Hocam ne öğretmenisinizHocam 575 kişi alınıyor ben 25. Kişiyim benim oldu şükürAma Kayseri olabilir mi bilmiyorum.Norm fazlası var açılmayabilir
Hocam elektrik öğretmeniyim.Hocam ne öğretmenisinizgözünüz aydın
Süpersin hocam çok iyi yapmışsın. Elektrik bolumunden atanmak bence zordur ama basarmissinizHocam elektrik öğretmeniyim.
Yani aslında elektrik elektronik mühendisiydim formasyon aldım bu şekilde atanmak nasip olur belki diye
Hayırlı olsun canimHocam 575 kişi alınıyor ben 25. Kişiyim benim oldu şükürAma Kayseri olabilir mi bilmiyorum.Norm fazlası var açılmayabilir
Zaten bu kpss süreci stresli bir süreç birde bu tarz konuşup moralinizi niye bozuyor kpss için en çok matematiğe yüklenin matematiği halladenin sınavı bir şekilde iyi geçiyor başarılar dilerim herkeseEşim bile bana inanmıyor canım, kazanamazsin diyoröyle moralim düşüyor ki,allahim diyorum herkese inat bana da nasip et herkese göstereyim
Hocam afedersiniz özel olabilir belki ama şimdi atandınız mı pekiBen 2014 te bölüm 42. Si oldum yine atanamadim
Yanlış bölüm okumusuz
Evet canim aslında insan destek bekliyor, inanmayan Bile yaparsın de be olacak sankiZaten bu kpss süreci stresli bir süreç birde bu tarz konuşup moralinizi niye bozuyor kpss için en çok matematiğe yüklenin matematiği halladenin sınavı bir şekilde iyi geçiyor başarılar dilerim herkese
Amin inşallahEvet canim aslında insan destek bekliyor, inanmayan Bile yaparsın de be olacak sankiben matematiği yapınca yaparım bende böyle düşünüyorum canım, çok teşekkür ederim hepimizin yolu açık olsun inşallah
Ayyyyy çok teşekkür ederim canım inşAmin inşallahçok tatlısın o güzel enerjin geçti bana insanların moralini bozmasına izin verme enerjini yüksek tut
Evet atandımHocam afedersiniz özel olabilir belki ama şimdi atandınız mı peki
Matematiği öğrendikten sonra çözdukce cozesin geliyor. İnslalah sende o aşamaya geleceksin.Evet canim aslında insan destek bekliyor, inanmayan Bile yaparsın de be olacak sankiben matematiği yapınca yaparım bende böyle düşünüyorum canım, çok teşekkür ederim hepimizin yolu açık olsun inşallah
Ağzın bal yesin canim benim, inşMatematiği öğrendikten sonra çözdukce cozesin geliyor. İnslalah sende o aşamaya geleceksin.
Maşallah çok sevindimEvet atandım
Sabrın sonu selamet çok şükür.
Ben Malatya'ya döndüm. Kızım okula başladı.Canlar napiyorsunuz
Aayy canım bende bunu merak ediyordum. Allah yardımcın olsun. Neden açıklanmadı acaba cook üzücü, ins geçe bırakmazlar. Birakmamalari lazım. Eşin olsa sana çok güzel destek olur,ins hemen gelir. Babacigina çok geçmiş olsun. İnş istediğiniz gibi sonuçlanır yaaBen Malatya'ya döndüm. Kızım okula başladı.
Geçen hafta mazeret tayinleri aciklandi. Eşim de yanıma gelmek için tayin istemisti. %98 i açıklandı. %2 si açıklanmadı. Eşiminki de bu 2 kim aciklanmayan dilimde.
Çok çok üzüldüm. Neden açıklanmadı hiçbir fikrimiz yok. Önümüzde de seçim olduğu için seçimden sonraya bırakırlar diye telasliyiz.
Bir kaç ay ayrı kalmak çok zor. Deprem bölgesi,gece gündüz artcillaroluyir, dışarı kacmamiz gerekiyor, kimseyi tanımıyoruz, soğukta araba yok girecek vs
Bir de bu süreçte babam ameliyat olduğu için kaynanam yanımda, onun da ayriaikintisini yaşıyorum. İnşallah eşimin tayini çabucak açıklanır.
Haftaya gitmeye baslayacam sanirim.Aayy canım bende bunu merak ediyordum. Allah yardımcın olsun. Neden açıklanmadı acaba cook üzücü, ins geçe bırakmazlar. Birakmamalari lazım. Eşin olsa sana çok güzel destek olur,ins hemen gelir. Babacigina çok geçmiş olsun. İnş istediğiniz gibi sonuçlanır yaaah ah alanında da herşey bitmiyor demek ki başka şeyler çıkıyor kuzu sen işe gitmeye başladın mı
Ins Canım benim ,rabbim kavuştursunHaftaya gitmeye baslayacam sanirim.
İnşallah uzun sürmez eşimin hemen gelmesi.
Kuzu ben hiç anlamam ama meb tercihini yapmadın mı?Kızlar tercih yardımınıza ihtiyacım var. Bugün kılavuz açıldı. Çoğunluk deprem bölgesine verilmiş. Tercih yapmak istiyorum. Haziran sonuna bırakırsam 72 puanla hiç atanamayabilirim.