Çok teşekkürler canımEmrah hocadan başka birde Esra Özkan Karaoğlu unu seviyorum canım aklında olsun birini sevmezsen ötekine bakarsın.
Çok geçmiş olsun canım en kısa sürede iyileşirsin inşallahKızlar, hasta yatağımdan yazıyorumNe demişler '' grip geliyorum demez. '' Bugün ben çalışamıyorum
Teşekkür ederim hocamÇok geçmiş olsun canım en kısa sürede iyileşirsin inşallah
Geçmiş olsun bu ara herkes grip yaa vitamin alın bol bol dinleninKızlar, hasta yatağımdan yazıyorumNe demişler '' grip geliyorum demez. '' Bugün ben çalışamıyorum
Kızlar beni umutlandırmayın 39 yaşında yeniden başlarım hazırlanmaya :)))Bende yaş sınırı yok diye biliyorum
Çok geçmiş olsun hocam Allah acil şifalar versinKızlar, hasta yatağımdan yazıyorumNe demişler '' grip geliyorum demez. '' Bugün ben çalışamıyorum
Ben de kalktı diye biliyorum hatta baya oldu kalkalı.Kızlar beni umutlandırmayın 39 yaşında yeniden başlarım hazırlanmaya :)))
redappleee sweetgirlcandy @dunyadanuzak @Saricivcivcikcik Safransari eveet yoklama almaya başladım kızlar Ne çalıştığınızı yazmak isterseniz diye etiket yaptım. Yarının daha verimli geçmesini diliyorum:)
Kendime 15 günlük bir plan yapmıştım, bu 15 günde coğrafya videoları ve 1 soru bankası bitirdim.redappleee sweetgirlcandy @dunyadanuzak @Saricivcivcikcik Safransari eveet yoklama almaya başladım kızlar Ne çalıştığınızı yazmak isterseniz diye etiket yaptım. Yarının daha verimli geçmesini diliyorum:)
Bence ne duruyorsun hadi başlaKızlar beni umutlandırmayın 39 yaşında yeniden başlarım hazırlanmaya :)))
Hangi gruplar için kalkmış katiplik mübaşirlik gibi b grubnda var diye biliyrm kalkmış mı acabaBende yaş sınırı yok diye biliyorum
Çok geçmiş olsunKızlar, hasta yatağımdan yazıyorumNe demişler '' grip geliyorum demez. '' Bugün ben çalışamıyorum
Katiplik muhabirlik vs gruplarda 35 yaş sınırı var diye biliyorum ama kyk memurlugunda yaş sınırı yoktu galiba daha yaş sınırı olmayan memurluklarda vardırHangi gruplar için kalkmış katiplik mübaşirlik gibi b grubnda var diye biliyrm kalkmış mı acaba
Çok sevindim inşallah atanırzKatiplik muhabirlik vs gruplarda 35 yaş sınırı var diye biliyorum ama kyk memurlugunda yaş sınırı yoktu galiba daha yaş sınırı olmayan memurluklarda vardır
Amin insaAllahÇok sevindim inşallah atanırz
O kadar detaylı bilmiyorum ancak en sonki kyk memurluğu başvuru şartlarında yoktu eğer son bir yenilik vs eklemedilerse hala yok diye biliyorumHangi gruplar için kalkmış katiplik mübaşirlik gibi b grubnda var diye biliyrm kalkmış mı acaba
Çok da çabuk gaza gelirim ama :)) sahiden yaş sınırı yokmu kızlar yaaa; içime kurt düştü nereden ney olarak öğrenebiliriz acaba ?Bence ne duruyorsun hadi başlaciddiyim bence durma başla
İnşllah kalkmıştırO kadar detaylı bilmiyorum ancak en sonki kyk memurluğu başvuru şartlarında yoktu eğer son bir yenilik vs eklemedilerse hala yok diye biliyorum