Bende şu günlerde böyle hissediyorum evet aynen benimde sebebim yok...Bugün benim açımdan verimli geçmedi. Modum çok düştü. Sebebini bilmiyorum. Çok yorgunum, hep yorgunum.
3 derse çalışmışsın aynı gün içerisinde aslında bence gayet iyi yani. Ben bir günde 3 derse en son geçen ay bakabilmiştim yani bu benim için efsane bir durum ayda bir olurMatematik Temel Kavramlar soru çözümü, Coğrafya konu videosu, Tarih İnkılap soru çözümü ve Çağdaş Türk Dünya tarihine giriş yaptım. Bugünlük bu kadar...
teşekkür ediyorum.Yazdıkların moral oldu. Bırakmıyorum. Örgü örüp satış yapıyorum ,kızım var 4 yaşında ve ev hanımlığı... yorgun savaşçıyım :) Eşim zaten hep yoğun işi gereği. Bir de yüksek lisans sınavlarıma hazırlanıyorum.Bende şu günlerde böyle hissediyorum evet aynen benimde sebebim yok...
3 derse çalışmışsın aynı gün içerisinde aslında bence gayet iyi yani. Ben bir günde 3 derse en son geçen ay bakabilmiştim yani bu benim için efsane bir durum ayda bir olur. O yüzden moralini bozma böyle az az da olsa devam et ki arada soğukluk olmasın sonra gerçekten ders çalışma isteğin gelince hızlanırsın sadece.
Çok sevindim bunateşekkür ediyorum.Yazdıkların moral oldu.
Ay maşallah gerçekten yoğunmuşsun bayağı ve azimlisin. Arada yorulmamız çok normal helede böyle bir durumda o yüzden kendine yüklenme az oldu çok oldu diye sen sadece elinden geleni yap gerisini Allah a bırak en hayırlısı olacaktır inşallah. İnşallah yüksek lisansını aradan çıkarırsan baya rahat edersin zatenBırakmıyorum. Örgü örüp satış yapıyorum ,kızım var 4 yaşında ve ev hanımlığı... yorgun savaşçıyım :) Eşim zaten hep yoğun işi gereği. Bir de yüksek lisans sınavlarıma hazırlanıyorum.
Günaydın canımGünaydın kızlar.
Kaplumbalığını paylaşırım hiç dert etme bende kaç gündür az bişey çalışıp ayyh çok çalıştım çekilin şurdan modunda geziyorum evdeBen dün coğrafya göller videosunu izledim. Bir de alan eğitiminden 1 ders dinlendim. Grubun kaplumbağası olarak yavaş yavaş devam ediyorum
Sen inşallah bu mülakatta atanırsın da devamına gerek kalmaz canım. Zaten başka video yok. Dersler yeni başladı eklendikçe biriktirmeden izleyeceğim inşallah.Günaydın canım
Kaplumbalığını paylaşırım hiç dert etme bende kaç gündür az bişey çalışıp ayyh çok çalıştım çekilin şurdan modunda geziyorum evde. Birde alan ağır olduğu için günde 1 video yeterli bence
Teşekkür ederim canım. İnşaALLAHÇok sevindim buna
Ay maşallah gerçekten yoğunmuşsun bayağı ve azimlisin. Arada yorulmamız çok normal helede böyle bir durumda o yüzden kendine yüklenme az oldu çok oldu diye sen sadece elinden geleni yap gerisini Allah a bırak en hayırlısı olacaktır inşallah. İnşallah yüksek lisansını aradan çıkarırsan baya rahat edersin zaten
İlk girdiğim yıl 76 aldım sonraki yıl sıkı çalışarak 82 almıştım. Ama yetmedi atanmama. Düzenli çalıştığın zaman yapabilirsin benceMerhaba sadece genel kultur ve genel yetenege girecegim 2020 puanim 75 (hiç çalışmadım) atanmam icin 85 almam gerekiyor. Sizlerdende çalistiktan sonra yuksek bi fark atan oldu mu calisarak? bu kadar yukseltebilir miyim acaba heyecanliyim
Bugün daha sadece türkçe testini çözdüm. Oğlumu uyutunca başına geçeceğimÇalışmalar nasıl gidiyor kızlar ?
Ben de coğrafya, matematik ve Türkçe çalışabildim.Bugün daha sadece türkçe testini çözdüm. Oğlumu uyutunca başına geçeceğim
Çocuk uyudukça çalışıyorum ben. Ya da kendi kendine oynuyorsa o ara yanına oturup 1 2 test çözebiliyorum ama bu her zaman mümkün olmuyorÇocuklu bayanlar nasıl çalışıyorsunuz ben günde 2 saat çalışsam seviniyorum
Kızım kendi kendine oyananıyorken, uyuyunca, babası ile parka gidince çalışıyorum. Ama çoğunlukla uykumdan fedakarlık yapıyorum. Erken kalkıyorum bazen de geç yatıyorum. Olduğu kadar işte. Düzenim yok ama günü boş geçirmemeye çalışıyorum.Çocuklu bayanlar nasıl çalışıyorsunuz ben günde 2 saat çalışsam seviniyorum