- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.855
Tamam canim tesekkur ederimSaricivcivcikcik Canım ben deli gibi soru kaydı tutuyorum soru kağıtlarım var ders ders bölüm bölüm başlık başlık istemediğin kadar . Soruları kesiyorum veya yazarak alıyorum sonra onları tekrar zamanlarında okuyorum ardından gerçekten zor olanlara yıldız koyuyorum. Zaman alıyor mu evet baya zaman aldığı oluyor. Yararlı oluyor mu evet hele bazı derslerde ilaç gibi iyi oluyor. Yani kısaca önerebilirim bence etkili.
Hoşgeldiiiin bomba gibi gelmişsin canımBen geldiimm
Tarih muharebeler bölümüne geldim
Vatandaşlık insan hakları videosu izledim
Matematik basit eşitsizlik videosu izliyorum bugün,biraz soru çözeceğim bakalım
Gayet güzel çalışıyorsun canım ya denemelere bile başlamışsın bu pes etmek nereden çıktıMerhaba Hocalarım , iki gündür bildirim yapamadım.
Tarih : Türk İslam Devletleri -Türkiye Selçuklu Devleti tekrarı bitti.
Çağdaş Tarih : Soğuk Savaş Dönemi tekrar ve not alma bitti.
Coğrafya : Türkiye'nin Yer Şekilleri tekrarı bitti.
Matematik : Bölme Bölünebilme-Ebob Ekok soru çözümleri bitti.
Paragraf soru çözümü yapıldı.
Bitiridiğim derslerin deemelerini çözmeye başladım. Tarih iki deneme ,Coğrafya bir deneme çözdüm.
Sizler nasılsınız ? Çalışmalar nasıl gidiyır hocalarım. Ben elimden geldiğince erken bitirip , soru ,deneme ve tekrar yapmak için kendi çapımda çabalıyorum. Ama bazen yanlış yoldayım gibi geliyor ,bunalıyorum. Pes etmek üzereyim. Bir şeyle deyin bacınıza ,el atın çıkayım şu ruh halinden.
Canım harika gidiyorsun kesinlikleMerhaba Hocalarım , iki gündür bildirim yapamadım.
Tarih : Türk İslam Devletleri -Türkiye Selçuklu Devleti tekrarı bitti.
Çağdaş Tarih : Soğuk Savaş Dönemi tekrar ve not alma bitti.
Coğrafya : Türkiye'nin Yer Şekilleri tekrarı bitti.
Matematik : Bölme Bölünebilme-Ebob Ekok soru çözümleri bitti.
Paragraf soru çözümü yapıldı.
Bitiridiğim derslerin deemelerini çözmeye başladım. Tarih iki deneme ,Coğrafya bir deneme çözdüm.
Sizler nasılsınız ? Çalışmalar nasıl gidiyır hocalarım. Ben elimden geldiğince erken bitirip , soru ,deneme ve tekrar yapmak için kendi çapımda çabalıyorum. Ama bazen yanlış yoldayım gibi geliyor ,bunalıyorum. Pes etmek üzereyim. Bir şeyle deyin bacınıza ,el atın çıkayım şu ruh halinden.
Kuzum yok yaa hiç memnun değilim aslında ama toparlamaya çalışıyorum işte. Yeni yıl yemi başlangıç iyi gelecek. Belki daha çok düzene girer diye düşünüyorum.Hoşgeldiiiin bomba gibi gelmişsin canım
Aynen öyle Assosum yeni yıl yeni umutlar yeni başlangıçlarKuzum yok yaa hiç memnun değilim aslında ama toparlamaya çalışıyorum işte. Yeni yıl yemi başlangıç iyi gelecek. Belki daha çok düzene girer diye düşünüyorum.
Inş canım benim, yapmam gerekiyorAynen öyle Assosum yeni yıl yeni umutlar yeni başlangıçlar. Ben toparlayacağına inanıyorum sadece bırakma ve devam et
Canım , dışarıdan yeterli gibi görünüyor ama yetemiyorum sanki hiçbir şeye... Eve ,kızıma ,eşime ,derslerime...Gayet güzel çalışıyorsun canım ya denemelere bile başlamışsın bu pes etmek nereden çıktı. Hem neden yanlış yolda olduğunu düşünüyorsun? Çabaların, çalışmaların baya yeterli görünüyor yolunda gitmeyen nedir anlatmak ister misin?
