- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.855
Ben yapıyorum kuzum, gorumcem geldi ameliyat oldu. Yine gelecek kontrole. Bu ara bakamadımsen nasılsın napiyorsun canim
Kolay gelsin kızlarCalisiyorum
Allah yardımcın olsun canım benim,rabbim aratmadan nasip etsin inşKolay gelsin kızlar
Bende burdayken doktora gidiyorum bebek için, ama bir sonuç yok. Görünürde birşey yok diyorlar. Sebebsiz kısırlık sanırım.
İnşallah beraber basaricazMaşallah kuzum sana güveniyorum
İnşallah gönlüne göre olur canımKolay gelsin kızlar
Bende burdayken doktora gidiyorum bebek için, ama bir sonuç yok. Görünürde birşey yok diyorlar. Sebebsiz kısırlık sanırım.
Bu aralar hiç vakit bulamadım kuzu,canım sıkkın. Sen neler yapiyon mutlu musunİnşallah beraber basaricaz
Bir şey mi oldu sosyalim neden canın sıkkınBu aralar hiç vakit bulamadım kuzu,canım sıkkın. Sen neler yapiyon mutlu musun
Ders dışında araya başka şeyler çıkıyor kuzu canım sıkılıyor ya,biz gençler gibi değiliz. Sadece ders çalışamıyoruz sinir oluyorumBir şey mi oldu sosyalim neden canın sıkkın
Mutlu hiç değilim. İşte bi yandan diyet bi yandan ders takılıyorum başka hiçbir şey yok.
Şükür tabi bugünümüze de.
Sakin olan ben,araya bir şey girince mod olarak düşüyorum canımSabah gördüm ben de haberlerde. 6069 hemşire sayısı verilmiş.Ösymye gönderdik kılavuzu yazmışlar. İçerisinde lise mezunları da var tabi. Lisansa kaç ayırdıkları henüz belli değil. Bakalım hayırlısı olsun. Emek veren herkes atansın. Sizlerin de atandım yazdığı günü inşallah göreceğiz burada hep birlikte. Gençlerden daha bilinçlisiniz canım. Daha hem vakit çok. Şu anda arada bazı pürüzler çıksa da süreci nasıl yöneteceğinizi biliyorsunuz. İnşallah alnınızın akıyla çıkacaksınız.
Canım benim araya giren bir şeyleri sen sokmadın böyle düşün. Yani senin elinde değildi. İnşallah hemen hallolur da moda girersin. İnan ki kpss çalışma süreci daha keyifliymiş. Benim puan 72.04 strese girdim kılavuz gelmeden. Gelecek mi gelmeyecek mi. Beklemek zormuş. Puanın hazırda olunca kafa da çok rahat oluyormuş.Sakin olan ben,araya bir şey girince mod olarak düşüyorum canımhep beraber yaşayıp göreceğiz inşallah
Bence gelir kuzuKızlar napıyosunuz geçen seneden hatırlayanlarınız var mı
Dün atama sayısı geldi malum 45 bin
Bende okulöncesi 8.000 sıralamam
Sizce atanma şansım var mı ?
Bence atanacaksin kuzu bana öyle geliyorCanım benim araya giren bir şeyleri sen sokmadın böyle düşün. Yani senin elinde değildi. İnşallah hemen hallolur da moda girersin. İnan ki kpss çalışma süreci daha keyifliymiş. Benim puan 72.04 strese girdim kılavuz gelmeden. Gelecek mi gelmeyecek mi. Beklemek zormuş. Puanın hazırda olunca kafa da çok rahat oluyormuş.
Canim bunlar hep olacak. Her şeyi kontrol etmek imkansız. Elimizden geleni yapmak önemli olan..Ders dışında araya başka şeyler çıkıyor kuzu canım sıkılıyor ya,biz gençler gibi değiliz. Sadece ders çalışamıyoruz sinir oluyorumdaha matematik içinde sürünüyorum zaten, diğer dersler solda sıfır kaldı inş ramazanı çok güzel geçiririm diye umut ediyorum
İnşallah canımBence gelir kuzu
Canım inşallah ama atanırsam değişik zamanlama olacak 5 aylık hamileyim 4 yıl sonunda güzel haberi aldık ama atanırsam ne olacak bakalımSena616 redappleee ikiniz de inşallah atanirsiniz kizlar
Atanın da sayfa biraz daha şenlensin
Sonra da bizASSOSyal inşallah bir dahaki sinavda