Ya sen ya sen ya senEnerjin yüksek derken hani bazi insanlarda olurya sıcakkanlıdir pozitif enerji alırsın hep o anlamda
Sana bir hap bilgi dahaAllahim ben bu zamana kadar Cook farklı tanımisim seni kendime teessüf ediyorum
Son bi soru kaç yaşındasın sosyal senkadınların yaşı sorulmaz ama
Bizim de dün evlilik yoldonumumuzdu. 10 yol oldu. Bende 36 yaşındayım canim. Bende Aralık'ta 37 olucam.Bileydim daha önce söylerdim bebekimbi su falan iç kasımda 13 olacak
Bende beğendim canım çok kapalı anlamlar yoktu. 1 tane felan kapalı anlam buldum sadeceSafransari dgs Türkçeyi çözdüm daha yanlislarima bakmadım ama güzeldi. Lisans kpssden daha basitti ama. Geneli orta kolay gibi geldi bana.
Bikac tane ayırt edici soru vardı. Bize de bu ayarda gelse ne iyi olur. Ama bizimkinde psikolojik mi bilmiyorum hep daha kapalı anlamlı paragraflar şıklar oluyo gibi geliyo..
Bilgisayarda pdf üzerinden çözdüm elimde olsa daha konsantre çözebilirdim tabi.
O zaman kesin kazandığım kirazlı fincanlarimi da gormedi kesin civcikSana bir hap bilgi daha
Çok güzel yemekler pastalar yapıyor
Aaa kutlu olsun canım, rabbim nice on yillar geçirmeyi nasip etsin inşallah sağlıkla mutluluklaBizim de dün evlilik yoldonumumuzdu. 10 yol oldu. Bende 36 yaşındayım canim. Bende Aralık'ta 37 olucam.
Yasitmisiz
Bende beğendim canım çok kapalı anlamlar yoktu. 1 tane felan kapalı anlam buldum sadece
Vaaayy bugün sosyal konusunda aydınlanma yaşadım resmenSana bir hap bilgi daha
Çok güzel yemekler pastalar yapıyor
Nice yıllara canımBizim de dün evlilik yoldonumumuzdu. 10 yol oldu. Bende 36 yaşındayım canim. Bende Aralık'ta 37 olucam.
Yasitmisiz
Bende beğendim canım çok kapalı anlamlar yoktu. 1 tane felan kapalı anlam buldum sadece
Pasta en kolayı yeter ki süper geçsin sınavlar beybilerVaaayy bugün sosyal konusunda aydınlanma yaşadım resmen
Ellerine sağlık sınavı kazanalim da pasta börek partisi yapalım o zaman pastalar sosyalden
İnsallahhhhhPasta en kolayı yeter ki süper geçsin sınavlar beybiler
Bileydim daha önce söylerdim bebekimbi su falan iç kasımda 13 olacak
Kiiiiz hay maşallah valla enerjin süper ben de şok oldumAma sordun bir kere civcikimkaç mı yaşındayım Bu soruyu geri alabiliyor muyuz şaka şaka 36
Sende mi bürütüsKiiiiz hay maşallah valla enerjin süper ben de şok oldum
Canim o sınavlar daha ağır oluyor tarihi.Kızlar bi yerde sayistay sinavi sorularını gördüm.. tarihi ağır geldi bana yageçen coğrafyada size sorduğum soru da ordandi.
Tarihi zorlucak mi napcak bunlar ya gördükçe moralim bozuldu sorulari
Canim bu 10 gün Enes hoca kampına ne zaman başlayacaksın. Bende yapsam mı diyorum, ama coğrafya videosu izlemem, tarihi izleyebilirim. Anayasa da notlarımı okur tekrar yaparım.Kızlar bi yerde sayistay sinavi sorularını gördüm.. tarihi ağır geldi bana yageçen coğrafyada size sorduğum soru da ordandi.
Ayy içim rahatladı..Canim o sınavlar daha ağır oluyor tarihi.
Hakimlik sınavı sonrası İsmail hoca da canlı yayın yapmıştı, öyle demişti.
Canim enes hoca yayınlar bayramdan sonra muhtemelen. Ona bi bakcam.Canim bu 10 gün Enes hoca kampına ne zaman başlayacaksın. Bende yapsam mı diyorum, ama coğrafya videosu izlemem, tarihi izleyebilirim. Anayasa da notlarımı okur tekrar yaparım.
Sen tarihten hangi hocayı izleyeceksin ?
Sınav ne zaman yapılmış canım, sayistay bizden daha ağır olması normal değil mi ki kuzumKızlar bi yerde sayistay sinavi sorularını gördüm.. tarihi ağır geldi bana yageçen coğrafyada size sorduğum soru da ordandi.
Normalmiş canım evet safran söylediSınav ne zaman yapılmış canım, sayistay bizden daha ağır olması normal değil mi ki kuzum
Ya ben şimdi yapmaya başlayacaksın sandım.Canim enes hoca yayınlar bayramdan sonra muhtemelen. Ona bi bakcam.
Şimdi şöyle kendisi zaten hoca öneriyo dinleyenler de cok memnun. Duruma göre kendi beğendiğim ve onun önerdiği hocalardan seccem.
Videoları 2x hızla dinleyince bitiyor aslında da.baktim bi dersin tekrarı çok uzun onu notlarımdan giderim. Hoş ben videodan gitsem bile sonrasında notlarımı kendi kendime anlatmayı düşünüyorum öyle daha kalıcı.
Son 10 gün kala kampı zaten canim yani sınava tam 10 gün kala tavsiye ediyo. Öyle yapcam muhtemelen. Öncesinde de dün dediğim gibi kendi programimdan devam...
Yani ayın 21ine kadar.
Yani enes hocanın programını geçen sene yapmadım hep bi boşlukta kaldım. Ondan iyi gelir diye düşünüyorum insan son dk ne yapacağını şaşırıyor çünkü...
Canım bosver buz o kadar yukselmedik daha, her sınavı incelemek daha çok stres yaratıyorNormalmiş canım evet safran söyledi
Sınav 2022 sınavı ama ayını bilmiyorum canım