Teşekkür ederim hocam. Dün bunları yazarken duygularım karmaydı. Şimdi daha iyiyim. Desteğin için tekrar teşekkür ederimCanım harika gidiyorsun kesinlikleasla yanlış değil yaptıkların. Eğer böyle devam edersen inan bana emeklerinin karşılığını alırsın. Sen olması gerekeni yapıyorsun. Hadi silkelen,yola devam
Canım netler birden yukselmiyor ki, soru çözmek çok farklı, soru tarzları çok farklı olunca bilgileri her zaman ön belleğe hemen getiremiyoruzCanım , dışarıdan yeterli gibi görünüyor ama yetemiyorum sanki hiçbir şeye... Eve ,kızıma ,eşime ,derslerime...
Neden yanlış yolda olduğumu düşünüdüren şu oldu. Tarih denemelerinden istediğim sonucu alamadım.
Yolunda gitmeyen benim sanırım. Vaktini aldım kusura bakma canım. Bana artık her şey anlamsız geldiği için...
Ama dün bunları yazarken karma duygular içimdeydim. Şimdi daha iyiyim.
Haklısınız hocam. Eşim de benzer şeyleri söyledi. Ben hemen oluyor sanıyorum herhaldeCanım netler birden yukselmiyor ki, soru çözmek çok farklı, soru tarzları çok farklı olunca bilgileri her zaman ön belleğe hemen getiremiyoruzzamanla olacak
Tamam da canım benim sen makine değilsin ki her şeye yetişesin. Eğer sınava hazırlanıyorsan elbette ev kirli kalacak, eşine fazla odaklanamayabilirsin, kızınla sürekli vakit geçiremeyebilirsin vs yani bunlar gayet olağan durumlar. Bu yüzden sen sınava hazırlanırken diğer işlerini olabildiği kadar yap geriye kalan bütün zamanında hep derslerine ve kendine odaklan. Sabret olur mu geçecek bu zamanlar inşallah sınavı kazandığın zaman hepsini telafi edebileceksin.Canım , dışarıdan yeterli gibi görünüyor ama yetemiyorum sanki hiçbir şeye... Eve ,kızıma ,eşime ,derslerime...
Olabilir hatta belkide en iyi sonucu sınavda göreceksin. Hatta bende test çözerken neredeyse çoğu yanlış olan konular oluyor o zaman yanlışlarımı halletmeye bakıyorum ki sınavda yanlış yapmayayım diye bu yüzden yanlışlarını ve düşük netlerini sev çünkü onlar senin gerçek sınavda takılmaman gereken taşlardır ve onları sınava kadar ayıklarsan inşallah sınavın güzel geçer böyle düşünNeden yanlış yolda olduğumu düşünüdüren şu oldu. Tarih denemelerinden istediğim sonucu alamadım.
Yolunda gitmeyen benim sanırım.
Yok yok bende vakit bol bebe sağolsun gece 3-4-5Vaktini aldım kusura bakma canım.
Buna çok sevindim ben teşekkür ederimBana artık her şey anlamsız geldiği için...
Ama dün bunları yazarken karma duygular içindeydim. Şimdi daha iyiyim.
Desteğin için tekrar teşekkür ederim.
Evet canım.Eşim destekçim. İş beklemez , ne varsa onu yer .Hiçbir şey hazırlayamamışsam işten gelir hazırlar yeriz.Tamam da canım benim sen makine değilsin ki her şeye yetişesin. Eğer sınava hazırlanıyorsan elbette ev kirli kalacak, eşine fazla odaklanamayabilirsin, kızınla sürekli vakit geçiremeyebilirsin vs yani bunlar gayet olağan durumlar. Bu yüzden sen sınava hazırlanırken diğer işlerini olabildiği kadar yap geriye kalan bütün zamanında hep derslerine ve kendine odaklan. Sabret olur mu geçecek bu zamanlar inşallah sınavı kazandığın zaman hepsini telafi edebileceksin.
