Kızlar enes hoca son 1 ay için kamp videosu cekecekmis. Nedense bi mutlu oldum görünce
Kendi programimdan devam ediyorum ama bi boşluktayım sanki. O programla harmanlarim olmazsa.
Baktım biraz konu tekrarı kalan zamanda soru çözümü falan diyo. Son 10 gün napcaz şimdi bunu yapınca acaba. Neyse paylascakmis size de söyluyum dedim yapmak isterseniz
Canimlar detayları buraya da yazar mısınız videonun pilissCanim son 1 ay ise son 10 gün de vardır içinde
Bende heyecanla bekliyorum videoyu
Bizde farksız sayılmayız canım kiMerhaba kızlar , şifre sorunu yaşadım uzun süre giremedim.Calismalar nasıl gidiyor?Ben çok odaklanamiyorum artık.Pes edeceğim sanırım.
Fof ta çıkıyor canim. Ama o da kolay. Çözümüne bak bir kaç sorunun mantığını kavrarsinBu fonksiyon sadece yerine yazma mi yani işlem gibi
Canlar fonksiyon da sadece genelde bir fonksiyon mu soruluyor? Yoksa fof da çıkıyor mu
Tabi canım yazarızCanimlar detayları buraya da yazar mısınız videonun piliss
fof fonksiyonu da cikiyo canim da o da yerine yazma zatenBu fonksiyon sadece yerine yazma mi yani işlem gibi
Canlar fonksiyon da sadece genelde bir fonksiyon mu soruluyor? Yoksa fof da çıkıyor mu
Sen fonksiyonu baştan sona izle bence daha iyi anlarsın. Ama konunun özü bu ya yerine koyarak islemlerdeki sayılar birbirini goturuyo ya da a nedir diyolar onu buluyosunMehmet hocanın bir fonksiyon videosunu izledim, yerine yazıyor sadece sirayla
Hangi gönderi canım? Hikayesine ve son gönderisine baktım onu mu diyosun?Mehmet hocayı takip ediyor musunuz kızlar bilmiyirum ama hikayesinde komisyon değişti ya yeni nesil bir soru tarzina ulaştım demiş. Yarın sabah 7 de sayısal mantık çözümü yapacakmış.
Ben yanlış mı anladım acababi bakar mısınız
Hikayede diyor canim, hem yarın sayısal mantık çözümü yapacağını söylüyor. Ben mi yanlış anladım dediginiHangi gönderi canım? Hikayesine ve son gönderisine baktım onu mu diyosun?
Evet gönderi de paylaşmış. Soruyu paylaşan çözümü bilmiyor diyorHikayede diyor canim, hem yarın sayısal mantık çözümü yapacağını söylüyor. Ben mi yanlış anladım dedigini
Haa tamam ses varmış ben foto sanmıştım daHikayede diyor canim, hem yarın sayısal mantık çözümü yapacağını söylüyor. Ben mi yanlış anladım dedigini
İşte benimde bi yüreğim hopladi kuzuHaa tamam ses varmış ben foto sanmıştım dadinledim şimdi de. Sanırım espri yapiyoya
Bu kadar olaydan sonra ben bi soru buldum böyle gelcek diyebilcek kadar da aslan yürekli değildir herhalde
Eğer ayakta olursam bakarım bi ucundan yayına. Ama yine aynı gelir galiba sayısal mantık zaten ucu açık bisey ne yapabilirler ki en fazla.
Yeni nesil sormasınlar
Biz elimizden geleni yapalım da artık gerisine yapcak bisey yok canimİşte benimde bi yüreğim hopladi kuzu
Hayırlısı olsun canimİdare eder tutunmaya çalışıyorum
Hayırlısı olsun
Evet canım.Nasil olacak bilmiyorum.Bizde farksız sayılmayız canım ki
Günler gidiyor ama herkes bıktıEvet canım.Nasil olacak bilmiyorum.