- 31 Ağustos 2012
- 21.722
- 35.025
Canim eşin ne iş yapıyor senin ?Memur olsaydık belki bugün bizde maasimizi alacaktık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim eşin ne iş yapıyor senin ?Memur olsaydık belki bugün bizde maasimizi alacaktık
Sayılara takılma canımUzman kariyer denemesinden çıktım
Yerle bir etti beni
68 net
Sosyal evli mi ben bekar saniyodumCanim eşin ne iş yapıyor senin ?
Canım bosver onuUzman kariyer denemesinden çıktım
Yerle bir etti beni
68 net
Otomotiv sektöründe bölüm şefi kuzumCanim eşin ne iş yapıyor senin ?
Evliyim kuzucum çok yıllık çocuğum yok diye bekar gibi takiliyom ondandır öyle düşünmenSayılara takılma canım
Sosyal evli mi ben bekar saniyodum
Anaa cidden evliymissin şu an şok oldum niyeyseOtomotiv sektöründe bölüm şefi kuzum
O zaman bendensin sen kaç yıllık evlisin?Evliyim kuzucum çok yıllık çocuğum yok diye bekar gibi takiliyom ondandır öyle düşünmen
Bileydim daha önce söylerdim bebekim bi su falan iç kasımda 13 olacakAnaa cidden evliymissin şu an şok oldum niyeyse
O zaman bendensin sen kaç yıllık evlisin?
Allahim ben bu zamana kadar Cook farklı tanımisim seni kendime teessüf ediyorumBileydim daha önce söylerdim bebekim bi su falan iç kasımda 13 olacak
Kesinlikle kağıt üzerinde olsa daha iyi çözülürdu canım. Dgs önlisans minvalinde soruluyor bence ama kpss hiç öyle değil, daha yuvarlak çözümleri yuvarlak derken yani çok arada kalmalıSafransari dgs Türkçeyi çözdüm daha yanlislarima bakmadım ama güzeldi. Lisans kpssden daha basitti ama. Geneli orta kolay gibi geldi bana.
Bikac tane ayırt edici soru vardı. Bize de bu ayarda gelse ne iyi olur. Ama bizimkinde psikolojik mi bilmiyorum hep daha kapalı anlamlı paragraflar şıklar oluyo gibi geliyo..
Bilgisayarda pdf üzerinden çözdüm elimde olsa daha konsantre çözebilirdim tabi.
Kesinlikle öyle.. rüştü hocanın dediği gibi ck kapalı cümleler.. açmaya çalışırken beyin yaniyo zaten bu ösymn nin lisansla ne alıp veremediği varsa.Kesinlikle kağıt üzerinde olsa daha iyi çözülürdu canım. Dgs önlisans minvalinde soruluyor bence ama kpss hiç öyle değil, daha yuvarlak çözümleri yuvarlak derken yani çok arada kalmalı
Ama sordun bir kere civcikim kaç mı yaşındayım Bu soruyu geri alabiliyor muyuz şaka şaka 36Allahim ben bu zamana kadar Cook farklı tanımisim seni kendime teessüf ediyorum
Son bi soru kaç yaşındasın sosyal sen kadınların yaşı sorulmaz ama
Ennnn bilgili çok bilgili ya ya rüştü hoca demişken, çıkma ihtimali soruları açıklamadı dimi daha kaçırmayalımKesinlikle öyle.. rüştü hocanın dediği gibi ck kapalı cümleler.. açmaya çalışırken beyin yaniyo zaten bu ösymn nin lisansla ne alıp veremediği varsa.
Höffff en büyük ben mi kaldım şimdiAma sordun bir kere civcikim kaç mı yaşındayım Bu soruyu geri alabiliyor muyuz şaka şaka 36
Yaa enerjin o kadar yüksek ki 20 olduguna yemin edebilirim ama kanitlayamamAma sordun bir kere civcikim kaç mı yaşındayım Bu soruyu geri alabiliyor muyuz şaka şaka 36
Canım civcikim yaa yerim seni çok tatlisin evet bazen çok yukseliyorum kabul ediyorum ama bazen ruhum çekiliyor hayat bebekim napalm olur o kadar rakamların ne önemi var ,ne puanda ne yaşta takılmıyoruzYaa enerjin o kadar yüksek ki 20 olduguna yemin edebilirim ama kanitlayamam
Hoş zaten gencmissin de niye geri alalım soruyu
Maşallah çok tatlısın cidden☺
Ben de 29 oldum. En son 27de kalmıştım ne ara oldum yav gerci ruh yasim 80 olduğu için diğer yaşımın bi önemi yok
Galiba hayır canım evet onu yayınlanır yayinlanmaz izlememiz şart adan tutturuyorEnnnn bilgili çok bilgili ya ya rüştü hoca demişken, çıkma ihtimali soruları açıklamadı dimi daha kaçırmayalım
Deneme netlerinde sayılara takılmama fikrim burda da geçerli.bunlar sadece sayı benceHöffff en büyük ben mi kaldım şimdi
Allahim sosyalin doğum günü bize de şans getirsin nolur aminAaaa bide ayın 23 ünde doğum günüm var 37 mi olcam ben yeni yaşım şans getirse bari
Enerjin yüksek derken hani bazi insanlarda olurya sıcakkanlıdir pozitif enerji alırsın hep o anlamdaCanım civcikim yaa yerim seni çok tatlisin evet bazen çok yukseliyorum kabul ediyorum ama bazen ruhum çekiliyor hayat bebekim napalm olur o kadar rakamların ne önemi var ,ne puanda ne yaşta takılmıyoruz
Amiiinnnnnn tüm kpss aileme şans bolluk bereket, yüksek yüksek netlerGaliba hayır canım evet onu yayınlanır yayinlanmaz izlememiz şart adan tutturuyor
Deneme netlerinde sayılara takılmama fikrim burda da geçerli.bunlar sadece sayı bence
Allahim sosyalin doğum günü bize de şans getirsin nolur amin