Popüler Konu 2025 -2026 El ele, baş başa, omuz omuza birlikte KPSS haydi kızlar 🤝

Canım ben elimden geldiğince girmeye yazmaya çalışacağım ama inanki çok yoruluyorum eskiler gitti bir sen ben safran kaldık bakalım
Bende buralardayim kuzum, hazır olduğumda matematiğe başlayacağım. Semra dilekçi bugün yotubeda çok güzel bir video paylaştı, onu dinledim kendime getirdi güzel olacak kuzum

Bende buralardayim kuzum, hazır olduğumda matematiğe başlayacağım. Semra dilekçi bugün yotubeda çok güzel bir video paylaştı, onu dinledim kendime getirdi güzel olacak kuzum
Hakkında her şeyin en güzeli hayırlısı olsun benim de içimde duygusal boşluk düştü bakalım kalbimiz dolacak mı birileri olacak mı yalnızlık da kötü artık benim için iş yerinde hadsiz konuşup canımı sıkanlar oluyor

Off bıktım dengesiz insanlardan, Allah bildiği gibi yapsın senin için en hayırlısı olsun kuzu, sonunda yeterki çok mutlu ol

Yüzde on mu allahim hayat ne kadar zor şimdi kendimi düşündüm canım, senin yerinde olsam kesin oturur ağlarım. Neden yapamiyorum, niye olmuyor,salak miyim ben, niye buraya geldim sıkıntı bende ama normal degilim
Canım 15 yıllık çalışan bile yüzde 50
Mevzuatı çok olan bir bölüm. Gün içinde kaç kez yönetmelikleri açıp okumamız gerekiyor. Yönetmelik kanun okuyup anlamakta çok zor. İlk başta hiç anlamiyordum şimdi onu da yüzde 10 anlıyorum
Ama sorun değil devlet memuruysan, yüz kızartıcı bir suç islemedikten sonra işler yürüyor bir sekilde

Rabbim yolunu açsın, kolaylik versin inşallah canım benim

hahaha

şakacı seni.

valla geldim bak buralardayım
atandığım yıl da yine buralardan çalıştık bir grup arkadaş. soru paylaşıp . birlikte çözdük yapamadıklarımızı falan .
yine öyle olur inşallah

Ben bomboş oturuyorum, belki banada senin gazın iyi gelir canım benim azmine basarina hayranim hem iş hem okul harikasın birde çocuklarla zorlu sınav süreçleri

Geçen gün aklıma geldin var ya, çok merak ettim seni kuzu maşallah dershanesiz tip fakültesi hemde, helal olsun bu nasıl bir başarı, sizin aileden geliyor galiba bu zeka adilemir
canım benim yağğğğ

zeka bilmiyorum da benim sonradan çark etti .
keşke gençlikte yapsaymışık ama olsun beee

senin çalışmalar nasıl gidiyo.
sağlam bi temelin vardı senin .
başladın mı peki soru bankası falan .
ne aşamadasın

Ben bomboş oturuyorum, belki banada senin gazın iyi gelir canım benim azmine basarina hayranim hem iş hem okul harikasın birde çocuklarla zorlu sınav süreçleri
evet yani bak bana hahaha ibretlik oldum

birlikte çalışalım mı.
ne dersin .
kpss sürecim oldu . atandım.
sonra dgs sürecim . yerleştim.
Allah nasip ederse lisans biterse .
bi kpss daha.
boş duranı Allah sevmez .
boş durursak hafazanallah dedikodu falan yaparız . gıybet falan .

Kuzu ben hicbirsey yapmıyorum. Bu sene 77 aldım eger aile bakanlığı ciddi bir alım yapmazsa puan çöp eğer senin gazına gelirsem çalışmaya başlarım. En büyük sorunum matematik sen napiyon, hem iş hem okul nasıl gidiyor ? Nasıl başladin kpss ye

yani iş yerinde olan ufak tefek sorunlar diyebilirim.

alınganlık yaptım biraz.

bir de seviyorum ders çalışmayı
linans gerçekten zor . dgs tarafı çok kolaydı lisans okumak daha zordu.
hala 1 senem var . biter umarım haziranda .

okuldan daha çok ödev proje verildi . son sınıf böyle geçiyor .
2. dönem de inşallah öyle olur .
bu yıl kaç -doğru - kaç - yanlış -oldu . tarih coğ. mat . türkçe. paylaşabilirsen şayet .
totalde . kafamda bi şey oluşması açısından. yapılabilirliğini ölçmek için

Yaaa kuzu valla benim gaza ihtiyacım var zaten ben senide mühendis olarak atarım donta yine burda kalirim

Sen herşeyi basarabilirsin kuzu çünkü neler başardın. Mühendis olduğun için matematik zaten zor gelmez sana. Haziranda mezunsun. Matematikte 7 soru işaretledim, sürem yetmedi. İşlem konusunda hızlı olsaydım keşke daha çok yapsaydım ama olmadı. Bizde p3 gecerli mühendislikte nasıl sizde gy26/gk41 kuzu

Son düzenleme:
canım 26 41 net sayıların mı.
öyle ise kaç yapmalıyız acaba
senin hedefin ne . kaça kaç olmalı

safran sen ne diyorsun. ne yapmalıyız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…