- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.855
Bende gece 2 de bir göz attım.Kızlar enes hoca programı yayınlamış da sanki hep tarih çalışıyoruz gibi geldi bana öyle mi sizce de bi baksanıza
Gerçi sabah yarı uyanıkken baktım hızlı hızlı bi daha bakiyim bana öyle gelmiş olabilir
Hee o zaman bi esprisi yok kuzum. Yayını kaydedecekmis. O 2022 sınavlarını yotubeda paylasmadi yasakmış galiba. Telegram sayfası varmış oraya koydu.ASSOSyal canım Mehmet hocanın yayınına şimdi girdim bitiriyordu son 2 dksina yetiştim.
Çözdüğü soruları gösterdi bunlar güzel sorular diye. Sonunda da şey dedi iste bunlar çıkmış dgs ales soruları falan.. Yani çıkmış soruları çözmüs. İçin rahat olsun.
Sorular da işte sırayla ışık yanma sorusu falan vardı oluyoya saniyeyle gıcık sorular. Bir de oklu sorular falan.
Sayısal mantık işte. Ama seçici sorular çözmüş anladığım kadarıyla. Biz de cikmislari cözeriz.
O hoca geçenlerde 2022de çıkan sınavları sırayla çözdüm diye youtube listesi paylaşmıştı sanki ona da bakabilirsin
Evet canim kaydetmiş az önce gördüm. Güzel sorular vardı izliyim bugün ben de bariHee o zaman bi esprisi yok kuzum. Yayını kaydedecekmis. O 2022 sınavlarını yotubeda paylasmadi yasakmış galiba. Telegram sayfası varmış oraya koydu.
Sen nasıl minnoş bir kalpsin yaaaKızlar yok baktım programa şimdi gayet dengeli olmuş içime sindi.
ASSOSyal izleyemiceksen atıyım canım programı sana çekip.
Kolaylıklar diliyorum.Nasıl gidiyor iyi mi herkes
Ben bu aralar sayıştay sınavına çalışıyorum. İlk aşamayı geçmiştim şimdi ikinci aşamada hukuk, iktisat, maliye var yazılı usul sınav. Hukuk kendi alanım, oturdum kaç gündür maliye çalışıyorum her şey siliniyor kafamdan çalıştığım gibi. Moralim bozuldu ama hayırlısı olsun
Haftaya yeniden gygk, alan çalışmalarıma başlayacağım tekrar, deneme vesaire…
Keşke seçmeli olsaydı canım. Yazılı usul baya. İktisat, maliye ne kadar zormuş. Sistem öyle saçma ki bölümünü okumadığımız dersi bile yapmamız gerekiyor bazenKolaylıklar diliyorum.
Çalışırken o an aklımda kalmadigini düşünüyor insan ama seçmeli sınav olduğu için seçenekleri görünce hatırlarsınız inşallah.
Çalışacak ders çökmüş, Allah yardımcın olsun
Niyetler karşılıklı canım benimSen nasıl minnoş bir kalpsin yaaa
İdare etmeye çalışıyorumNasıl gidiyor iyi mi herkes
Ben bu aralar sayıştay sınavına çalışıyorum. İlk aşamayı geçmiştim şimdi ikinci aşamada hukuk, iktisat, maliye var yazılı usul sınav. Hukuk kendi alanım, oturdum kaç gündür maliye çalışıyorum her şey siliniyor kafamdan çalıştığım gibi. Moralim bozuldu ama hayırlısı olsun
Allah ikimize de kolaylıklar versin canımNiyetler karşılıklı canım benim❤❤❤
İdare etmeye çalışıyorum
Hadi hayırlısı olsun sana öyle geliyodur silinmez inşallah su gibi akar gider sinavdamoralini bozma şu dönem en önemli olan o.
Amiiin amiin cümlemizeAllah ikimize de kolaylıklar versin canım
Canim nasıl yazılı sınav yani bildiğin elinizle mi yazıyorsunuz cevapları okulda yaptığımız gibi? Allah Allah çok ilginçmiş gercekten.Keşke seçmeli olsaydı canım. Yazılı usul baya. İktisat, maliye ne kadar zormuş. Sistem öyle saçma ki bölümünü okumadığımız dersi bile yapmamız gerekiyor bazen
Sen elinden geleni yapiyorsun canım,gerisi rabbim bilir. İnş cok güzel geçerNasıl gidiyor iyi mi herkes
Doktorda karşılamayacakAmiiin amiin cümlemize❤
Zira oynatmaya az kaldi
Evet canım ilk aşama testti onu geçtim şimdi bu var. Kurum sınavları hep böyle yapıyor kendin cevabı yazmalı şekilde. Sonra da inşallah mülakat yani hayırlısıCanim nasıl yazılı sınav yani bildiğin elinizle mi yazıyorsunuz cevapları okulda yaptığımız gibi? Allah Allah çok ilginçmiş gercekten.
Yaa canım çok teşekkürlerSen elinden geleni yapiyorsun canım,gerisi rabbim bilir. İnş cok güzel geçerinsanız elver unutuluyor ama stres yapma daha çok erkilersin kendini güzel olacak hepimiz için ins
Canim ben izliyorum. Yalnız çok uzun bir videoyu 2 günde izliyorum.Canlar bir şey soracağım. Ramazan hocanın videolarini izleyen var mı? Ben yarın başlayayım diyorum. Izledikten sonra napilir?