Aker Hoca'dan izliyorum.Türkçe de hangi hocayı izliyorsunuz
Teşekkür ederimKyk yurtları memurluğu var, üniversite memurluk alimi yapıyor, sgk var, belediyeler var benim bildiğim
Rica ederimTeşekkür ederim
anladım Allah zihin açıklığı versin hepimizedeAker Hoca'dan izliyorum.
aminnn :)anladım Allah zihin açıklığı versin hepimize
Verelim hocam varımİyi akşamlar canlaaar
Pazartesi akşam en son bildirimimi yapmışım. O gün kombinasyon permütasyonu bırakıp tarih videosu izlemeye başlamıştım.Miknatiss hocamızın dediği gibi takıldığım yeri atlamayı doğru buldum.
8 video toplamda 1.Tbmm ve kurtuluş savaşı dönemi izledim.
Deftere küçük notlar aldım.
Şimdi o notları okuyorum.
Sorularını çözeceğim.Dersolsun hocam gece çalışmasına ben de katılacağım. Dün erken uyudum, akşama kadar başım ağrımıştı. Çalışma bitince haber verelim mi burada birbirimize var mısın?
Fesleğen hoş geldin canımanladım Allah zihin açıklığı versin hepimizede
Geçmiş olsun hocam. Üzüldüm. Evlatlarımız hasta olmasın1 test bir testtir bitireceğim inşallah bu gece
Çok geçmiş olsun Tosunum ya üzüldüm minişler en kısa sürede iyileşsin inşallah. Evet her şeyden önce sağlık geliyor insanın canından olanlar iyi olmazsa sende iyi olamıyorsunArkadaşlar iyi geceler.
Benim çocuklar yine hasta. Bugün bir test dahi çözemedim şimdi gelişim psikolojisi testinde 6. Soruya ancak geldim çünkü sürekli öksürük yüzünden uyaniyor çocuklarönemli olan onların sağlığı tabiki. İnşallah iyileşirler kısa zamanda.