- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.855
Ahh sosyalim sen hiç gruba bakiyor musun diye sorsanaBende dün bulup girdim de. Bir sürü pdf var. Onlar canlı yayında çözdüğü soruların pdf si mi? Onu merak ettim. İndirmemiz gerekir mi? Sen indiriyor musun kuzum?
Canlı dersleri youtube atıyor. Oradan da izlemeyi düşünüyorum. Oradaki sorular da pekistirir sanırım. Şu bitiremediğim sayılar konusu biterseAhh sosyalim sen hiç gruba bakiyor musun diye sorsana
Öyle girdim ama hiç bakmadım. Ama evet galiba çözdüğü soruların pdf i. Ben hiç indirmedim canlı derslerine de katilmadim
O konu bayağı uzun maşallah ya ama bayagi soru tipi goruyorsun bi yandan iyi ki uzatmış diyorum balım.Canlı dersleri youtube atıyor. Oradan da izlemeyi düşünüyorum. Oradaki sorular da pekistirir sanırım. Şu bitiremediğim sayılar konusu biterse
Izleyeceklerini banada atarsın kuzu dimiEvet canlı dersler de faydalı olur bi iki kere bakmıştım orda da farklı tip sorular cozuyorduben de biraz ilerliyim problemleri geçtikten sonra soru çözüm videolariyla desteklicem inşallah
Aynen bende merak ediyorum o dersleriO konu bayağı uzun maşallah ya ama bayagi soru tipi goruyorsun bi yandan iyi ki uzatmış diyorum balım.
Tabi ki atarimIzleyeceklerini banada atarsın kuzu dimi
Bende aynı işte kuzuTabi ki atarim
Ama ne zaman izlerim kimbilir ben bi ders videolarını bitireyim de
Off içim sıkılıyor ciddenBende aynı işte kuzu
İnşallah sosyalim birbirimizi dürtelim.Düzelecez kuzu
Bizde başaracağız kuzumİnşallah sosyalim birbirimizi dürtelim.
Üzülelim olanlara yine ama çalışırken üzülelim çünkü boş durarak kendi hayatımızı da mahvediyoruz
Kolay gelsin balım benim devreler kapandı artık birazdan uyurum30 tane sayı sorusu çözüyorum
İnşallah sosyalim ya regl dönemindeyim ondan biraz duygusalim bu ara
Bende yeni oturdum kuzucum, kafamı vermeye çalışıyorum. İdare ediyorum diyelim, yoksa kolay değilKolay gelsin balım benim devreler kapandı artık birazdan uyurum
İnşallah yarın bugünden verimli gecsin ikimiz için de
İnşallah sosyalim ya regl dönemindeyim ondan biraz duygusalim bu ara
Tabi ki cikcaz bu döngüden biz sonuna kadar hakediyoruz.
Sosyalim ben aydın yüceyi yine dinliyim dedim yok gitmiyor gitmedi. Ramazan yetgin demişti safran yanlış hatirlamiyorsam.Tarih için en son hangi hocaya karar vermiştik, ben unuttum gittigeriye de gidesim yok hic hatırlayan var mı canikolar
Öyle canım doğru söylüyorsun verim almadiktan sonra bi anlamı kalmıyor..Bende yeni oturdum kuzucum, kafamı vermeye çalışıyorum. İdare ediyorum diyelim, yoksa kolay değilbiz hallederiz, önce kendimize gelelim. Vicdan yapıp kendini suçlama. Sonuçta önce toparlanmak gerekiyor yoksa masada Boşuna vakit geçirmenin faydası olmaz ki