- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.855
Ayy inanmıyorum çok iyi sınavdan çıkınca kutlarız o zamanAaaaa gerçekten mi doğum günümde
Sınava 4 ay kadar var bu arada artık motive olmamız gerekiyor gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy inanmıyorum çok iyi sınavdan çıkınca kutlarız o zamanAaaaa gerçekten mi doğum günümde
İnş kutlayacak başka sebeplerimiz da olur sınav harika geçer tam dört ay var tutuştuk mu hallederikAyy inanmıyorum çok iyi sınavdan çıkınca kutlarız o zaman
Sınava 4 ay kadar var bu arada artık motive olmamız gerekiyor gibi
Ah be kuzu evde paragraf çözerken şakır şakır giden sorular, sinavda yanlış çıkıyor matematiği söylemiyorumBende bugün girdum sinav tarihini.
Ertelenmemesine birazcık şaşırdım.
Zamanın belli olması daha iyi oluyor, kendinizi şimdiden aylık kabataslak sonra da detayli program hazırlayın bence.
Size tavsiyem gy e odaklanıp 40 üzeri net hedeflemek sınavda.
Bende ertelenir diye bekliyordum ama çabuk unutulduBende bugün girdum sinav tarihini.
Zamanın belli olması daha iyi oluyor, kendinizi şimdiden aylık kabataslak sonra da detayli program hazırlayın bence.
Canim ben evdeki denemelerin yüzde 20 daha azını yaptım.Ah be kuzu evde paragraf çözerken şakır şakır giden sorular, sinavda yanlış çıkıyor matematiği söylemiyorum
O ortam başka oluyor malesef heyecan yapmıyorum desen de illa fark ediyorCanim ben evdeki denemelerin yüzde 20 daha azını yaptım.
Ya denemeler sınav firmati değil, yada sınav heyecanı farklı oluyor.
Ayy insallahİnş kutlayacak başka sebeplerimiz da olur sınav harika geçer tam dört ay var tutuştuk mu hallederik
Evet canim programım hazırBende bugün girdum sinav tarihini.
Sosyalim naçizane tavsiye vercem. Paragrafta gelistigimi dusunuyorum çünkü.Ah be kuzu evde paragraf çözerken şakır şakır giden sorular, sinavda yanlış çıkıyor matematiği söylemiyorum
Bi bakıp cikicazAyy insallah
Haha tabi bu puani kullanmicaz diye nasıl rahat espriler yapabiliyoruz
Ama inşallah güzel geçer her türlü
Evet canim programım hazır
İnşallah
Sosyalim naçizane tavsiye vercem. Paragrafta gelistigimi dusunuyorum çünkü.
Önce 20 soru 20 dk da çöz. Süreyle.
Sonra 30 soru 30 dk sonra 40 soru sonra 30 soru için 25 dk ver kendine giderek bu süreyi azalt. İnan o kadar stres biniyor ki üstüne. Hızlı okuyup anlamaya basliyorsun.
Bizi sınavda geren süre.. Evde bunun alistirmasini yapınca alisiyorsun. Ama bunu ales sorularıyla yap basit sorularla değil.
Bir de arada bir kendini kapatıp 100 soru birden çözmek.. üstüne cila oluyor..
Nasıl programAyy insallah
Haha tabi bu puani kullanmicaz diye nasıl rahat espriler yapabiliyoruz
Ama inşallah güzel geçer her türlü
Evet canim programım hazır
İnşallah
Sosyalim naçizane tavsiye vercem. Paragrafta gelistigimi dusunuyorum çünkü.
Önce 20 soru 20 dk da çöz. Süreyle.
Sonra 30 soru 30 dk sonra 40 soru sonra 30 soru için 25 dk ver kendine giderek bu süreyi azalt. İnan o kadar stres biniyor ki üstüne. Hızlı okuyup anlamaya basliyorsun.
Bizi sınavda geren süre.. Evde bunun alistirmasini yapınca alisiyorsun. Ama bunu ales sorularıyla yap basit sorularla değil.
Bir de arada bir kendini kapatıp 100 soru birden çözmek.. üstüne cila oluyor..
Girince ısınıyorsun su çok güzel sen de gelseneNasıl program
Kuzu şuan tekeri patlamış araba gibiyim,savruluyorumGirince ısınıyorsun su çok güzel sen de gelsene
Istiyorsan atayım canım. Şu an sadece mat türkce tarih olarak gidiyorum. Cografyayi turkce bitince eklicem. Vatandaşlığı da eklerim aralara biraz zaman geçince. Hep en baştan çalışırdım bu sefer son çalışmayı denicem ezber sonuçta
Stres iyidir canim, işi ciddiye almamızı sağlıyor.Canlar ben strese girdim biliyor musunuz! Ben işin goygoyundaymişim. Bu sınav önemli değildi sözde,ben niye böyle oldum simdi tarih belli oldu diye mi yoksa hiçbir hazırlık yok diye mi
Kuzu şuan tekeri patlamış araba gibiyim,savruluyorum
Sosyalim öyle düşünme. Senin temelin var temel attık. Şimdi üzerine koyma vakti.Canlar ben strese girdim biliyor musunuz! Ben işin goygoyundaymişim. Bu sınav önemli değildi sözde,ben niye böyle oldum simdi tarih belli oldu diye mi yoksa hiçbir hazırlık yok diye mi
Kesinlikle katılıyorumStres iyidir canim, işi ciddiye almamızı sağlıyor.
Durumun ciddiyetini farketmeyince hep erteleme yavaştan alma oluyor.
Bundan sonrasini iyi değerlendir
Stres iyidir canim, işi ciddiye almamızı sağlıyor.
Durumun ciddiyetini farketmeyince hep erteleme yavaştan alma oluyor.
Bundan sonrasini iyi değerlendir
Tarih belli olmayınca farkina verilmiyor. Birde hrp sınav olmaz diyordum bu yıl. Dört ay kalmış farkina var8nca bir gerildim. Evet stres beni tetikliyor hirslaniyorum ama saçmalamaktan korkuyorum. Çünkü sınav anında stresten saçmalıyorumSosyalim öyle düşünme. Senin temelin var temel attık. Şimdi üzerine koyma vakti.
Ama Safrana çok katılıyorum stres iyi bir şey çalışma için tetikleyici bir şey o da lazım.
Kesinlikle katılıyorum
Zor şartlar stresli ortamlar insanın kapasitesini ortaya çıkarıyor resmen.
Canım hem benim ailem hem eşimin ailesi Hatay’da yaşıyordu.Eşimin ailesinin evi yıkıldı.Benim ailemin evi sağlam şükür.Eem aysun canim eşinin ailesi nasıl Hatay'da ?
Canim ailelerine çok geçmiş olsun.Canım hem benim ailem hem eşimin ailesi Hatay’da yaşıyordu.Eşimin ailesinin evi yıkıldı.Benim ailemin evi sağlam şükür.
Aileler Kayseri’de bizde kalıyorlar.
Bu seferde Kayseri sallanmaya başladı.
Allah yardımcımız olsun canım.
Malatya’da durumlar nasıl?
Ben yapıyorum kuzum, gorumcem geldi ameliyat oldu. Yine gelecek kontrole. Bu ara bakamadım sen nasılsın napiyorsun canimKızlar tembellik yapmıyorsunuz değil mi