golgefeslegeni
🌿 'Keşke gölgesine razı bir fesleğen olsaydım' 🌿
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 30 Ekim 2019
- 7.506
- 33.436
- 33
Canım Eğitime hazırlansan bölümünün alımı nasıl? Eğer iyiyse bence biraz biraz eğitime de bak. Ama azsa düz memurluk içşn asılMrb kızlar, çok karışmış durumdayım fikirlerinize ihtiyaçım var. Türkçeyi çografya tarih 2 kez bitirdim, vatandaşlıklığı yazıyorm ocakta matematiğe başlıcam. Matematiğim 0 hiç bişi bilmiyrm ama uğraşıcam şimdi size sormak istediğim şey şu. Bu yıl düz memurluk alım senesi matemetiğim zayıf olduğu için sadece gygk mi çalışıp düz memurluk için mi cabalaşam yoksa eğitimede eğilsem mi şöyleki bir koltukta ki karbuz taşımaya çalışırken gygkden de olmak istrmiyorm olmazsa seneye eğitim sınavı yine var diye düşünüyorm çalışıp eğitimden seneye daha yüksek alırm diyorm. İkisinide bir seneye sığdırıp az puan almaktan korkuyorm siz ne dersiniz yetişir mi ikiside özellikle eğitim bitirmiş olan arkadaşlar lütfen yardım edin eğitim çok mu ağır mat ile eğitimi bu seneye yetişir mi ???? Acayip anneye bağlı minik bi kurabiyem var lütfen onu da gözardı etmeyin(çalışmak için çok bol vaktim yok)
Senin nasıl geldi canım sonuçKızlar eğer sözleşmeli öğretmenlik için mülakata girenleriniz varsa sonuçları saatler önce açıklandı bilginiz olsun
Nereden öğrenebilirsin bilmiyorum ama hani memurların sürekli girdiği siteler, sayfalar varsa oradaki kişilere sorulabilir veya senin branşın ne ise burada aynı branşa sahip kişiler biliyor olabilir. Peki senin branşın ne?Çok da çabuk gaza gelirim ama :)) sahiden yaş sınırı yokmu kızlar yaaa; içime kurt düştü nereden ney olarak öğrenebiliriz acaba ?
Fena sayılmaz işte gene sınırdan kaçırıyorum. Yani sınır güzel ama kaçırmak fenaCanım Eğitime hazırlansan bölümünün alımı nasıl? Eğer iyiyse bence biraz biraz eğitime de bak. Ama azsa düz memurluk içşn asıl
Senin nasıl geldi canım sonuç
İstediğime çok yakın baya yakın o kadar yakınki ama olmuyorKızlar bugünün bildirimi : 3 video Atatürk inkılapları izledim.
40 soru paragraf çözdüm.
Şimdi de tarihten izlediklerimi tekrar etmeye çalışıyorum. Bugün biraz geç yatıp sorularını da çözmeyi hedefliyorum.
Miknatiss hocam mülakat sonucun inşallah istediğin gibi gelmiştir, ve öğretmenlik mülakat sonucu bekleyen arkadaşımız varsa(hatırlayamadım) inşallah güzel bir sonuç gelmiştir.
Hayırlısı olsun canım ya geç olsun güç olmasın :)Fena sayılmaz işte gene sınırdan kaçırıyorum. Yani sınır güzel ama kaçırmak fena. Yakınımdasın ama dokunamıyorum diye ağlıcam az kaldı . O yüzden canım 2022 diyerek devam ediyoruz
Bilgisayar mühendisiyim benNereden öğrenebilirsin bilmiyorum ama hani memurların sürekli girdiği siteler, sayfalar varsa oradaki kişilere sorulabilir veya senin branşın ne ise burada aynı branşa sahip kişiler biliyor olabilir. Peki senin branşın ne?