Olabilir hatta belkide en iyi sonucu sınavda göreceksin. Hatta bende test çözerken neredeyse çoğu yanlış olan konular oluyor o zaman yanlışlarımı halletmeye bakıyorum ki sınavda yanlış yapmayayım diye bu yüzden yanlışlarını ve düşük netlerini sev çünkü onlar senin gerçek sınavda takılmaman gereken taşlardır ve onları sınava kadar ayıklarsan inşallah sınavın güzel geçer böyle düşün
Yok yok bende vakit bol bebe sağolsun gece 3-4-5
Buna çok sevindim ben teşekkür ederim
Vicdan azabi cekme lütfen zaten en basta cocugunun geleceği icin mücadele ediyosun senEvet canım.Eşim destekçim. İş beklemez , ne varsa onu yer .Hiçbir şey hazırlayamamışsam işten gelir hazırlar yeriz.
Ben bu tempodan bunaldım sanırım. Ama şimdi daha iyiyim inan. Sizler de bana çok iyi geliyorsunuz.
Kızım konusuna gelince tek ve yalnız büyüyen bir çocuk. Maddiyattan bu yıl okula veremedik. Onunla ilgilenemediğim zaman vicdan azabı çekiyorum. Ama her gün etkinlik ,oyun ve faaliyet yapmaya özen gösteriyorum. Lise de çocuk gelişimi okudum. O yüzden anaokulu faaliyetlerinden anlıyorum. Anaokulunda yapabilleceği her şeyi fazlasıyla yaptık ve yapıyoruz. Yine ilgi isteyip sonra kızım deyice vicdan yapıyorum işte...
Bu arada benim kızda sizinki gibi uyumaz hocam :) En erken 1 buçuk :)
İlgin ,ç,n teşekkür ederim hocam. Hepimiz iyi sonuçlar alırız inşaALLAH(c..c)...
Ben çalışmış gibi hissettim ya maşallah çok güzelİyi akşamlar
Bugün benim deneme günümdü her pazar deneme yapiyorumbiraz da dinlenme gunu yaptim.
☘Deneme cozdum
☘Analizini yapip yanlis soru defterime kes yapistir yaptim.
☘Yarinin programini yaptim
☘Yanlis soru defterimi bastan tekrar ettim
☘Özet notlarimdan tarih tekrari yapıp (dagilma dönemine kadar) bugunu bitiricem
Bugün hafif olsun haftaya enerji topluyum dedim
Buna çok sevindimEvet canım.Eşim destekçim. İş beklemez , ne varsa onu yer .Hiçbir şey hazırlayamamışsam işten gelir hazırlar yeriz.
Olabilir gayet doğal kolay bir süreç değil gerçekten taş olsa çatlayacakBen bu tempodan bunaldım sanırım. Ama şimdi daha iyiyim inan. Sizler de bana çok iyi geliyorsunuz.
Canım benim ya dediğim gibi inşallah atanınca aradaki bu farkı fazlasıyla kapatacaksınız hem zaten elimden geleni de yapıyorum diyorsun o yüzden kendine bu kadar yüklenme olur mu daha sürecimiz devam ediyor enerjiye ihtiyacımız var bu yüzden enerjimizi tüketmiyoruzKızım konusuna gelince tek ve yalnız büyüyen bir çocuk. Maddiyattan bu yıl okula veremedik. Onunla ilgilenemediğim zaman vicdan azabı çekiyorum. Ama her gün etkinlik ,oyun ve faaliyet yapmaya özen gösteriyorum. Lise de çocuk gelişimi okudum. O yüzden anaokulu faaliyetlerinden anlıyorum. Anaokulunda yapabilleceği her şeyi fazlasıyla yaptık ve yapıyoruz. Yine ilgi isteyip sonra kızım deyice vicdan yapıyorum işte...
Beni yerden yere vuruyor bu uyku olayıBu arada benim kızda sizinki gibi uyumaz hocam :) En erken 1 buçuk :)
Ben teşekkür ederim amiiin İNŞALLAHİlgin ,ç,n teşekkür ederim hocam. Hepimiz iyi sonuçlar alırız inşaALLAH(c..c)...