anladımProblemleri iyi çözüyorum. Cebir bölümünde konuları bilsem de sorular sıkıyor beni ama hoca anlatınca anlıyorum.
Kpss önlisans gireceğim (2ekim)
Genel kültür kısmında coğrafyam iyi tarih de eh işte süper sayılmaz. Ama vatandaşlığa henüz başlamadım.anladım
benim de büyük sıkıntım cebir.
yani ilk 16 sorudaki 8 ile 16 arası diyelim.
problemleri ben de çözüyorum büyük ölçüde. sınavda nasıl olur bilmiyorum ama . inşallah iyi olur sonumuz.
daha varmış baya.
gy kısmında nasılsın.
gy kısmını halledersen . türkce matematik. süre anca yetecek sanıyorum zaten. cebir kısmını atla
anladımGenel kültür kısmında coğrafyam iyi tarih de eh işte süper sayılmaz. Ama vatandaşlığa henüz başlamadım.
Yok canim yüklenmedi daha. Yüklenince burada da paylaşırım.
güncel bir kitap almalısınızKızlar nasılsınız iyi çalışmalar, ben de bu yıl sınava gireceğim önlisans. Sağlık teknikeriyim. Kaynak kitap almadım. En son 10 sene önce almıştım konular vs değişmiştir 10 yılda. Şimdi elimde kitap test kitabı vs yok. Internetten bakıp çalışsam. Diye düşünüyorum.
anladım canım. ne kadar da geç kaldılar . bir video çekmek bu kadar zor olmamalı. ekmek yiyorlar bu işten.Yok canim yüklenmedi daha. Yüklenince burada da paylaşırım.
YouTube ye yükleniyor çözümler.
Ay çok teşekkür ederim kitapları da bilmiyorum hiç hangi yayının kitabını almalıyım. Siz lisans mezunu musunuz hangisinden çalışıyorsunuz? Ben sağlık teknikeriyim.güncel bir kitap almalısınız
geçen yılın kitabı olsun çalışmak istemem . her an güncelleniyor bazı konular. bazı tarih kitaplarında yeni bulgular, kazılar , araştırmalar sonucu güncel eklenen durumlar bile olabilir . siz yeni alın.
hayırlı olsun başlıyorsunuz çalışmaya . internet ve soru bankası . birlikte eş zamanlı gidin. sistem oturtursanız olur inşallah.
Evet canim.anladım canım. ne kadar da geç kaldılar . bir video çekmek bu kadar zor olmamalı. ekmek yiyorlar bu işten.
önlisans . öyle atandım .Ay çok teşekkür ederim kitapları da bilmiyorum hiç hangi yayının kitabını almalıyım. Siz lisans mezunu musunuz hangisinden çalışıyorsunuz? Ben sağlık teknikeriyim.
pesEvet canim.
Bir onceki denemenin bile matematik videosu çekilmedi daha
Dgs ile hangi bölüme tamamlayacaksınız?önlisans . öyle atandım .
şimdi dgs ye hazırlanıyorum bu gruptan .
yargı . yediiklim, pegem , bunlar iyi , tasarı da
Biyosistem mühendisliği. Kısmet olursa inşallahDgs ile hangi bölüme tamamlayacaksınız?
Benim bölümüm ilk ve Acil yardım (paramedik). Dgs sınavına bende gireceğim. Hemşireliğe tamamlamak için.Biyosistem mühendisliği. Kısmet olursa inşallah
Sizin bölüm nedir.
Tekniker kadrosundayjm
çok güzel .Benim bölümüm ilk ve Acil yardım (paramedik). Dgs sınavına bende gireceğim. Hemşireliğe tamamlamak için.
Umarım herşey gönlünüzce olur..
Yani iki yıllık bölümlerde en çok alım yapan bizim bölüm fakat yeterli değil her yıl 15 bin mezun veriyor ve her yıl bin kişi alınıyor.. Çok fazla mezun var. Ama atanmayı çok istiyorum.çok güzel .
atanmanız sanıyorum çok daha kolay diğer adaylara göre değil mi.
puan olarak .
inşallah tamamlarsın sen de dgs ile hemşireliğe.
inşallah ben de