Canim pegemin 10 lu denemesinin 1. Simdi yaptım. Bu benim 46. Denememdi. Diğer denemelerime göre ortalama 10-15 net düşük geldi. Türkçe mantığı felan yapamadım.Kızlaar kızçeler hanımlar
Nasılsınız nasıl gidiyor çalışmalar
Umarım herkes çok iyidir
Ben bugün ilk denememi yaptım (evet biraz geç oldu ama konularımın bitmesini bekledim iyice)
Pegem 10’lu denemenin 1.sini yaptım. Bu sınavı çözen varsa kolay mıdır orta mıdır zor mudur, sınava yakınlığı nasıldır yorum yaparsa çok sevinirim
Hocam bu bilginin kaynağı var mı tdk nın sitesinde böyle bir şey göremedim
Valla hiç bilmiyorum edebiyatçı arkadaşım paylaşmış ordan sayfaya girdim ekran görüntüsü aldım bende doğrudur diyeHocam bu bilginin kaynağı var mı tdk nın sitesinde böyle bir şey göremedim
Evet canim rüyalarıma giriyordu, başvuruyu kaciriyordum felan.yarin yapacağım insallahCanlar kpss başvuruları başladı 6 haziran son
Yaptım bakalım gerçi pek bir şey yok da bendeCanlar kpss başvuruları başladı 6 haziran son
Sınav ücreti ne kadar canim ?Yaptım bakalım gerçi pek bir şey yok da bende
115 lira her oturumSınav ücreti ne kadar canim ?
bebek de geliyor az kalmış . ders çalışabilecek misin bebek sonrası nasıl olacak . Allah kolaylık versin.115 lira her oturum
aa safran ne iyi ettin.Bugün dersanede denemeye girdim
Heyecandan dudağım ucukladi
Denemede bile böyleyse sınavdaki heyecanımı düşünün
Cevap anahtarını watsaptan atacaklar mis. Hala bakamadım ondan netlere.
Yediiklim 11 e girdim
90 di115 lira her oturum
Bende yapamadım heyecandanEvet canim rüyalarıma giriyordu, başvuruyu kaciriyordum felan.yarin yapacağım insallah
Evet Canim sürem arttı bile.aa safran ne iyi ettin.
yapma stres kuzum .
inşallah güzel gelir sonuçların
ki ben inanıyorum
matematikte hele harekasın.
süren yetti mi peki . o kısımı ayarlayabildin mi.
Ben diğer zamlarla karşılaştırınca 250 bekliyordum bu sene
Bayadır çalışamıyorum maalesef bebekten sonra nolur bilemiyorumbebek de geliyor az kalmış . ders çalışabilecek misin bebek sonrası nasıl olacak . Allah kolaylık versin.
Valla 115 olmuş kuzu