- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.855
Nasılsın canım, bebiş nasıl ?Canım ben giremedim sınava durumlar malum.. hayırlısı olsun diyorum
İnşallah sen istediğin sonucu alırsın kuzum
Sağol canım.Safransari canım üzüldüm hayırlısı olsun hakkınızda inşallah gönlüne göre versin Rabbim.
İnşallah inşallah canım.Peki kendime sandalye minderi ve mouse altlığı bakıyor olmam şaka mıevrene mesaj 777
Hayırlısı olsun canım benim, rabbim hayırlı kapılar açsın inşCanım ben giremedim sınava durumlar malum.. hayırlısı olsun diyorum
İnşallah sen istediğin sonucu alırsın kuzum
Rabbim hiç beklemediğin anda nasip edecek kuzumSağol canım.
Çok şükür bir evladım var. Ama yine de o kadar çok acıyor ki içim, bu 3. Denememdi.
Oyy kuzum benim Allah razı olsunİnşallah inşallah canım.
Gecen eski bir arkadasimla görüştüm.
Kpss calisirken diyordu ki atanayim, resmi giyinip kalın kemerlerden alıp belime takicam diyordu.
Atanması hamileliğine denk geldi, o bel kemer takacak kadar hiç incelmedi
Bende atanayim robot süpürge ve kahve makinesi alacaktım. Atandıktan sonra 70 m² eve taşınınca ne supurulecek bir alan var, ne kahve makinesini koyacağım büyüklükte tezgah
Senin hayaller yine uygulanabilir hayaller kısmet olacak inşallah sana
Ay senin heyecanını severimPeki kendime sandalye minderi ve mouse altlığı bakıyor olmam şaka mıevrene mesaj 777
Her şerde bir hayır vardır deyip devam edeceğiz safran Rabbim tez vakitte güzel haberler almayı gönlünce güzellikler yaşamayı nasip etsin aminSağol canım.
Çok şükür bir evladım var. Ama yine de o kadar çok acıyor ki içim, bu 3. Denememdi.
Yaa kuzum inş o günleri görürüzAy senin heyecanını severiminşallah canımm inşallah her şeyin hayırlısı olsun hakkımızda Rabbim güzel kapılar açsın
Canım soruyu işaretleyen kişiye puan geliyormuş diye okudum kursa giden birine hocaları eğer bir soruda şaibe olduğunu düşünüyorsanız boş bırakmayın işaretleyin demiş de bilmiyorum ki nasıl sistem uyguluyor ösym sonuçta 6 tane sorunun hatalı olduğu söyleniyor bunların 3 ü Türkçeİptal edilen sorularda herkese puan gelmiyor mu? Internette gelmez yazıyor. Soru Yok sayılıp ona göre puanlama yapılıyormuş
Bu bize yol su elektrik olarak dönecek gibi hissediyorumCanım soruyu işaretleyen kişiye puan geliyormuş diye okudum kursa giden birine hocaları eğer bir soruda şaibe olduğunu düşünüyorsanız boş bırakmayın işaretleyin demiş de bilmiyorum ki nasıl sistem uyguluyor ösym sonuçta 6 tane sorunun hatalı olduğu söyleniyor bunların 3 ü Türkçe
Türkçeyi iptal etmezler anlam soruları ya ama tarihte olan misakı milli boğazlar sorusu allelen hatalı coğrafya da ki Manisa çorum sorusu için çorum da aktif sanayi yok diye itiraz edilmiş ama belki o iptal olmaz matematikte de çift cevaplı soru var Bence tarihteki misakı milli sorusu ile matematikteki çift cevaplı soru iptal olur 2 soru iptali gerçekleşir gibime geliyor milleti bir görsen komple sınav iptal olsun diyorlaroldu sanki ikinci olacak sınav nasıl olacak daha zor sorarlar hınç alıyormuş gibi 2022 de gördük işte normali 6 soruda hata varsa iptal gerekirmiş ama ösym her hatalı diye itiraz edilen soruyu iptal etmez dediğim gibi iki soru iptal olur olsa bile onada nasıl hesaplanır puanlar bilmiyorum bakalım süreç nasıl ilerleyecek
Canım sanırım şöyle oluyormuş nette okudum şimdi hatalı soru devre dışı bırakılıp puanlama yapılıyormuş bu da iyi neden dersen yanlış kabul edilip doğru netimizi etkilemesindense devre dışı olup puanlama yapılması daha mantıklı en azından netimizi etkilemezBu bize yol su elektrik olarak dönecek gibi hissediyorum
Öyle mi diyorsun canım, ne bileyim canım ya gün geçtikçe umudum tükeniyorCanım sanırım şöyle oluyormuş nette okudum şimdi hatalı soru devre dışı bırakılıp puanlama yapılıyormuş bu da iyi neden dersen yanlış kabul edilip doğru netimizi etkilemesindense devre dışı olup puanlama yapılması daha mantıklı en azından netimizi etkilemez
Rica ederim canım
25 agustosRica ederim canım
Sonuçlar ne zaman açıklanacak
Daha çok varmış25 agustos