Yine siz yazmıştınız galiba ramazan hoca genel tekrar çekiyormuş diye. Şimdi emin olamadım gerçekten okudum mu okumadım mı böyle bir yorumu. instagramdan bakayım post atmış mı dedim. İnstagrama girip kendimi kaybedip asıl bakmam gereken haricinde herrr şeye baktım. Sonra neye bakmam gerektiğini unuttum e dedim bir de kadınlar kulübüne bakayım. Bildirim gelmiş kpss konusundan bakayım hanımlar neler yazmış dedim ve bu yorumunuzu gördüm. Bu sizinle ikinci denk gelmemiz, yine bir şeyde de çok üstüne gelmişti dediğiniz şey. Hatta ne mübarek gacısın demiştim ahahahah Keramet sizde mi bende mi bilmiyorumCanlar ramazan hocanın birinci videosu yarın on ikide yüklenecek
Bkz:ne mübarek gacısın az önce yutup anasayfada düştü
No nein niet. Sıcak mı bıkkınlık mı bilmiyorum ama çalışma azmi sıfır sıfır sıfırKızlar çalışabiliyor musunuz ya? Ben bugün tam anlamıyla basliyim dedim ama istediğim gibi çalışamadım yine. Hedefim 7 8 saatti 5 saat yapabildim. Programım da bitmedi daha
Evet canim hatırlıyorum aynı muhabbeti, bak ne güzel yine denk geldiYine siz yazmıştınız galiba ramazan hoca genel tekrar çekiyormuş diye. Şimdi emin olamadım gerçekten okudum mu okumadım mı böyle bir yorumu. instagramdan bakayım post atmış mı dedim. İnstagrama girip kendimi kaybedip asıl bakmam gereken haricinde herrr şeye baktım. Sonra neye bakmam gerektiğini unuttum e dedim bir de kadınlar kulübüne bakayım. Bildirim gelmiş kpss konusundan bakayım hanımlar neler yazmış dedim ve bu yorumunuzu gördüm. Bu sizinle ikinci denk gelmemiz, yine bir şeyde de çok üstüne gelmişti dediğiniz şey. Hatta ne mübarek gacısın demiştim ahahahah Keramet sizde mi bende mi bilmiyorum
Bu mubarekligim sinavda hic tutmazne mübarek gacısın az önce yutup anasayfada düştü
Yok canım yaaa 7 saat olmuyor hiçKızlar çalışabiliyor musunuz ya? Ben bugün tam anlamıyla basliyim dedim ama istediğim gibi çalışamadım yine. Hedefim 7 8 saatti 5 saat yapabildim. Programım da bitmedi daha
Benim 2. Günüm.Kızlar çalışabiliyor musunuz ya? Ben bugün tam anlamıyla basliyim dedim ama istediğim gibi çalışamadım yine. Hedefim 7 8 saatti 5 saat yapabildim. Programım da bitmedi daha
Burada yağmur yağdı ama bende tık yok ,hâlâ ter damliyor resmen.ins sınavda rahat ederiz canimBugün terleyerek ders çalıştım
Yarın 2 derece daha sıcak olacakmış
İstanbul ankaradaki yağmuru gördükçe özeniyorum
İnşallah bu sefer tutacakBu mubarekligim sinavda hic tutmaz
Bende soka girdimRamazan hocanın videosunu 1 saat beklerken, 2.5 saat olması şoku
Evet ben de izlemiştim canimKızlar tarihte selami yalçının genel tekrarı da iyi hem de videolar kısa öyle çok uzın değil. Ben beğendim
Şimdi napicazSon bir aya girdik kızlar
Kolaylıklar diliyorum herkese.
Ya ben hala gordigimiz sınavı cozmedim.Şimdi napicaz