Aynen canım.. inşallah hakkımızda hayırlısı olsun dün ayt tyt sorularını açmak bile gerdi beni sıranın bize geldiğini hissettim gerçi türkce mat harici çok zor değil gibiydi ama sınav psikolojisi hepsi zor geliyo insana.
Bir de kpssde bizim için bi soru bile önemli dikkatsizlik yapma şansımız yok bu da geriyo beni.
Programimda mat türkce ve geometriden bol soru çözümü var. Genel kültürü de en fazla 4 5 günde tekrar edip başa dönmeli bi program. Yani sürekli tekrar soru branş deneme genel deneme yeniden ilk konular. Bayağı yoğun oldu ama yapacak bisey yok az kaldi. Bayramı osu bunu derken bir ay de
İnanamıyorum daha dün 5 ay kaldı falan diyoduk ne ara geçti buralara geldik. Aylardır çalışıyoruz hatta bi sene oldu nerdeyse. Hala tam değilim hala çok eksik hissediyorum.
Allahim yardım etsin sınav anı soruların nerden geldiği kısacası şans faktörü de çok önemli. İnşallah nasip olur bize de artık çok yoruldum
Geçen de bi tanidigin kzi atandı orda burda diyormuş civciv çok çalışmıştı benim kız calismadi aynı puanı aldılar falan. Yani gerçekten ağzına tikmak istiyorum hepsini. Senin kızın çok zeki evet ben malim