- 28 Haziran 2011
- 59.337
- 149.731
Kuzucum dağa sınav tarihi belli olmadi, ertelenebilir de o yüzden stres yapma. Tabi biz erteleme yok gibi bakmalıyız . Evet safran ramazan hoca dedi. Bende çok seviyorum ama inanılmaz uzun yaa hep onu dinledim ama benim için artık değiştirmem gerek çünkü bi yerden sonra etkisini göremedim. Çok doğru yapmak zorundayız.Sosyalim ben aydın yüceyi yine dinliyim dedim yok gitmiyor gitmedi. Ramazan yetgin demişti safran yanlış hatirlamiyorsam.
Ben şöyle bi plan yaptım genel tekrar videolarını izliyorum şu an Ahmet uğur karakuzanin. Çünkü her şeyi hatırlıyorum baştan uzun videolar zaman kaybı olacak (2023 için konusuyorum). Kaldı sınava 4 ay zaten.. Genel tekrar videosunu izleyip notumdan çalışıp bol soruyla gitcem. Genel tekrarlar bitince yeniden başa soru kampı tekrar kampı. Bana bu iyi geliyor böyle yapcam yani şimdi Ahmet uğur karakuzayi dinliyorum.
Açıkçası hoca da bi yere kadar bence canım ya en önemli nokta bol soru ve soru cozum videosu izlemek.
Karakuza geçen baktım ama waaooww olmadım. Çok mu yüzeysel diye bi düşündüm.birde kısa geldi biraz. Öğretici olur mu kestiremedim birol hocayi dinledim o da kısa ama yorum özelliği katar diye düşününce bir şans ver diyorum kendime yada karma yapıp ikisini birden dinleyip dünyayı terk edip uzaya cikicam