Bu grubun başkanı sen olmalıydın benceBu mesajı görmek bana öyle moral oldu ki... 3 çocukla çalışmaya çalışıyorum hocam. Zamanım çok kısıtlı. Rakiplerim çok ve güçlüler. İnşallah bizlere de atanmak nasip olur.
Estağfurullah canım. Sen çok iyisinBu grubun başkanı sen olmalıydın bence
Ben 1 yil calistimBu ne kadar güzel bir motivasyon böyle. Çok teşekkür ederiz harikasınız . İnşallah bizlerde hedefimize ulaşıp sizin gibi mesleğimize kavuşuruz .
Kaç yıl çalışarak atandınız? Branşınız nedir? Günde bir kaç saat yeterli oldu mu? Verebileceğiniz tüyolar var mı?
Atanmış bir anne bulmuşken bunları sorasım geldi. Vaktiniz yoksa veya yanıtlamak istemezseniz görmezden gelebilirsiniz. Ancak hepimiz merak ediyoruz öyle değil mi kızlar
Tesekkur ederim. Allah yardimciniz olsun sizin deAy
Ayy şimdi gördüm tabiki kızlarcığım benden önce sormuşlar. Beşik sallıyorum o yüzden oluyor böyle şeyler . Mesleğinizde başarılar diliyorum
En ufak vaktinizi degerlendirin. Ben temizlik yemek yaparken bi yandan ders dinlerdim ki aksam vaktim olup oturunca soru cozebileyim diye. Ocak basinda corba karistirirken soru çözmuslugum bile vardirBu mesajı görmek bana öyle moral oldu ki... 3 çocukla çalışmaya çalışıyorum hocam. Zamanım çok kısıtlı. Rakiplerim çok ve güçlüler. İnşallah bizlere de atanmak nasip olur.
Dersaneye gitmeden kendiniz hazırlandınız sanırımBen 1 yil calistimkendi bransimda atamam yok duz memurluk icin hazirlandim lisanstan duz memur olarak atandim
Calisma saatleri kisiye gore degisir bence. Ben saat olarak fazla calisanlardanim. Tabi cocukla ne kadar fazla olursa bizim de calisma grubumuz vardi orda benden az calisip daha yuksek alan arkadasim vardi.biraz kapasite meselesi
Ama muhakkak kronometre tutun. Ben kendimi calisiyor zannederken kronometre tutunca az ve verimsiz calistigimi farkettim. Kronometreden sonra ivme kazandim. Program da cok onemli kabataslak bir planiniz olsun ve yatmadan muhakkak diger gunun planini yapin oyle yatin. Planli ders calismak hayat kurtariyor
Tesekkur ederim. Allah yardimciniz olsun sizin de
En ufak vaktinizi degerlendirin. Ben temizlik yemek yaparken bi yandan ders dinlerdim ki aksam vaktim olup oturunca soru cozebileyim diye. Ocak basinda corba karistirirken soru çözmuslugum bile vardiren ufak vakti kendi lehinize cevirin. Butun rakiplerinizin de 2 eli 2 kolu 2 bacagi var inanin kimse kimseden ustun degil. Duzenli calisip sinav anini yönetebilen emeginin karsiligini alacaktir insallah
Evet evde hazirlandim. Sinav denemesi icin giderim dershaneye diyordum. Pandemiden dolayi o da kalmıştı.Dersaneye gitmeden kendiniz hazırlandınız sanırım
Hangi k8tabi aldin canım, ilyas güneş yeni kitap çıkarmış çok merak ediyorumyeni soru bankası aldım.İlk konu temel kavramlar.
Kaç puan ile atandınız acabaEvet evde hazirlandim. Sinav denemesi icin giderim dershaneye diyordum. Pandemiden dolayi o da kalmıştı.
İlyas güneş TAKTİKLERLE TEMEL KAVRAMLAR. bunu aldım. bu aralar matematik kampı yapacak bu konularla ile ilgili.Hangi k8tabi aldin canım, ilyas güneş yeni kitap çıkarmış çok merak ediyorum
88 puanlaKaç puan ile atandınız acaba
inşaallah bizlerde atanırız. Sizin adınıza çok sevindim. Evliyim,çocuğum var.Evde hazırlanıyrum.32 yaşındayım ,bazen yaşımdan dolayı umutsuzluğa kapılıyırumEvet evde hazirlandim. Sinav denemesi icin giderim dershaneye diyordum. Pandemiden dolayi o da kalmıştı.
Umutsuzluğa kapılmayın hocam çocukla atanan çok örnek var. İnşallah biz de atanırızinşaallah bizlerde atanırız. Sizin adınıza çok sevindim. Evliyim,çocuğum var.Evde hazırlanıyrum.32 yaşındayım ,bazen yaşımdan dolayı umutsuzluğa kapılıyırum
Sakın bırakmaEstağfurullah canım. Sen çok iyisin
Ayyy tam istedigim kitap canimİlyas güneş TAKTİKLERLE TEMEL KAVRAMLAR. bunu aldım. bu aralar matematik kampı yapacak bu konularla ile ilgili.
İnşallah canim bırakmaya niyetim yok
1 yıl diye hiç küçümseme insanın çiğnenmiş sakız gibi olması için yeterli bir süreBen 1 yil calistimkendi bransimda atamam yok duz memurluk icin hazirlandim lisanstan duz memur olarak atandim
Bu kapasite işi çok önemli evet ben kendimi bildiğim için çok çalışmam lazımCalisma saatleri kisiye gore degisir bence. Ben saat olarak fazla calisanlardanim. Tabi cocukla ne kadar fazla olursa bizim de calisma grubumuz vardi orda benden az calisip daha yuksek alan arkadasim vardi.biraz kapasite meselesi
Kronometre çok mantıklıymış aslında hep insanı tetikler hadi biraz daha biraz daha diyeAma muhakkak kronometre tutun. Ben kendimi calisiyor zannederken kronometre tutunca az ve verimsiz calistigimi farkettim. Kronometreden sonra ivme kazandim.
Çok şükür bunu bari yapıyormuşumProgram da cok onemli kabataslak bir planiniz olsun ve yatmadan muhakkak diger gunun planini yapin oyle yatin. Planli ders calismak hayat kurtariyor
Amin inşallah. Bende teşekkür ediyorum uzun uzun cevapladığınız içinTesekkur ederim. Allah yardimciniz olsun sizin de
Bunlar çok kıymetli cümleler teşekkür ediyorum, hayatında güzellikler diliyorumEn ufak vaktinizi degerlendirin. Ben temizlik yemek yaparken bi yandan ders dinlerdim ki aksam vaktim olup oturunca soru cozebileyim diye. Ocak basinda corba karistirirken soru çözmuslugum bile vardiren ufak vakti kendi lehinize cevirin. Butun rakiplerinizin de 2 eli 2 kolu 2 bacagi var inanin kimse kimseden ustun degil. Duzenli calisip sinav anini yönetebilen emeginin karsiligini alacaktir insallah
Ay süpermiş bende İlyas dinliyorumİlyas güneş TAKTİKLERLE TEMEL KAVRAMLAR. bunu aldım. bu aralar matematik kampı yapacak bu konularla ile ilgili.