- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.855
Bilmiyorum ki canım ya çalışmaya çalışıyorum arada bi düzenim bozuluyorSaricivcivcikcik sen nasılsın canım, nasıl gidiyor çalışmalar ?
Canim kızlar söylemiş ben de aynı şeyi söyleyecektim Mehmet hoca iyidirSafransari , ASSOSyal adilemir @Mavigrill Saricivcivcikcik arkadaşlar sizleri etiketledim daha önceden bu konuyla ilgili yazdığınız için ancak sorum genel fikri ve tecrübesi olanlar yardımcı olabilirse çok sevinirim. Benim matematiğim 0'a yakın ve hem ales hem de ales'ten de nasiplenebilirsem kpss için matematik çalışmak istiyorum. Gerçel matematiği tavsiye eder misiniz? Herkesin tavsiyelerine açığım yalnız belirttiğim gibi başlangıç noktasındayım, sıfıra yakınım .Lütfen göz ardı etmeyin şimdiden yardımcı olacaklara teşekkür ederim
Safransari , ASSOSyal adilemir @Mavigrill Saricivcivcikcik arkadaşlar sizleri etiketledim daha önceden bu konuyla ilgili yazdığınız için ancak sorum genel fikri ve tecrübesi olanlar yardımcı olabilirse çok sevinirim. Benim matematiğim 0'a yakın ve hem ales hem de ales'ten de nasiplenebilirsem kpss için matematik çalışmak istiyorum. Gerçel matematiği tavsiye eder misiniz? Herkesin tavsiyelerine açığım yalnız belirttiğim gibi başlangıç noktasındayım, sıfıra yakınım .Lütfen göz ardı etmeyin şimdiden yardımcı olacaklara teşekkür ederim
Aminngerçekten bu matematikten kurtuluş olmaması çok üzücü
Tamamdır . O zaman bir bakayım Mehmet Hoca'ya. İnşallah verim alabilirim işe yarar
ASSOSyal ve Safransari çok teşekkür ederim
Canim konular çok yabancı geldi.Bilmiyorum ki canım ya çalışmaya çalışıyorum arada bi düzenim bozuluyorRamazan olduğu için uyku düzeni falan bayağı bozuldu tabi.
Sen nasılsın adapte olabildin mi isyerine
Allah razı olsun canım benim, nolur bize umut olmaya devam etCanim konular çok yabancı geldi.
Ama kaba taslak birşeyler oturdu kafamda, ne iş yaptigimizi anladım sadece, nasıl yapılacağını anlamadım henüz
MEB in büro personeli alımı 84.5 la kapanmış. Bu çok iyi, şimdiye kadar merkezi alımlarda 4001 hiç bu puana dusmuyirdu. Umut olsun sizlere de
Çok teşekkür ederim
Merhaba dunyadanuzakSafransari , ASSOSyal adilemir @Mavigrill Saricivcivcikcik arkadaşlar sizleri etiketledim daha önceden bu konuyla ilgili yazdığınız için ancak sorum genel fikri ve tecrübesi olanlar yardımcı olabilirse çok sevinirim. Benim matematiğim 0'a yakın ve hem ales hem de ales'ten de nasiplenebilirsem kpss için matematik çalışmak istiyorum. Gerçel matematiği tavsiye eder misiniz? Herkesin tavsiyelerine açığım yalnız belirttiğim gibi başlangıç noktasındayım, sıfıra yakınım .Lütfen göz ardı etmeyin şimdiden yardımcı olacaklara teşekkür ederim
Teşekkür ederimMerhaba dunyadanuzak
gerçel matematik kanalından hazırlandım ben çok memnun kaldım. Muhammet elçi hoca güzel anlatır. . daha çok dgs ağırlıklı konular var. sanıyorum ales de aynı dgs gibi oluyor soruları . aslında kpss de aynı içerik . gerçel matematik güzeldir tavsiye ederim.
ales sınavına ben de gireceğim . mühendislik bitince yüksek lisans istiyorum. belli mi olur . gün gelir işime yarar.
ilk videolarından başla çalışmaya bence de.Teşekkür ederimişe yarar , gerçi artık herkes yapıyor ama olsun. Temelden başlıyorum tekrar çalışmaya, umuyorum ki çalışmam işe yarar
Kuzuummmm nerelerdesin seni çok özledimMerhaba dunyadanuzak
gerçel matematik kanalından hazırlandım ben çok memnun kaldım. Muhammet elçi hoca güzel anlatır. . daha çok dgs ağırlıklı konular var. sanıyorum ales de aynı dgs gibi oluyor soruları . aslında kpss de aynı içerik . gerçel matematik güzeldir tavsiye ederim.
ales sınavına ben de gireceğim . mühendislik bitince yüksek lisans istiyorum. belli mi olur . gün gelir işime yarar.
Mehmet hocaya bsktinmi canimTeşekkür ederimişe yarar , gerçi artık herkes yapıyor ama olsun. Temelden başlıyorum tekrar çalışmaya, umuyorum ki çalışmam işe yarar
canım yaa. napayım. bugün arasınavlar başladı.Kuzuummmm nerelerdesin seni çok özledim
Allah yardımcın olsun canım benim, ne kadar zor bir şeyi başardığını biz biliyoruzcanım yaa. napayım. bugün arasınavlar başladı.
2 hafta sürecek . dersler uzaktan oldu . çok verimsiz oldu .
şimdi sınavlarda ne yaparız bilemiyorum .
dersler çok çok ağır . dgs hiç bi şeymiş.
sen nasılsın neler yapıyorsun . iyi misin .
ben de özledim . özlenmek de güzelmiş. sağ ol kuzum. 2 gündür moralim yoktu . valla yerine geldi mesajınla.
tekrar mı gireceksin . ne zaman sınav.Allah yardımcın olsun canım benim, ne kadar zor bir şeyi başardığını biz biliyoruzbunu da atlatacaksin. Allah zihin açıklığı versin inşallah ben hep aynı, devam devam devam
canım benim Allah razı olsun . inşallah sen de atanacaksın.Allah yardımcın olsun canım benim, ne kadar zor bir şeyi başardığını biz biliyoruzbunu da atlatacaksin. Allah zihin açıklığı versin inşallah ben hep aynı, devam devam devam
Evet giricem ama bu yılı çok önemsemiyorum,yanlış yapıyorumtekrar mı gireceksin . ne zaman sınav.
son aldığın puan atanmaya yetebilir mi.
Allah razı olsun canım kuzucum inş olacakcanım benim Allah razı olsun . inşallah sen de atanacaksın.
hadi inşallah canımAllah razı olsun canım kuzucum inş olacakmatematik kısmını hallettim mi işlem tamam
Allah razı olsun canım benim, bende umutluyumhadi inşallah canım. sana güveniyorum.
Ya o kadar matematikten korkuyorum ki şehir efsanesi gibime de geliyor.ilk videolarından başla çalışmaya bence de.
temelden anlatıyor zaten .
0 net ile başlayan çok kişi var neredeyse full yapan. o kanalda gördüm .
Kitap aldım inşallah gelicek bugün. Başlayalım bakalım inşallah halledebilirimMehmet hocaya bsktinmi canim