İlk uniteden soru gelmeyebilir,diğerleri daha onemliİlk ünite 15-16 video ya izle izle bitmedi. Ben de sıkılıp bıraktım bir kaç gün. Sonra 2.üniteden yine başladım başka hocayla. Bugün yasama bitti. Şükür ilerliyor artık. Sıkılmıyorum.
Hangi hocadan dinliyorsun bilmiyorum ama Erdal kesekler ile uydu benim enerjim. Onun ders notlarını aldım videolarla götürüyorum
Sakın salmafullesek süper olur. Net artırırız
Aynen öyle yaptım. En son tekrar dönerim dedim artıkİlk uniteyi bırak yasama yürütme yargı ve idare hukukuna bak canim
Yaparsın canım, dil bilgisi kolay geliyor. Bis geçme. Çok rahat öğrenirsinAynen öyle yaptım. En son tekrar dönerim dedim artıkbi de dil bilgisine el atayım dedim kalan son gğnlerde temelim sıfır. 7 adımda dil bilgisi kitabını aldım yediiklimin. Bugün ona da başlayacağım inşallah 5-6 soru boş bırakıyorum denemelerde Türkçeden. Paragraf yanlışları da olunca net sayım azalıyo. 2-3 soru daha yapabilirsem iyi olacak
Emrah Vahap hocayla başladım Allah'ım arada sesini o kadar alçaltip yükseltiyo ki zaten konu zor geliyor bana iyice irrite oldumİlk ünite 15-16 video ya izle izle bitmedi. Ben de sıkılıp bıraktım bir kaç gün. Sonra 2.üniteden yine başladım başka hocayla. Bugün yasama bitti. Şükür ilerliyor artık. Sıkılmıyorum.
Hangi hocadan dinliyorsun bilmiyorum ama Erdal kesekler ile uydu benim enerjim. Onun ders notlarını aldım videolarla götürüyorum
Sakın salmafullesek süper olur. Net artırırız
İnşallah canım çok teşekkür ederim vardır bir hayr diyorum bende sınavda aklım daha çok çalışır belki bebişimle :) yapabildigimizin en iyisi sınavda olsun inşallah tüm sınava gireceklerinRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım, her şeyde bir hayır vardır. Belki bebiş uguruyla geldi. Çok güzel bir sınav olacak.o bir iki saat bile çok etkili, bu sıcakta verimsiz yedi saat gecirme zaten
Emrah hoca avukat olduğundan sanırım detaylarda boğmayayım diye düşünüp üstten anlatıp bol örnekle pekiştiriyo. Ben o bol örneklerde konsantrasyonumu koruyamıyorum.Emrah Vahap hocayla başladım Allah'ım arada sesini o kadar alçaltip yükseltiyo ki zaten konu zor geliyor bana iyice irrite oldumErdal hocayı denesem mi zamanım var mi
Ya sen ne tatlı birisinYaparsın canım, dil bilgisi kolay geliyor. Bis geçme. Çok rahat öğrenirsin
Yaaa denicem o zaman mutlaka. çok teşekkür ederim mutlak nispi cart curt geçiyorum onları direkt o zamanEmrah hoca avukat olduğundan sanırım detaylarda boğmayayım diye düşünüp üstten anlatıp bol örnekle pekiştiriyo. Ben o bol örneklerde konsantrasyonumu koruyamıyorum.
Erdal hocaya mutlaka bak derim. Mesela birazdan yasamadan bi videosunu aç izle 15-20 dk. Sana uyarsaASSOSyal in dediği gibi atlarsın ilk üniteyi. Vaktin kalırsa dönersin sonra. Anayasa tarihi zaten az çok bildiğimiz şeyler. 1 haftada biter halledersin
Esra hocaya da bakEmrah Vahap hocayla başladım Allah'ım arada sesini o kadar alçaltip yükseltiyo ki zaten konu zor geliyor bana iyice irrite oldumErdal hocayı denesem mi zamanım var mi
Canım benimcok teşekkür ederim, sonuçta hepimiz aynı yollardan geçiyoruz. Vatandaşlıkta dil bilgisi de zor olmuyor,o yüzden sıkıntı yapmayın yeter. Çok rahat hallolur bu süredeYa sen ne tatlı birisinne sorsam hep yardımcı olmaya çalıştın. Teşekkür ederim
Bu arada sizde kaç soru vardı dil bilgisinden ? Ben Türkçe sorularını incelemedim henüz.
Canım benimcok teşekkür ederim, sonuçta hepimiz aynı yollardan geçiyoruz. Vatandaşlıkta dil bilgisi de zor olmuyor,o yüzden sıkıntı yapmayın yeter. Çok rahat hallolur bu sürede
Bizde 7 dilbilgisi vardı, sözel mantık çok kolaydı birde
Halledersin, benzeşme daralma yumuşama zaten çok kolay
noktalama yazım yanlışı tamam. Diğer 5 soruyu da halletmem gerekiyor
Ya Allah
Kuzum şaka bir yana ne sorulara baktım,ne cevaplara ne de hocaların sınav yorumlarına. Hepsini sukufezardan öğrendim. Türkçe soruları bakışta kısaydı ama o sınav anında anlamaya çalışmak zorladı. Süre yetmedi tabikide. Matematik sekiz soru yapabildim. İnş hepsi dogrudur. Matematik bile degisikti ya, meşhur uslu sayı sorusu vardı. Allahim çıldırttı beni. Belki zaman kalsa yapardım bilmiyorum ama sınav anında akılcı düşünmek imkansız oluyor. Coğrafya geçen seneye göre daha anlaşılir ve netti. Tarih tarih gibiydi. Direkt sormak yerine dolayıp sormuşlar hep. Sözel mantık kolaydi. Vatandaşlık idare ederdi.
Bizim sınıfta üç kişi gelmeyen vardı, başka sınıflarda da varmış. İnş çok kişi girmemiştir de puanlar yükselmez. Hatalı sorular varmış İnş onları puan olarak verirler.
Ve ins yine ayni puanı ya da daha düşuk almamşuan çok rahatladım yaaa düşünemiyorum
Canım benim Allah razı olsun, ins sonu güzel olur. Hiç bir yoruma ve soruya bakmadığım için yorum yapamiyorum pek ama rabbim büyükASSOSyal geçmiş olsun. İnşallah bu sene hayırlısıyla olur Rabbim emeğinin karşılığını almayı nasip etsin
olur inşallah Allah'ın izniyle, biz şahidiz çabana. Yılmadın , bırakmadın. Rabbim hayırlısıyla helaliyle rızıklandırsınCanım benim Allah razı olsun, ins sonu güzel olur. Hiç bir yoruma ve soruya bakmadığım için yorum yapamiyorum pek ama rabbim büyük
Çok duygulandım kuzum benim yorumuna yaolur inşallah Allah'ın izniyle, biz şahidiz çabana. Yılmadın , bırakmadın. Rabbim hayırlısıyla helaliyle rızıklandırsın
İnşallah emeklerinin karşılığını alacaksınÇok duygulandım kuzum benim yorumuna yaAllah razı olsun dışarıdan insanlar anlamiyorlar çünkü beni anlayan insanları görmek yorgunlugumu alıyor. Ruhum yorgun ama inş geçecek
Çok teşekkür ederim canım benim,ins olur amin amin aminnnİnşallah emeklerinin karşılığını alacaksın
Canım ben giremedim sınava durumlar malum.. hayırlısı olsun diyorum