- 31 Ağustos 2012
- 21.726
- 35.029
Ben 2014 te bölüm 42. Si oldum yine atanamadimAhh kızlar 6 bin 8 bin ne güzel sayılardan bahsediyorsunuz keşke bizim de olsa
Bende israrla çözün diyorum size. Acil matematikte şiddetle tavsiye ediyorumSafran bu arada çok dua alıyorsun bil bacımbilgi sarmalı çözüyorum çözerken şok oluyorum onlar nasıl güzel sorular öyle ya. Tam kararında bayildim iyi ki söylemişsin cidden
Canım puan 72 sıralamam 19144. Ama şöyle bir şey var ilk alımda 4998 lisans hemşire önümden gitti. 14144 kişi var. Geçen atamada İstanbul 74 küsürle kapattı. Bu kişi 13 bin küsürlerdeymiş. Yaklaşık 500 kişi de üniversite hastanelerine gitti diyorlar. Hala da bazı üniversiteler alım yapıyor. Onu da çıksam 13500 kalıyor. Okuyan 4. sınıf ve 3. sınıflar tercih veremiyorlar. Onlardan dolayı sapma olacak illa ki. Tekrar sınava hazırlanmak gibi bir şansım yok. Bana İstanbul gelir bir de deprem bölgesinde şansınızı deneyin gelirse orası gelir yazmışlar telegramda . Bilmiyorum sence gelir mi? Kafam karıştı iyice.Senin sıralaman kaç canim ?
Aaaa basladin mi kuzu,hangi konudasinSafran bu arada çok dua alıyorsun bil bacımbilgi sarmalı çözüyorum çözerken şok oluyorum onlar nasıl güzel sorular öyle ya. Tam kararında bayildim iyi ki söylemişsin cidden
İnş kuzucum yaa, onumuzde iyi ki cok güzel örnekler var. Yoksa nasıl dayanılırHer olumsuzlukla ben geleyim aklıniza.
37 yaşıma 4 gün kala, 5. Siniva girişimde kısmet oldu bakın bana
Vazgeçmeyen başaracak inşallah. Dualarım sizinle.
Ben temel kavramlar bölümünün instagram derslerindeyim . Yalnız değilsin dersleri de var. İyice ilerleyip öyle geçeyim diyordum. Yanlış mı düşünüyorum kuzuBende israrla çözün diyorum size. Acil matematikte şiddetle tavsiye ediyorum
Canim benim atandigim bölüm 5 bölüm ortak alım oldu. Benim kendi Birans sıralamam 980 di ama ortak sıralamam 2100 du.Canım puan 72 sıralamam 19144. Ama şöyle bir şey var ilk alımda 4998 lisans hemşire önümden gitti. 14144 kişi var. Geçen atamada İstanbul 74 küsürle kapattı. Bu kişi 13 bin küsürlerdeymiş. Yaklaşık 500 kişi de üniversite hastanelerine gitti diyorlar. Hala da bazı üniversiteler alım yapıyor. Onu da çıksam 13500 kalıyor. Okuyan 4. sınıf ve 3. sınıflar tercih veremiyorlar. Onlardan dolayı sapma olacak illa ki. Tekrar sınava hazırlanmak gibi bir şansım yok. Bana İstanbul gelir bir de deprem bölgesinde şansınızı deneyin gelirse orası gelir yazmışlar telegramda . Bilmiyorum sence gelir mi? Kafam karıştı iyice.
Evet canim iyice ilerle. Konuları bitir. Bunlar kaliteli yayınlar. Öğrenmek için değil pekiştirmek icin sonra cozersinBen temel kavramlar bölümünün instagram derslerindeyim . Yalnız değilsin dersleri de var. İyice ilerleyip öyle geçeyim diyordum. Yanlış mı düşünüyorum kuzu
Sağol kuzumEvet canim iyice ilerle. Konuları bitir. Bunlar kaliteli yayınlar. Öğrenmek için değil pekiştirmek icin sonra cozersin
Bende israrla çözün diyorum size. Acil matematikte şiddetle tavsiye ediyorum
Sıralaman iyi canim, olacak seninde inşallahBunları çözmüş müydünBende öğretmen atmasını bekliyordum bakalım ne olacak
Kayseri norm fazlası var keşke olsaSıralaman iyi canim, olacak seninde inşallah
Kayseri mi önceliğin olacak ?
Açıklanınca kadro sayıları paylaş bizimle, merakla bekliyorumKayseri norm fazlası var keşke olsa
Yarın branş sayıları belli olacak bakalım nasıl olacak.
İkinci sıra Hatay/İskenderun yazacağım sanırım.
Ne kadar güzel şeyler konuşuyorsunuzAçıklanınca kadro sayıları paylaş bizimle, merakla bekliyorum
Hangi kitaplar ?Canimlar ben gene dayanamayip 355 liralık fotokopi siparişi verdim
Benimkiler hep sınava az bi zaman kala gelesi tutuyor valla cinnet geçiriyorum ya. Tam kamp yapcam bir şey yapcam. Allah anlayışsız insanı uzak tutsun gercekten (pek mümkün olmuyor tabi eş ailesi oluncaKızlar kimse vaktini yüze yüz verimli kullanamıyor. Bekarlarin da böyle zamansız araları oluyor. Evli olanların bir tık fazla.
Benim de her sınav dönemi kaynanamın 1 aylık kışlık ziyareti, 15 günlük yazlık ziyareti olur bu dönemde kalem alamazdim elime. O süreçler sinir içinde geçerdi. Çünkü belirli bir hız tutturunca, böyle şeylerle hızın kesilmesi çok sinir bozucu oluyor. Ama önemli olan sonrasında ara vermeden başlamak.
Kimse yılın 365 günü çalışmıyor emin olun.
Erken başlamakta bu aradaki açıklari kapatıyor.
Neler aldın canim?Canimlar ben gene dayanamayip 355 liralık fotokopi siparişi verdim