Allah yardımcınız olsun canım benim, atanmayı o kadar isteyip de başımıza bunların gelmesiBu hafta çarşamba gidip pazartesi ise baslayacaktim. Mart 1 dede kızın okulu başlayacaktı. Ama bugün okul açılış tarihi o bölgede 27 Mart olarak belirlenmiş.
Benim de o kadar bacaklarım kollarım ağrıyor ki hiç gidip ev duzecek durumda değilim.
Ben önceden ev kiraladigim için eve tasinabildim, ama benimle atanan diğer 14 kişinin 10 tanesi şehir dışından geliyir ve ise baslayinca ev kiralaroz diye düşünmüşler, ise başlamadan da deprem olunca evler ya yıkıldı, ya ağır hasarlı yıkılacak, kiralayacaklari ev yok.
Ondan onları geri memleketlerine gönderdiler, bir kaç hafta sonra gelin duruma bakalım olmadı kalacaginiz konteynır ayarlarız dediler.
Onlar bir kaç hafta sonra başlayacak olunca bende bir hafta daha erteledim başlangıcınizi.
Önümüzdeki hafta içi gider, hafta sonuna kadar evi düzenler diğer hafta başlarım ise.
O evi duzenlemekte şu an gözümde o kadar çok büyüyor ki.
Kuzu yapamıyorum yaa,konsantrasyon 0Napiyim sosyalim yeniden derse adapte olmaya çalışıyorum zaman geçiyor.. mecburen..
Sen napiyorsun canım sen de başla bak keşke elimizden bir şey gelse ama boş boş bekleyerek de elimize bir şey geçmiyor ki sadece dua
Allah işlerinizi kolaylaştırsın safran
Sağolun kizlar.Allah yardımcınız olsun canım benim, atanmayı o kadar isteyip de başımıza bunların gelmesiallahim sen büyüksün
Canım benim yaaa noluyor böyleSağolun kizlar.
Buraya yazdıktan sonra mesaj geldi ki yarın görev yerlerinize dönün diye.
Üstüne de Hatay depremi oldu, Kayseri'den bile hissettik herkes sokaklara döküldü. Eve giremedim daha.
Bende arayıp pazartesiye kadar müsade isteyecem bakalım.
Herşeyin hayırlısı. Benim işler çok karıştı. Rabbim yoluna koysun inşallah.
Canım naptiniz,izin aldin mi?Eem aysun canim eşinin ailesi nasıl Hatay'da ?
Personel sefi müdürle konuşup sizi arayacam dedi. Hala aramadı. Bende arayıp sormadım.Canım naptiniz,izin aldin mi?
Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah canım, hiç stres yspmaPersonel sefi müdürle konuşup sizi arayacam dedi. Hala aramadı. Bende arayıp sormadım.
Bugün gidiyoruz, atarlarsa yarın başlarım artık. Aramazlarsa da evi düzenler pazartesi başlarım.
Napiyim sosyalim yürüyüş yaptım geldim sen napiyorsun?
Canlı ders mi canım?yok görmedim ben diğer videolarını izliyorum hep instagram derslerine falan bakmıyorum da.
Bende yürüdüm, bomboş vakit geçiyor. Icimden gelmiyorNapiyim sosyalim yürüyüş yaptım geldim sen napiyorsun?
Canlı ders mi canım?yok görmedim ben diğer videolarını izliyorum hep instagram derslerine falan bakmıyorum da.
Hiç sorma ben de tam düzene giremedim. Kafa dolu işte ama elden de bir şey gelmiyorBende yürüdüm, bomboş vakit geçiyor. Icimden gelmiyorevet canlı dersleri. Ben zaten izleyemiyorum da dün açıklamasını diniedim
Kpss bile çok boş geliyor şuan kuzu yaHiç sorma ben de tam düzene giremedim. Kafa dolu işte ama elden de bir şey gelmiyor
Kpss bile çok boş geliyor şuan kuzu ya
Canım naptin gelişmeler nolduPersonel sefi müdürle konuşup sizi arayacam dedi. Hala aramadı. Bende arayıp sormadım.
Bugün gidiyoruz, atarlarsa yarın başlarım artık. Aramazlarsa da evi düzenler pazartesi başlarım.
Canim evi düzenlemeye çalışıyorum.Canım naptin gelişmeler noldu
Kuzu evin içine girip yerleştirmeye baslamayinca anlamak çok zorCanim evi düzenlemeye çalışıyorum.
Daha doğrusu tikistiriyorum
Ev çok küçük.
Eşyaların bir kısmını getirmeme rağmen zor sığıyor.
Perşembe il müdürlüğüne başlangıç yaptığımi söyledim, burdaki memur da idare etti gitmedim dün bugün ise.
Pazartesi başlayacağım inşallah.
Pazartesiyi iple çekiyorum, ise gidip dinlenicem inşallahKuzu evin içine girip yerleştirmeye baslamayinca anlamak çok zoro yüzden sıkma canını. Bak iş içinde zaman kazanmış oldun, hep dinlenmeye bak. Pazartesiye kadar moralini yüksek tut, güzel motivasyon ile başla
Maşallah canım sana, evet işe gidince herşey değişecek. İlk gün hep ozeldir, bilgisayar olmasa bile yinede farklı olacaktırPazartesiyi iple çekiyorum, ise gidip dinlenicem inşallahevde sürekli iş var çünkü.
Biz 2 kısi atandık bu ilçeye. Oradaki memur bize masa sandalye bilgisayar talep etmiş.
Ama deprem dolayısıyla askıya alınmış şimdi.
İşe başlıyoruz ama çalışacak bilgisayar yok.
Bir de sisteme giriş için şifremiz olması gerekiyor, bakanlık onu oluşturmadi daha.
Bizim bakanlık deprem dolayısıyla şu an en yoğun bakanlık. Ondan taleplerimiz hemen karsilanmayacak gibi, nasıl iş ogrenecegiz bilmiyorum. (Bizim bakanlık dedim, hemen bemimsemisim)
Neyse kızlar çalışın atanin ne olur.
O.kadar kötü şey yasasamda içimde çalışmaya başlayacak olmanın bir heyecanı var. Atanmak güzel şeymis yani. Bu süreçte evde olsam çok daha ağır atlatirdim. Şükür bunun heyecanı var içimde.