- 10 Şubat 2024
- 190
- 86
- 13
- 24
Bende oldu 7+3 galiba doktor tekrarlamazsa sorun olmadigini soyledıKızlar merhaba, 7+6 dayım. Kahverengi gibi bir akıntı yaşayan oldu mu şimdi reçeteye gelen bir akıntım oldu panikledim
Bende aynisiyim aglicam artik tiksinmekten yemek secmekten yoruldum hep sacma sapan seyler yiyorm bi insan kendi evinden tiksinir mi ben kendi evimden bazen tiksiniyorumDünden beri değişik yemekler çekiyor canım. Bir mezeci buldum tesadüfen denk geldi. Çektim sağa aracı en olmadık yere, dedim ben burdan yemek alayımDoldurdum ne varsa sarma dolma köfte kısır üf Ama bilin bakalım eve gelince noldu. Kokularından tiksindim kaldırdım dolaba. Ey nimetleri yaratan Rabbim. Nolur bugünlük bulantımı al da onları yiyebileyim çk ktüyüm amin
rüyalarıma girer oldu vallahi benim de şimdidenAynı dert bende de var evde kendim denemeler yaptım saçma sapan bi renkle hamile kaldım kararsızım. Kimisi boya bişey olmaz diyor kimisi ne gerek var diyor.
Evet karından duyduk kalp atışını bu sefer vajinale ihtiyaç duymadı6+2 de gittik biz ama vajinal duyuldu sizinki karından mı duyuldu
Resmini at canım bakalım
Saglıkla gelsinler inşallah canım bu kadar erken bildiyse ikiside erkek mi acaba bana üstteki erkek alttaki kız gibi geldimelegim can
7+3 den selamlarrr bugün kontrolmüz vardıı maşallah hersey yolundaymışş artık haftada 1 den 2 haftada bire çıktı kontrollerimiz ikizlerde daha sıkı takip gerekiyormuşş bugün doktorum cinsiyetlerini kalp atışlarından mı kese şekillerinden mi bilmiyorum bi şekilde anladı ama babası yoktu iş için şehir dışındaydı bi sonraki sefere söylerim babasıda burdayken dedi çatliycam meraktan tabii ki önce sağlık ama yorumlarınıza açığım karından ultrason görüntülerini ekliyorum
:) biri kız biri erkekmelegim can
7+3 den selamlarrr bugün kontrolmüz vardıı maşallah hersey yolundaymışş artık haftada 1 den 2 haftada bire çıktı kontrollerimiz ikizlerde daha sıkı takip gerekiyormuşş bugün doktorum cinsiyetlerini kalp atışlarından mı kese şekillerinden mi bilmiyorum bi şekilde anladı ama babası yoktu iş için şehir dışındaydı bi sonraki sefere söylerim babasıda burdayken dedi çatliycam meraktan tabii ki önce sağlık ama yorumlarınıza açığım karından ultrason görüntülerini ekliyorum
Bence biri kiz biri erkek icimden ole gecti hic anlamam cinsiyet tahmininden :)melegim can
Merhabaaa sağlıkla gelsin bebisiniz öncelikle değeriniz yüksek değil normal degerde sanıyorum benim 5,96 cıkmıstı sabahları ac karnına bir ilaç verdi doktorum cok korkulacak bir sey degilmiş ilaçla toparlanıyor değerHerkese selamlar , bugün doktor kontrolüm vardı şükür herşey yolunda fakat doktorum tsh ımın 2,96 olduğunu yüksek çıktığını 2,50 ye düşürmemi istediğini söyleyip beni dahiliyeye yönlendirdi. Normalde tiroid hastası değilim, 2,96 da normal referans aralığında ama sanırım hamilelikte farklı değerlendiriyor doktorlar. Bilen yada bu durumda olan varmı ? Değerim çok mu yüksek ? İlaç mı verecek dahiliye acaba bana..
Ayy çok sağolunn o zaman banada ilaç verecek düzene sokucak, tiroid diyince insan bi şey oluyoMerhabaaa sağlıkla gelsin bebisiniz öncelikle değeriniz yüksek değil normal degerde sanıyorum benim 5,96 cıkmıstı sabahları ac karnına bir ilaç verdi doktorum cok korkulacak bir sey degilmiş ilaçla toparlanıyor değer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?