Zaten az kaldı hocam :) Konu uzayıp soru çözümüne geçemeyince geçmiyor sanki :)Ben başladığımda da öyle olmuştu, hiç bitmeyecekmiş gibiydi.Miknatiss hocam sonrası hızlı ilerliyo demişti, gerçekten de öyle oldu hocam. İlk üniteyi geçtiğinizde hızlı gittiğini fark ediyorsunuz.
Uykular haram oldu gençliğimde bak talan oldu zalim geceler modundayım şuan :) İnan şu saatte anca geçiyorum dersin başına hocam :) bu yüzdendir saçmalamam :)Vatandaşlıktan oraya nasıl geçtin
Seni o kadar iyi anlıyorum ki çünkü şu anda pörtlek gözlerle beşik sallıyorumZaten az kaldı hocam :) Konu uzayıp soru çözümüne geçemeyince geçmiyor sanki :)
Aahh Aahh çok haklısın be evet aah ne ister şu bebeler bu gecelerden ya ne istiyorlarUykular haram oldu gençliğimde bak talan oldu zalim geceler modundayım şuan :) İnan şu saatte anca geçiyorum dersin başına hocam :) bu yüzdendir saçmalamam :)
Yaaa! Biz annelerin durumu böyle. Canları sağ olsun. Bütün emeklerimiz onlar için zatenSeni o kadar iyi anlıyorum ki çünkü şu anda pörtlek gözlerle beşik sallıyorum
Aminnn inşaALLAH kuzumm aminnnAahh Aahh çok haklısın be evet aah ne ister şu bebeler bu gecelerden ya ne istiyorlar. Koyun kafanızı ve uyuyun bu kadar zor olan ne anlayamıyorum . Kolay gelsin canım benim ya Allah emeklerimizin karşılığını versin inşallah
Bugün maalesef hiç bir şey. Direksiyon sınavımız vardı sabah 7 den akşam 5 e kadar ayakta ve soğuktaydım şimdi dinleniyorumredappleee sweetgirlcandy dunyadanuzak Saricivcivcikcik Safransari eveet yoklama almaya başladım kızlar Ne çalıştığınızı yazmak isterseniz diye etiket yaptım. Yarının daha verimli geçmesini diliyorum:)
Soğuk savaşa kadar geldim ben örtmenimİyi akşamlar herkese
Bugün 34 soru paragraf çözdüm.
Cumhuriyet dönemi iç politika 2 video , Atatürk ilkeleri 1 video, Atatürk inkılapları 1 video (toplamda 4 video izledim.)
Yarına yine izlenecek videolarım var kızlar.
Grubun diğer üyelerinden neden bildirim gelmiyor, yoklama alayım mı teker teker
golgefeslegeni
ASSOSyal
Miknatiss
Öyle öyle evet inşallah sağ olsunlar sağlıklı olsunlarYaaa! Biz annelerin durumu böyle. Canları sağ olsun. Bütün emeklerimiz onlar için zaten
İyi geceler canımİyi akşamlar arkadaşlarEn son uğradığimdan bu yana eğitim bilimlerinden soru çözdüm. Sonra alana geçtim. Bugün biraz alan bakıp coğrafyaya geçeceğim. Sizler neler yaptıniz
Yoklama için biraz geciktim Senoşcuğum ama geç olsun güç olmasın beİyi akşamlar herkese
Bugün 34 soru paragraf çözdüm.
Cumhuriyet dönemi iç politika 2 video , Atatürk ilkeleri 1 video, Atatürk inkılapları 1 video (toplamda 4 video izledim.)
Yarına yine izlenecek videolarım var kızlar.
Grubun diğer üyelerinden neden bildirim gelmiyor, yoklama alayım mı teker teker
golgefeslegeni
ASSOSyal
Miknatiss
Kolay gelsin canım inşallah hepsi aklında kalırİyi geceler canım. Bende vatandaşlık bakıyorum video izleyip not alıyorum videoları bitirmek istiyorum
Vatandaşlıgin o kadar var mıymış yaYoklama için biraz geciktim Senoşcuğum ama geç olsun güç olmasın be. Bende vatandaşlık bakıyorum videolarını bitirmeye çalışıyorum izleyip not alıyorum 53. Videodayım
İmkansızı istemek gibi ama olsundu amin inşallah hepimizin emekleri karşılığını bulsunKolay gelsin canım inşallah hepsi aklında kalır
Hiç sorma ya umarım 58. Video sondur yoksa fıttırıcam az kaldı. Hani aklımda kalsa neyse de her yeni video bildiriminde kalp krizi geçiriyorumVatandaşlıgin o kadar var mıymış yaben de bakacağım
aminnnn :)Öyle öyle evet inşallah sağ olsunlar sağlıklı olsunlar