- 28 Haziran 2011
- 59.412
- 149.890
İnş atanmıştır kuzum,yazsaydı keşke bizde sevinseydikGrubun kurucu galiba değil mi inşallah hayatında her şey güzellikle devam ediyordur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnş atanmıştır kuzum,yazsaydı keşke bizde sevinseydikGrubun kurucu galiba değil mi inşallah hayatında her şey güzellikle devam ediyordur
Bende buralardayim kuzum, hazır olduğumda matematiğe başlayacağım. Semra dilekçi bugün yotubeda çok güzel bir video paylaştı, onu dinledim kendime getirdi güzel olacak kuzumCanım ben elimden geldiğince girmeye yazmaya çalışacağım ama inanki çok yoruluyorum eskiler gitti bir sen ben safran kaldık bakalım
Hakkında her şeyin en güzeli hayırlısı olsun benim de içimde duygusal boşluk düştü bakalım kalbimiz dolacak mı birileri olacak mı yalnızlık da kötü artık benim için iş yerinde hadsiz konuşup canımı sıkanlar oluyorBende buralardayim kuzum, hazır olduğumda matematiğe başlayacağım. Semra dilekçi bugün yotubeda çok güzel bir video paylaştı, onu dinledim kendime getirdi güzel olacak kuzum
Off bıktım dengesiz insanlardan, Allah bildiği gibi yapsın senin için en hayırlısı olsun kuzu, sonunda yeterki çok mutlu olHakkında her şeyin en güzeli hayırlısı olsun benim de içimde duygusal boşluk düştü bakalım kalbimiz dolacak mı birileri olacak mı yalnızlık da kötü artık benim için iş yerinde hadsiz konuşup canımı sıkanlar oluyor
Ay amin amin canım Allah razı olsunOff bıktım dengesiz insanlardan, Allah bildiği gibi yapsın senin için en hayırlısı olsun kuzu, sonunda yeterki çok mutlu ol
Canım 15 yıllık çalışan bile yüzde 50Yüzde on mu allahim hayat ne kadar zor şimdi kendimi düşündüm canım, senin yerinde olsam kesin oturur ağlarım. Neden yapamiyorum, niye olmuyor,salak miyim ben, niye buraya geldim sıkıntı bende ama normal degilim
Rabbim yolunu açsın, kolaylik versin inşallah canım benimCanım 15 yıllık çalışan bile yüzde 50
Mevzuatı çok olan bir bölüm. Gün içinde kaç kez yönetmelikleri açıp okumamız gerekiyor. Yönetmelik kanun okuyup anlamakta çok zor. İlk başta hiç anlamiyordum şimdi onu da yüzde 10 anlıyorum
Ama sorun değil devlet memuruysan, yüz kızartıcı bir suç islemedikten sonra işler yürüyor bir sekilde
Ben bomboş oturuyorum, belki banada senin gazın iyi gelir canım benim azmine basarina hayranim hem iş hem okul harikasın birde çocuklarla zorlu sınav süreçlerihahaha
şakacı seni.
valla geldim bak buralardayım
atandığım yıl da yine buralardan çalıştık bir grup arkadaş. soru paylaşıp . birlikte çözdük yapamadıklarımızı falan .
yine öyle olur inşallah
canım benim yağğğğGeçen gün aklıma geldin var ya, çok merak ettim seni kuzu maşallah dershanesiz tip fakültesi hemde, helal olsun bu nasıl bir başarı, sizin aileden geliyor galiba bu zeka adilemir
evet yani bak bana hahaha ibretlik oldumBen bomboş oturuyorum, belki banada senin gazın iyi gelir canım benim azmine basarina hayranim hem iş hem okul harikasın birde çocuklarla zorlu sınav süreçleri
Kuzu ben hicbirsey yapmıyorum. Bu sene 77 aldım eger aile bakanlığı ciddi bir alım yapmazsa puan çöp eğer senin gazına gelirsem çalışmaya başlarım. En büyük sorunum matematik sen napiyon, hem iş hem okul nasıl gidiyor ? Nasıl başladin kpss yecanım benim yağğğğ
zeka bilmiyorum da benim sonradan çark etti .
keşke gençlikte yapsaymışık ama olsun beee
senin çalışmalar nasıl gidiyo.
sağlam bi temelin vardı senin .
başladın mı peki soru bankası falan .
ne aşamadasın
yani iş yerinde olan ufak tefek sorunlar diyebilirim.Kuzu ben hicbirsey yapmıyorum. Bu sene 77 aldım eger aile bakanlığı ciddi bir alım yapmazsa puan çöp eğer senin gazına gelirsem çalışmaya başlarım. En büyük sorunum matematik sen napiyon, hem iş hem okul nasıl gidiyor ? Nasıl başladin kpss ye
Yaaa kuzu valla benim gaza ihtiyacım var zaten ben senide mühendis olarak atarım donta yine burda kalirimevet yani bak bana hahaha ibretlik oldum
birlikte çalışalım mı.
ne dersin .
kpss sürecim oldu . atandım.
sonra dgs sürecim . yerleştim.
Allah nasip ederse lisans biterse .
bi kpss daha.
boş duranı Allah sevmez .
boş durursak hafazanallah dedikodu falan yaparız . gıybet falan .
En doğru yer kuzu ya da Ahmet karakuza, başkasına ihtiyacın yok. Ya da başka hocalardan biraz dinle sen karar ver. En iyisi ramazan yetgin tabikitarih ramazan ytegin videoları ile başladım. doğru yerde miyim .
kullandığın videolar neler . önerebileceğin
Sen herşeyi basarabilirsin kuzu çünkü neler başardın. Mühendis olduğun için matematik zaten zor gelmez sana. Haziranda mezunsun. Matematikte 7 soru işaretledim, sürem yetmedi. İşlem konusunda hızlı olsaydım keşke daha çok yapsaydım ama olmadı. Bizde p3 gecerli mühendislikte nasıl sizde gy26/gk41 kuzuyani iş yerinde olan ufak tefek sorunlar diyebilirim.
alınganlık yaptım biraz.
bir de seviyorum ders çalışmayı
linans gerçekten zor . dgs tarafı çok kolaydı lisans okumak daha zordu.
hala 1 senem var . biter umarım haziranda .
okuldan daha çok ödev proje verildi . son sınıf böyle geçiyor .
2. dönem de inşallah öyle olur .
bu yıl kaç -doğru - kaç - yanlış -oldu . tarih coğ. mat . türkçe. paylaşabilirsen şayet .
totalde . kafamda bi şey oluşması açısından. yapılabilirliğini ölçmek için
canım 26 41 net sayıların mı.Sen herşeyi basarabilirsin kuzu çünkü neler başardın. Mühendis olduğun için matematik zaten zor gelmez sana. Haziranda mezunsun. Matematikte 7 soru işaretledim, sürem yetmedi. İşlem konusunda hızlı olsaydım keşke daha çok yapsaydım ama olmadı. Bizde p3 gecerli mühendislikte nasıl sizde gy26/gk41 kuzu