golgefeslegeni
🌿 'Keşke gölgesine razı bir fesleğen olsaydım' 🌿
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 30 Ekim 2019
- 7.506
- 33.436
- 33
Canım rehberlik bitirdim dedim ya nasıl çalışıyorsun eğitimi nasıl o kadar kısa sürede bitirdin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım rehberlik bitirdim dedim ya nasıl çalışıyorsun eğitimi nasıl o kadar kısa sürede bitirdin
Hocam çok soru sordum kusura bakmayın bir sorum dahaa varEvet evde hazirlandim. Sinav denemesi icin giderim dershaneye diyordum. Pandemiden dolayi o da kalmıştı.
Teşekkür ederim inşaALLAHUmutsuzluğa kapılmayın hocam çocukla atanan çok örnek var. İnşallah biz de atanırız
Ben tesekkur ederim insallah herkes emeginin karsiligini alir1 yıl diye hiç küçümseme insanın çiğnenmiş sakız gibi olması için yeterli bir süre . Ayrıca ataması olmayan bir bölümden vazgeçip diğer şekilde atanmak çok mantıklı. Bende düşünmüyor değilim hani
Bu kapasite işi çok önemli evet ben kendimi bildiğim için çok çalışmam lazım
Kronometre çok mantıklıymış aslında hep insanı tetikler hadi biraz daha biraz daha diye
Çok şükür bunu bari yapıyormuşum
Amin inşallah. Bende teşekkür ediyorum uzun uzun cevapladığınız için
Bunlar çok kıymetli cümleler teşekkür ediyorum, hayatında güzellikler diliyorum
Yararlandigim kaynak coktu. Her yayinevinin soru tarzini görmeye calistim. Bol soru cozunce elde secenek kalmayinca zaten mecbur her yayinevine atliyorsun bir de cikmis sorulari ihmal etmeyin karakutu yayinlarina bi bakiverin derim nacizane turkce icinde ales cozmenizi tavsiye ederim.Hocam çok soru sordum kusura bakmayın bir sorum dahaa var
Birçok yayın evinin soru bankasıni mi cozdunuz yoksa elinizde kistli mi vardi? Yararlandığıniz kaynaklar çok muydu?
Evet :) beğendim hocam.Benim gibi matematik kıtlığı yaşayan biri yapıyırsa herkes yapar. :) Çözdükçe güvenim arttı.Ayyy tam istedigim kitap canim nasıl buldun beğendin mi
Evet :) Sıfırdan alıyor , anlatması güzel.Allah razı olsun. Çok duamı alıyor bu hocalar :) Coğrafya'yı da Engin Hoca sayesinde öğrendim. Bir zamanlar yüz yüze eğitim alma fırsatım olmuştu. Temlim onun sayesinde iyi. Şimdi de videoları ile pekiştiriyorum.Ay süpermiş bende İlyas dinliyorum
Ahaa o zaman tam benlik acayip merak ediyorum. konulara bakınca bir kaç kitap almak gerekiyor keşke biraz ucuz yapsalar şunları yaEvet :) beğendim hocam.Benim gibi matematik kıtlığı yaşayan biri yapıyırsa herkes yapar. :) Çözdükçe güvenim arttı.
Bende engin hoca sayesinde coğrafya aşığı oldum. Hiç sevmezdim .simdi cok zevkli geliyor canımEvet :) Sıfırdan alıyor , anlatması güzel.Allah razı olsun. Çok duamı alıyor bu hocalar :) Coğrafya'yı da Engin Hoca sayesinde öğrendim. Bir zamanlar yüz yüze eğitim alma fırsatım olmuştu. Temlim onun sayesinde iyi. Şimdi de videoları ile pekiştiriyorum.
Evet kitaplar gerçektan pahalı Tavsiye ederim , bukitap çok iyi.Ahaa o zaman tam benlik acayip merak ediyorum. konulara bakınca bir kaç kitap almak gerekiyor keşke biraz ucuz yapsalar şunları y
Çok güzel anlatıyor. Sayesinde Yozgat'ın her şeyini ezberledik :)Bende engin hoca sayesinde coğrafya aşığı oldum. Hiç sevmezdim .simdi cok zevkli geliyor canım
İnşallahBen tesekkur ederim insallah herkes emeginin karsiligini alir
Yararlandigim kaynak coktu. Her yayinevinin soru tarzini görmeye calistim. Bol soru cozunce elde secenek kalmayinca zaten mecbur her yayinevine atliyorsun bir de cikmis sorulari ihmal etmeyin karakutu yayinlarina bi bakiverin derim nacizane turkce icinde ales cozmenizi tavsiye ederim.
Harikasın canımBugün öğrenme psikolojisinden 5test çözdüm sadece
Gerçekten bende öyle çok dua ediyorumEvet :) Sıfırdan alıyor , anlatması güzel.Allah razı olsun. Çok duamı alıyor bu hocalar :)
Bu hocalardan canlı canlı dinleyenler çok şanslısınız Adamların videoları bile birsürü şeyi değiştiriyorCoğrafya'yı da Engin Hoca sayesinde öğrendim. Bir zamanlar yüz yüze eğitim alma fırsatım olmuştu. Temlim onun sayesinde iyi. Şimdi de videoları ile pekiştiriyorum.
Hakkında en güzeli olsun inşaALLAH... Hepimiz emeğimizin karşılığını alırız.Bugün mülakat için çalıştım gene ama verimli bir gün geçirdiğimi düşünüyorum. İnşallah hayırlısıyla mülakat geçerde normal derslere ağırlık verebilirim..
Amin canım çok sağol hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşaAllah emeklerimizin karşılığını alalımHakkında en güzeli olsun inşaALLAH... Hepimiz emeğimizin karşılığını alırız.