- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.855
Tesekkur ederiimmBen çalışmış gibi hissettim ya maşallah çok güzel
Olur öyle arada, toparlarsınKızlar merhaba
Haftasonu hiç giremedim buraya ders de çalışamadım eşimle bir yere gittik ve haftasonu boş boş geçmek zorunda kaldı maalesef
Ama bugün haftaya bomba gibi başlayıp haftasonunu telafi etmeye çalışacağım inşallah
İnşallahOlur öyle arada, toparlarsın
Hocam çok teşekkür ederim. Ne güzel yazmışsın. İnşaALLAH hepimiz iyi yerlere geliriz. ALLAH kalbimizdekini versin.Vicdan azabi cekme lütfen zaten en basta cocugunun geleceği icin mücadele ediyosun sen❤
Ders calisan annelere ayri bi saygi duyuyorum gerçekten.
Ama gerek cevremde gerek sosyal medyada gordugum o kadar cok anne var ki derece yapan.. bence yaparsınatandiktan sonra kizinla fazlasiyla zaman gecirirsin telafi edersin inşallah
Aynen hocam çok güzel tespit yapmışsın.Taş olsa çatlar :)Buna çok sevindim
Olabilir gayet doğal kolay bir süreç değil gerçekten taş olsa çatlayacak
Canım benim ya dediğim gibi inşallah atanınca aradaki bu farkı fazlasıyla kapatacaksınız hem zaten elimden geleni de yapıyorum diyorsun o yüzden kendine bu kadar yüklenme olur mu daha sürecimiz devam ediyor enerjiye ihtiyacımız var bu yüzden enerjimizi tüketmiyoruz
Beni yerden yere vuruyor bu uyku olayı. İki üç çocuk yapan nasıl yapıyo hala aklım almış değil ya bir tanesiyle sadece uykusuzluktan çıldırma durumuna geldim
Ben teşekkür ederim amiiin İNŞALLAH
Aynen hocam çok güzel tespit yapmışsın.Taş olsa çatlar :)
Çok haklısın seni çok iyi anlıyorumAnnelik iç güdüsü işte hocam ne deyim. Arada yokluyor bu duygu ama idare edeceğim işte :)
Bende bendeAHH! deme vallahi, ben de tek çocukla uyku olayında bocalıyorum bazen.Yine uykusuz bir gecenin sabahına uyandım :) İki üç olana sabır diliyorum.
İyiki toplaşmışızBu gruptaki arkadaşlarımın yürekleri çok güzel. İyi ki kurmuşsun bu güzel grubu :)
İnşallah sonuçlar rüyandakinden de güzel olurMerhaba kızlar. Hafta sonum boş geçti maalesef. Bugün rüyamda gky den 80 net yaptığımı gördüm. İnşallah daha fazla yaparım
Çok sevindimMrb kpss yoldaşlarım; sizle tanıştıktan, buraya kayıt olduktan sonra daha azimli çalışır oldum. İyi ki varsınız
Olsun canım benim onuda hızlandırırsın her şey zamanla. Bende gece 2-3 lere kadar anca yetiştirebiliyorum ne yapalım sağlık olsun inşallah yeterli puanı alacağız yeterki pes etmeçalışmalarm hızlandı ama not tutma, tekrar, ezber derken çok test çözemiyorm paragrafa hiç vaktim kalmıyo mesela gece 2 bucuklara kadar kalsamda yetişmiyor.
Benm minik kurabiyem acayip bana bağlı inanın sırtama alıp koştururken bi taraftandan ezber yapmaya çalışıyrm bi taraftan evcilik oynuyrm bi taraftan teste bakıyrm Zaten herşey üzümlü kekim içinÇok sevindim
Olsun canım benim onuda hızlandırırsın her şey zamanla. Bende gece 2-3 lere kadar anca yetiştirebiliyorum ne yapalım sağlık olsun inşallah yeterli puanı alacağız yeterki pes etme
Ben yanlışlarımı yuvarlak içine alıyrm ya da anlamadıklarımı sonra konu tekrarı yaptıkdan sonra dönüp tekrar çözüyrm diğer türlüsüne vakit yetiştiremem yapabiliyosanız süper bi yöntemBen de bi soru soruyum kizlar. Kafami karistiran bir soru...
Yanlis soru defteri tutan var mi? Ben tutuyorum ama sadece denemelerdeki yanlislarimi kesip yapistiriyorum o deftere.. soru bankalarina girsem cook uzun sürer.
Kimi soru bankasini da kesip yapistiriyomus. Kiyamiyorum onun yerine fosforluyla yanlislarimi isaretleyip arada bi tekrar ediyorum. Ama bi duzene oturtamadım o yanlis soru konusunu..
Siz nasil yapiyosunuz?
Azimli anne harikasınBenm minik kurabiyem acayip bana bağlı inanın sırtama alıp koştururken bi taraftandan ezber yapmaya çalışıyrm bi taraftan evcilik oynuyrm bi taraftan teste bakıyrm Zaten herşey üzümlü kekim için
Evet bol bol tekrara dönebiliriz olumlu yonden dusunelimAyyy hooff evet baktım temmuzun sonu ve ağustosun başında olacak lisans kpssaynen bu emojiler gibiyim sevineyim mi üzüleyim mi karar veremediğim bir durum . Neyse kızlar çok vaktimiz var bence böyle düşünelim sonuçta atanacak puanımızı aldıktan sonra bekleyeceğimiz zaman hiç mühim değil
Evet yapamiyorum onu asiri zaman aliyo.. ben de senin gibi yapiyorum genelde o zaman öyle devam edeyim tesekkurlerBen yanlışlarımı yuvarlak içine alıyrm ya da anlamadıklarımı sonra konu tekrarı yaptıkdan sonra dönüp tekrar çözüyrm diğer türlüsüne vakit yetiştiremem yapabiliyosanız süper bi yöntem
Canim o konuyu ben de tam anladım diyorum yine yapamiyorum.. ona bi ara özel zaman ayircam bikac gün inat edip üstüne düşcem belki cözerimKızlar herkese iyi akşamlar. Geçmişi okuyarak geldim. Hepiniz çok güzel, dolu dolu bildirimler yapmışsınız
Ben en son cuma günü yazmıştım. O gün kombinasyon Permütasyon olasılık videosu izledim birer tane. Soruları sonraya kalmıştı. Araya misafir girdi, bugün gittiler. Ben de bugün oturdum 1 test çözdüm daha doğrusu çözemediğim sorular fazla çıktı. Moralim bozuldu biraz. Tekrar mı konu videosu dinleyeyim? Yoksa soru çözüm videoları mı bulayım? Not da almıştım tam anladım derken yapamıyorum
Fikir verin canlar, yapamayınca bıraktım öyleceDaha da 2 testi var çözmem gereken.