Rica ederim canım, bi yere bakıp bi yeri unutuyoruz işteTamam canim sıfat konusuna bi göz atıyım ben bir de.
Teşekkür ederim
Canım nasılsın. Annen nasıl oldu. Haber var mıCanim benim dilbilgisi zayıf baya.
Noktalama yazım kuralları ses bilgisini yapıyorum denemede sadece
Bence de sıfat tamlamasibence sıfat tamlamasi
Daha iyi canimCanım nasılsın. Annen nasıl oldu. Haber var mı
Çok şükür canım.Daha iyi canim
Son 2 günü hatırlamıyor ama anlık unutkanlığı gitti şükür. 2 dk önce verdiğimiz cevabı unutup tekrar soruyordu. Şimdi daha iyi
Verimli olur inşallah canim.Kızlar güncel kitabım geldi.
Ben çok beğendim beklediğim gibi kalin büyük bir şey değil en çok onu sevdimçok rahat okunur sınava kadar.
Ben kendim yazacaktım mesela sporcuları bi arada parada ismi olanları bi arada. Aynı o şekilde yapmislar cok hoşuna gitti. Gruplandirinca daha iyi kaliyo insanin aklında yazmaya değmezmiş çok zamanımı alırdi bir de mutlaka eksik kalırdı.
İnşallah canimVerimli olur inşallah canim.
Bende önümüzdeki ay alacağım, elimdekini bitirmeliyim bir lac defa önce.
Canım peki soru bankası cözmücek misin artık? Ben sınava kadar devam etcem galiba eksik olduğum konulardan soru çözmek iyi geliyo hala biseyler öğreniyorumYarın yeni planima başlıyorum
Hergun deneme + pegem 30 lu ders denemelerinden 1 er tane ve konu tekrar.
Yanında da güncel okuyacağım
Verimli olur inşallah. 30 günüm böyle geçecek. Sonra da sınava birşey kalmıyor zaten
Soru bankam kalmadı canim.İnşallah canim
Canım peki soru bankası cözmücek misin artık? Ben sınava kadar devam etcem galiba eksik olduğum konulardan soru çözmek iyi geliyo hala biseyler öğreniyorum
Bir de mesela deneme çözdün analiz ettin sonra 3 genel kültür dersinden branş deneme sonra tekrar paragraf rutinine devam etcek misin? Kendime uyarlarim belki diye ayrıntılarını öğrenmeye çalışıyorum canimgerçi hepsini her gün yapsam çok zamanımı alır benim eksiklerim var.
Anladim canm kolay gelsin.Soru bankam kalmadı canim.
Artık ogrenebildigim konuyu öğrendim, ogrenebildiklerimi yapayım yeter, şimdiye kadar ogrenemedigimi de soru bankası çözüp pekistirmekle ugrasmayacagim.
Pegem ders denemelerini çözmeden de, konu tekrarı yapıp anayasa coğrafya ve vatandasliktan, her gün 1-2 konu, öyle ders denemesi çözeceğim.
Türkçe matematikte tekrar yapmadan ders denemesi çözerim.
Yediiklim dersane denemem çok çok kötü bir net geldi. Şimdi YouTube den onların çözüm videosunu izleyeceğim baştan sona.
Selami hocanın soru bankasından da 8 test kaldı, onun çözüm videolarını izleyip, kitaptaki soruları çözeceğim. Bugün bunları tamamlayıp yarın yeni programima temiz bir kafayla başlarım inşallah.
Bugün komşularla piknik yaptık, dersin başına oturmadim daha.
12 ydi canim.Anladim canm kolay gelsin.
Yediiklimin kaçıncı denemesine girdin?Ben de bugün çözdüm de 5.yi
Nasılsın geçti canimcim.Anladim canm kolay gelsin.
Yediiklimin kaçıncı denemesine girdin?Ben de bugün çözdüm de 5.yi
Tansiyonu yüksek çıkıyor canim.Safran annenden haber var mi. Nasıl oldu bugun
Valla canım o iyi geçti ama mesela bugün de yaptım bugünkü de orta halli geçti. Değişiyor denemeden denemeye artik netlerime takılmıyorum hangi konularda yanlis yapıyorum ona bakıyorumNasılsın geçti canimcim.
Çok şükür çok sevindim canım inşallah daha da iyi olurTansiyonu yüksek çıkıyor canim.
Büyük ihtimal bu hafta tansiyon takibinden sonra tansiyon ilacı kullanacak artık.
Hafızası da geri geldi şükür, o hafzasi kaybettiği tansiyonunun 20 ye çıktığı günü hatırlamıyor sadece
çok şükür canım. geçmiş olsun.Tansiyonu yüksek çıkıyor canim.
Büyük ihtimal bu hafta tansiyon takibinden sonra tansiyon ilacı kullanacak artık.
Hafızası da geri geldi şükür, o hafzasi kaybettiği tansiyonunun 20 ye çıktığı günü hatırlamıyor sadece
çok iyi canım. önemli olan yanlışlara yönelmek haklısın.Valla canım o iyi geçti ama mesela bugün de yaptım bugünkü de orta halli geçti. Değişiyor denemeden denemeye artik netlerime takılmıyorum hangi konularda yanlis yapıyorum ona bakıyorum
Çok şükür çok sevindim canım inşallah daha da iyi olur