Evet nevosum yaa, 4 ağustosta öabt sınavı var o yüzdenDaha çok varmış
Hepsi birlikte belli oluyor o zamanEvet nevosum yaa, 4 ağustosta öabt sınavı var o yüzden
Çok zor nevosum cookkk,ama el mecburHepsi birlikte belli oluyor o zaman
Beklemek zor
Tekuzemden memnun kaldınız mı ?Ben de evliyim gunümun cogu gidiyor
Tekuzemden canli ders aliyorum, henuz 3 dersle ilerliyoruz bitmek üzere, digerlerine şubatta baslayacagiz.
Canim 3 yıl sozlesmeli oluyorsun sonra kadroya geçiyorsun.
Canım hep puan elinde hazır olmalı, ne olacağı hiç belli olmuyor.Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş:
Önümüzdeki dönemde "Aile Danışmanı" hizmet modelini hayata geçireceğiz.
Böylelikle mahalle mahalle ülkemizin sosyal risk haritasını çıkaracağız. Olası riskleri önceden görüp ona göre önleyici tedbirler alacağız.
Böyle bir haber çıktı,büyük rabbim inş bizede olumlu yönde yansır diye diye dua ediyorum akşamdan beri
Rabbim nice yıllar geçirmeyi nasip etsin inş kuzum. Vatandaşlık dersinde en az 1 en çok 2 yıl diyor ya,ondan sordumCanim 3 yıl sozlesmeli oluyorsun sonra kadroya geçiyorsun.
İlk 3 yıl sozlesmeli yapma sebebi de, tayin olmasın 3 sene diye. Maaş farkı felan olmuyor kadroya geçince
1.5 sene oldu benim. 1.5 sene kaldı.
Canım dün gerçekten çok umut doldum ,ne olur bilmiyorum. İnş bizim bölümden de cok alım olur, puanimda güzel gelir inşCanım hep puan elinde hazır olmalı, ne olacağı hiç belli olmuyor.
Mesela tıbbi sekreter pek alınmayan bir bolumken geçen senenonkadar çok alındı ki 70 puana kadar düştü
Merkezi alimla l, su 6 ayda bir olan o bir sene sonra kadroya geçiliyor canım, aday memur oluyor öncesi 1 sene.Rabbim nice yıllar geçirmeyi nasip etsin inş kuzum. Vatandaşlık dersinde en az 1 en çok 2 yıl diyor ya,ondan sordum
Rabbim çok şükür nasip etti canım benim, zaman çabuk geciyorMerkezi alimla l, su 6 ayda bir olan o bir sene sonra kadroya geçiliyor canım, aday memur oluyor öncesi 1 sene.
Benimki ara alimdi, sözleşmeli atandik
Cok şükür canim.Rabbim çok şükür nasip etti canım benim, zaman çabuk geciyor
Hep bunu merak ettim canım, çok isteyince o zorluklar sikintilar yük geliyor mu? Off ya nereden geldim ben buraya diyor musun?Cok şükür canim.
İnan bu açıdan çok mutluyum
İş hayatında da herşey 4*4 Luk değil, sıkıntılar oluyor, ama ben bunu o kadar çok hayal ettim o kadar çok istedim ki, bu günler geliyor hep aklıma.
Hiç bilmiyorum belki yazan olur diye yazıyorum2025 okul öncesi öabt için soruyorum, online dershane alıp memnun olan var mı? Kral akademi, atama lobisi gibi. Şu an atama lobisi daha baskın geliyor tavsiye verebilecek var mı
Canım nazi bolumler böyle işte.Allah Sizi bildiği gibi yapsın yaa92 nedir yaaa 92 ne