Burada kızlarda bilgisayar mühendisi varmı bilmiyorum varsa eğer yazsın buraya. Ancak ben internetten baktığımda kpss A grubu için 35 yaş sınırı var ve mühendislik hangi gruba giriyor bunu bilmiyorum eğer kpss B ise B grubunda yokmuş. Gene daha iyi bilenler yazsın lütfenBilgisayar mühendisiyim ben
Öyle ya hayırlısı inşallahHayırlısı olsun canım ya geç olsun güç olmasın :)
Mühendislik b grubunda bildiğim kadarıyla. A grubu iibf mezunlarıBurada kızlarda bilgisayar mühendisi varmı bilmiyorum varsa eğer yazsın buraya. Ancak ben internetten baktığımda kpss A grubu için 35 yaş sınırı var ve mühendislik hangi gruba giriyor bunu bilmiyorum eğer kpss B ise B grubunda yokmuş. Gene daha iyi bilenler yazsın lütfen
Sağol canım o zamanMühendislik b grubunda bildiğim kadarıyla. A grubu iibf mezunları
Kesinlikle öyle, bir ösym yi mi arasam sorsam acabaSağol canım o zamanLivreAmour bu yazılanları okuyarak karar versin o halde hazırlanıp hazırlanmayacağına. Tabii yaş sınırı yoksa hazırlanmak her zaman en mantıklısı özel sektörle nereye kadar...
Evet o yüzden en kısa zamanda öğren ve başla bu yıl o yıl olsun. Biz elimizden geleni yaptık ancak bildiklerimiz bu kadar. İnşallah yaş sınırı yoktur ve atanırsınKesinlikle öyle, bir ösym yi mi arasam sorsam acaba
Bencede toparlarsın bende sana inanıyorumTarihten 2 video izledim. 30 sayfa kitap okudum şimdi yatıyorum
Biliyorum daha da hızlanmalıyım ama işte kısıtlı çalışabiliyorum. Bir de saat 6 da kursa gidiyorum o olmasa en azından. Neyse toparlayacağım bence inanıyorum
Maşallah canım çok iyi gidiyorsun bunları hep videodan mi bitirdin?Kızlar pek yazamıyorum biliyorsunuz artık malum uyumuyor. Neyse çok şükür 2-3 gündür düzene girer gibi oldu ancak bu seferde eski tempomda ders çalışamıyorum çok yoruluyorum kafam zor alıyor. Bütün gün mızıltılar ve uyku sorunları enerjimi bitiriyor o uyuduğunda ise pörtlek gözlerle sayfalara bakıyorum işte kafam aldığınca yapıyorum bir şeyler.
Bunların dışında artık tek haftaya tek ders çalışma metodu uyguladım bu ay mecburen böyle oldu. Bu Aralık ayının ilk haftası matematik ikinci haftası Türkçe üçüncü haftası tarih ve dördüncü hafta olan bu haftada vatandaşlık ile uğraştım. Türkçe bitti ve vatandaşlık insan hakları konusu dışında bitti. Sadece matematik ve tarihe devam edeceğim bitenleri tekrar etmeye çalışacağım. Bugünde vatandaşlık tekrarı yaptım ama sadece idare hukuku tekrarı yapabildim. Yarın matematik tekrarı yapacağım inşallah ve geriye kalan 2 gün Türkçe ve tarih tekrarı yapmayı planlıyorum inşallah
Uyku için aslında her şey için bunun taktiklerini çok öneriyorlarKızlar pek yazamıyorum biliyorsunuz artık malum uyumuyor. Neyse çok şükür 2-3 gündür düzene girer gibi oldu ancak bu seferde eski tempomda ders çalışamıyorum çok yoruluyorum kafam zor alıyor. Bütün gün mızıltılar ve uyku sorunları enerjimi bitiriyor o uyuduğunda ise pörtlek gözlerle sayfalara bakıyorum işte kafam aldığınca yapıyorum bir şeyler.
Bunların dışında artık tek haftaya tek ders çalışma metodu uyguladım bu ay mecburen böyle oldu. Bu Aralık ayının ilk haftası matematik ikinci haftası Türkçe üçüncü haftası tarih ve dördüncü hafta olan bu haftada vatandaşlık ile uğraştım. Türkçe bitti ve vatandaşlık insan hakları konusu dışında bitti. Sadece matematik ve tarihe devam edeceğim bitenleri tekrar etmeye çalışacağım. Bugünde vatandaşlık tekrarı yaptım ama sadece idare hukuku tekrarı yapabildim. Yarın matematik tekrarı yapacağım inşallah ve geriye kalan 2 gün Türkçe ve tarih tekrarı yapmayı planlıyorum inşallah