- 16 Ağustos 2016
- 3.554
- 8.747
Emeğinin karşılığını inşallah en güzel şekilde alırsın bu yılCanlar napiyorsunuz, ufak çaplı strese girmeye basladim galiba
Ins canım valla stres başladı. Stres en büyük düşman sen yapmaEmeğinin karşılığını inşallah en güzel şekilde alırsın bu yıl
Ins canım valla stres başladı. Stres en büyük düşman sen yapma
Canım Mehmet hocanın haritalarla coğrafya kitabını kullanıyorum sadece. Oradaki teknikleri bazen tekrar ediyorum. Ama tarih için olanları izlemedim. Faydasi olur mu bilemiyorum. Ramazan hoca çok detaylı evet ama en akilda kalıcı olandı benim için. Istersen aydın yucenin genel tekrar videoları var,daha kısa. Ondan daha çabuk bitirirsin ona da bi bak derim. Video sayısı daha azASSOSyal durumda karakter sınırı olduğu için buradan yazayım dedim. Hafıza teknikleri vardı bir ara Mehmet Egit hocanın hem tarih hem cografya için. Sence bu ikisi yeterli olur mu? ramazan hoca detaylı anlatıyor diye duymuştum. Benim tarih ve coğrafya sıfır olduğu için iki ayda yetiştirebilir miyim diye tereddüt ediyorum.
Düzen oturunca rahatlarsın canım, şuan nereden başlayacağını bilmiyorsun o yüzden
Benimkine henüz var iki buçuk ay gibi. Ama o stres şimdiden bende de var.
Evet düzen olmadığı için de olabilir. Yavaştan başladım inşallah devami da gelir.Düzen oturunca rahatlarsın canım, şuan nereden başlayacağını bilmiyorsun o yüzden
21 gunu tamamla sonra vicdan yapmaya başlarsın canımEvet düzen olmadığı için de olabilir. Yavaştan başladım inşallah devami da gelir.
Sosyalim bende de var da..strese giriyorum sonra düşünüyorum yapabileceğin her şeyi yaptın mı yaptın.. içimde keske sunu da cözseydm şöyle yapsaydım dediğim bisey kalmadı kalmaması için elimden geleni yaptimCanlar napiyorsunuz, ufak çaplı strese girmeye basladim galiba
Bende pişman olmak istemiyorum canım hiç, Allah sonunu hayır etsinSosyalim bende de var da..strese giriyorum sonra düşünüyorum yapabileceğin her şeyi yaptın mı yaptın.. içimde keske sunu da cözseydm şöyle yapsaydım dediğim bisey kalmadı kalmaması için elimden geleni yaptim
Öyle düşünüp sakinlesmeye calisiyorum bu is nasip sonuçta (çalıştıktan sonra)..
Ki burda hepimiz elimizden geleni yaptık.
İçimde bi yandan bi mutluluk da var sonunda bitiyor şu berbat sürec
Ya tek bildiğim son günleri de bolca çalışarak geçirelim zaten sonra rahatız. Aklıma geldikçe soru çözmek dersle uğraşmak da iyi geliyo bana kafam dagiliyo
İnşallah güzel sonuçlanır hak ettik bence artik sınavdan çıkayım hönkürerek ağlamayı düşünüyorum o kadar yoruldum ki
Ben çıkmış soruları video olarak indirdim kuzum. Videodan izliyorum, daha iyi oluyor gibi. Çünkü sizin kadar iyi değilim matematikte, yolları anlamaya çalışıyorumASSOSyal canım bu arada matematiği ne yaptın bilmiyorum ama. Hani safranin bi ara bahsettiği son 12 yıl cikmis soru kitabı vardı. Sadece kpss de son 12 yıl cikanlar konuya göre ayrılmış. Ben onu çözüyorum şimdi son şöyle bi tekrar olsun hem de bütün olarak görüyüm diye. Bitmek üzere. Bak her sene aynı tip soruların geldiğini görürsün istersen sen de sınavdan önce çöz bi. Bikac soru kesin yakalarsın. Sordukları sabit çünkü çoğu konuda.
İnce bi kitap zaten bazı konulardan 3 soru falan var sadece mesela.
Zaten bikac gün kaldı diye matematik çözmeyi bence bırakma. (kendim geçmişte böyle bi hata yaptığım için söylüyorum sadece deneme çözdüm ama yetmemiş demek ki sınavda far görmüş tavşan gibi kaldm)
İyi yapmışsın canımBen çıkmış soruları video olarak indirdim kuzum. Videodan izliyorum, daha iyi oluyor gibi. Çünkü sizin kadar iyi değilim matematikte, yolları anlamaya çalışıyorum
İçimiz rahat olarak girsek şu sinavaİyi yapmışsın canım
Amiin inşallah canimİçimiz rahat olarak girsek şu sinava
CanimmAmiin inşallah canim
Safransari napti acaba enes hocanın son 10 gün kampına başlamıştı. Nasıl gidiyo?
Videolarla mi notlarinla mi gidiyosun canim?
Alllshim şu günlerde bisey cikmasaCanimm
Ben 2.5 günlük mecburi ara verdim
Kuzenimin düğünü vardı, gitmeyecektim, ama babam düğün günü ısrarci oldu gitmem konusunda, öyle olunca apar topar düğüne gittim. Dün gece döndük.
Kamp programın 1. Gününü başlayıp ara verdim yani. Bugün 2. Günden devam ediyorum inşallah.