahhh bisyler olsa dert olmasa dert. Daha once kayiplr olunca ozellikle diken ustunde gecior zaman. Rabbim bu mubarek gunun hurmetine hepimizin evlatlarini bizlere bizide onlara bagislasin aminnnn.Evet rahim büyümesinde olur aslında ama benim hissettiğim fazla şiddetli, dayanamadım ağrı kesici aldım ama o da kesmedi. Lekelenme de olunca korkuyor insanbir de farkettim diğer döngüm gelmiş, belki onunla alakalıdır. Yumurtalıklarım çok aktifti en son doktor da demişti bu yumurtalar atılana kadar biraz ağrı yaşayabilirsin diye, böyle olacağını bilemedim valla gözümden yaş geliyor
Evet rahim büyümesinde olur aslında ama benim hissettiğim fazla şiddetli, dayanamadım ağrı kesici aldım ama o da kesmedi. Lekelenme de olunca korkuyor insanbir de farkettim diğer döngüm gelmiş, belki onunla alakalıdır. Yumurtalıklarım çok aktifti en son doktor da demişti bu yumurtalar atılana kadar biraz ağrı yaşayabilirsin diye, böyle olacağını bilemedim valla gözümden yaş geliyor
Kac gundur lekelnme var hemde kahve ise korkmayin diorlr ilac iciyorsun degilmiFazla siddetli ise bir dr a gitmekte fayda var cnm bekki leke kesilmesi icinde igne verikirdi
Prensesler gibiydim baba evinde diyorsun yaniBebeksi güzelliğim yerini solgun bir yüze bıraktı sanırım benim de kızsağlıklı olsun tabi öncelikle ama insan merak ediyor sanki tüm kanım çekilmiş gibi bembeyaz geziyorum. Bir de sürekli açım. Bakalım çarşamba gidicez doktora 9 haftalık nub belli olursa ultrasonda
Benim bi geçen hafta olmuştu o zaman 3 gün filan sürdü. 1 hafta bir şey olmadı, şimdi tekrar başladı bugün 2. GünKac gundur lekelnme var hemde kahve ise korkmayin diorlr ilac iciyorsun degilmi
Kac gundur lekelnme var hemde kahve ise korkmayin diorlr ilac iciyorsun degilmi
Benim bi geçen hafta olmuştu o zaman 3 gün filan sürdü. 1 hafta bir şey olmadı, şimdi tekrar başladı bugün 2. Gündoktorum sorun yok diyor ama işte insan endişelenmeden edemiyor
Erkek bebege benzettim canım saglıkla gelsin inşallahTeşekkür ederim şimdiden canım
Olur öyle gebelikte :) acımsı metalimsi tatlarKızlar sizinde agziniz acı mi ya,bisylr yerken gecyo 5dk snra zehir gbi,hastaymsm gbi sanki
Hiç gecmyo ama ya sürekli varOlur öyle gebelikte :) acımsı metalimsi tatlar
Yapacak bisey yokHiç gecmyo ama ya sürekli var12den snra geçecek herlde
Aiyyy canım madem bakıyorsun bana da baksana yaaa11. 12. Haftada gidersen tekrar at canım nub teorisine görede bakarız
İlk foto sanki işemiş balonlaşmış gibi erkek benceAiyyy canım madem bakıyorsun bana da baksana yaaagenelde herkes erkek yazmış ama nedense içimden kız geçiyordu. İlk fotoğraf 9. Hafta karından.
İkinci fotoğraf 8+1 karından:)
Ay onu ben de öyle sandımİlk foto sanki işemiş balonlaşmış gibi erkek bence
HahahahahaAy onu ben de öyle sandımo yolksac mış. Plesanta oluşmak üzere zaten yolksac görevini plesantaya bırakacak dedi
Aiyy evet o nub teorisiydi galiba. Ben de o kadar anlamıyorum kiHahahahahaYemınle iyi gülmüştüm işemiş sıpa die mezhanesı yukardaysa erkek karşıya bakıyorsa kızmış sizinki yukarda bende merak edip araştırdım da öylelikle yoksa anlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?