- 31 Ağustos 2012
- 21.726
- 35.029
Emekli olan bir memur var, onun masasindayim ama bilgisayar çok eski, dün il müdürlüğünden gelip bir kasa taktılar ama oda yeni değil, eskisinden iyi sadece. İnsalah gelir biran önce güzel bir masa bilgidayar. Bir arkadaş daha var, ona bilgisayar da yok masa da yok, haftaya oda başlayacak, birlikte aynı bilgisayarda iş goruruz artık.Aaaa ne güzel nasıl gidiyor canım, bilgisayar gelmiş miilla ki öğreneceksin canım, zaman ver. İnsanlar nasıl? Heyecan var mı? Deprem olmasaydı ne giydin derdim ama şuan bi anlamı yoktur
Senin adına çok sevindim hayırlı olsun tekrardanEmekli olan bir memur var, onun masasindayim ama bilgisayar çok eski, dün il müdürlüğünden gelip bir kasa taktılar ama oda yeni değil, eskisinden iyi sadece. İnsalah gelir biran önce güzel bir masa bilgidayar. Bir arkadaş daha var, ona bilgisayar da yok masa da yok, haftaya oda başlayacak, birlikte aynı bilgisayarda iş goruruz artık.
Normalde bizim kaymakamlık binasında çalışmamız gerek, ama bina hasarlı olduğu icin kaymakamlık burda küçük bir üniversite var, oraya taşınmış. Orada boş oda olmadığı icin biz belediye binasında son kat bosmuş, orada 3 oda vermişler. 3 birim orada çalışıyormuş. Bende belediye binasında oluyorum.
Dün başka odalardan 2 memur geldi tanıştık, hayırlı olsun dediler.
İlk gün kombini olarakta siyah pantolon, siyah ayakkabı, inci düğmeli bir triko ceketim vardi, onu giydim
Teşekkür ederimSenin adına çok sevindim hayırlı olsun tekrardan
Oyyy maşallah ne tatlısın canım benimEmekli olan bir memur var, onun masasindayim ama bilgisayar çok eski, dün il müdürlüğünden gelip bir kasa taktılar ama oda yeni değil, eskisinden iyi sadece. İnsalah gelir biran önce güzel bir masa bilgidayar. Bir arkadaş daha var, ona bilgisayar da yok masa da yok, haftaya oda başlayacak, birlikte aynı bilgisayarda iş goruruz artık.
Normalde bizim kaymakamlık binasında çalışmamız gerek, ama bina hasarlı olduğu icin kaymakamlık burda küçük bir üniversite var, oraya taşınmış. Orada boş oda olmadığı icin biz belediye binasında son kat bosmuş, orada 3 oda vermişler. 3 birim orada çalışıyormuş. Bende belediye binasında oluyorum.
Dün başka odalardan 2 memur geldi tanıştık, hayırlı olsun dediler.
İlk gün kombini olarakta siyah pantolon, siyah ayakkabı, inci düğmeli bir triko ceketim vardi, onu giydim
Nasıl gidiyor çalışmalar?Kızlar
Gitmiyor canimNasıl gidiyor çalışmalar?Pdf eksik yazmışsın canım gelmiştir inşallah devamı.
Ramazan olduğu için gitmiyor olabilir. Ben de valla MEB ve Sağlık bakanlığına tercih verdim(500 hemşire MEB alıyordu) Gelmeme olasılığı yüksek ama pişman olmamak için verdim. Sonuçlarını bekliyorum. Olmazsa ben de ufaktan ders çalışmaya başlayayım diyorum. Bu yıl kitap almadan videolardan deftere küçük notlar alırım. En azından Türkçe ve Matematik. Pes etmeyen kazanıyor cümlesini rol model alıyorum.Gitmiyor canimgeldi şükür sen naptin kuzu
Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah kuzum, pes etmeyecegizRamazan olduğu için gitmiyor olabilir. Ben de valla MEB ve Sağlık bakanlığına tercih verdim(500 hemşire MEB alıyordu) Gelmeme olasılığı yüksek ama pişman olmamak için verdim. Sonuçlarını bekliyorum. Olmazsa ben de ufaktan ders çalışmaya başlayayım diyorum. Bu yıl kitap almadan videolardan deftere küçük notlar alırım. En azından Türkçe ve Matematik. Pes etmeyen kazanıyor cümlesini rol model alıyorum.
Canım ilk maaşını almadın dimiEem aysun canim tercih süresi bitti mi, sonuçlar ne zaman açıklanır acaba ?
2 yi de aldım, 3 yaklaştıCanım ilk maaşını almadın dimi
Canim ben 14 Şubat'ta başlangıç yaptım.Canım ilk maaşını almadın dimi
Waaaaaaoowww süper2 yi de aldım, 3 yaklaştı
Canim ben 14 Şubat'ta başlangıç yaptım.
15 inde 1 ay + 1 günlük maaş aldım.
Memurlar 1 ay önceden maaş alıyor.
Emekli olunca da son ay maaş almıyor.
Ahh kuzuummm Allah yardımcın olsun, bende ayniyimSafransari , ASSOSyal adilemir Mavigrill Saricivcivcikcik arkadaşlar sizleri etiketledim daha önceden bu konuyla ilgili yazdığınız için ancak sorum genel fikri ve tecrübesi olanlar yardımcı olabilirse çok sevinirim. Benim matematiğim 0'a yakın ve hem ales hem de ales'ten de nasiplenebilirsem kpss için matematik çalışmak istiyorum. Gerçel matematiği tavsiye eder misiniz? Herkesin tavsiyelerine açığım yalnız belirttiğim gibi başlangıç noktasındayım, sıfıra yakınım .Lütfen göz ardı etmeyin şimdiden yardımcı olacaklara teşekkür ederim
Bende Mehmet yıldız hocayı tavsiye ederim canım.Safransari , ASSOSyal adilemir Mavigrill Saricivcivcikcik arkadaşlar sizleri etiketledim daha önceden bu konuyla ilgili yazdığınız için ancak sorum genel fikri ve tecrübesi olanlar yardımcı olabilirse çok sevinirim. Benim matematiğim 0'a yakın ve hem ales hem de ales'ten de nasiplenebilirsem kpss için matematik çalışmak istiyorum. Gerçel matematiği tavsiye eder misiniz? Herkesin tavsiyelerine açığım yalnız belirttiğim gibi başlangıç noktasındayım, sıfıra yakınım .Lütfen göz ardı etmeyin şimdiden yardımcı olacaklara teşekkür ederim
AminnAhh kuzuummm Allah yardımcın olsun, bende ayniyimgercel matematiği dinledim ben, konuşma tarzı cok hoşuma gitmedi. Mehmet bilge yıldız hocayı tavsiye ederim. Ben onunla devam ediyorum çok memnunum. 10 adimda matematik kitabı çıkardı yeni onunla başla, konu anlatimlarina geç sonra. Instagram dersleri var ayrıca,birde yalniz değilsin serisi var. Beğenecegini düşünüyorum canim
Tamamdır . O zaman bir bakayım Mehmet Hoca'ya. İnşallah verim alabilirim işe yararBende Mehmet yıldız hocayı tavsiye ederim canım.