- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.855
İyiyim çok şükür canım iyi gidiyo sen nasılsın ne var yok ne yok
Birkaç tane kitap mı alcaksinCanim Emrah Vahap çıkartacakmis Haziran başında onu bekliyirum. Ben Haziran'da bir kaç tane alıp okuyacağım.
Canim zaten küçük oluyor güncel bilgiler kitabı.İyiyim çok şükür canım iyi gidiyo sen nasılsın ne var yok ne yok
Birkaç tane kitap mı alcaksin
Bende onu beklıyorumCanim Emrah Vahap çıkartacakmis Haziran başında onu bekliyirum. Ben Haziran'da bir kaç tane alıp okuyacağım.
Canim ben bilmiyorum hiç ama geçen kızına tabket aldık onda YouTube go yüklüydü. Videoyu başlatırken başlat yada indir seçeneği çıkıyordu. Ordan indirilir mu acaba ?Arkadaşlar youtube dan video indirmek için programa ihtiyacım var. Telefonumu değiştirdim, daha önce kullandığım programı şuan kullanamıyorum. Bana ne tavsiye edersiniz? İki program denedim ama ikiside youtube da çalışmadınapicam
Canım eski telefonumda onu kullanıyordum ama şuan Google storedan kaldırılmış. Matematik sorularını izleyip çözmem lazım, o yüzden başka bulmaya çalışıyorumCanim ben bilmiyorum hiç ama geçen kızına tabket aldık onda YouTube go yüklüydü. Videoyu başlatırken başlat yada indir seçeneği çıkıyordu. Ordan indirilir mu acaba ?
BakayımSelam . Ben problemlere kadar matematigi tekrar ediyorum . Youtube da Denklem Akademi sayfasinda bir hoca her konudan cikmis sorulari 1 saatlik cozuyor . Belki isinize yarar
Acaba zor mu cozuyorsunuz ? Bence bazi denemeler biraz zorMerhaba arkadaslar calismalar nasıl gidiyor denemelerde artış olmaması boylece hayal kırıklığı yaşayan var mı motivasyonumu bozuyor
Bilemiyorumya mesela hangileri zor dersiniz yediiklim bahsettigim yayindi onlu denemesi var osym ne sorar diyeAcaba zor mu cozuyorsunuz ? Bence bazi denemeler biraz zor
Cnm iyiyim çok şükür. Timurun anaokulu, eğitimi, is falan derken bir bakıyorum gün bitmişİyiyim çok şükür canım iyi gidiyo sen nasılsın ne var yok ne yok
Birkaç tane kitap mı alcaksin
Yediiklimi orta seviye diye biliyorum .Bilemiyorumya mesela hangileri zor dersiniz yediiklim bahsettigim yayindi onlu denemesi var osym ne sorar diye
Olabilir Türkçesi için zor diyenler var ama benim tarihte yanlislarim çok sizler denemelre başladınız mı ya da kaç deneme çözdünüz simdiye dek puan hedefleriniz nedir arkadaşlar, kolayliklar hepimizeYediiklimi orta seviye diye biliyorum .
Ben sadece 1 tane cozdum . Ama iyo yapmadigimi dusundum biraz tekra yapiyorum . Tarihten iyi olan varsa bende ogrenmek isterim . Tarih calismaya basliyacamOlabilir Türkçesi için zor diyenler var ama benim tarihte yanlislarim çok sizler denemelre başladınız mı ya da kaç deneme çözdünüz simdiye dek puan hedefleriniz nedir arkadaşlar, kolayliklar hepimize
Çok sağol canımSafransari geçmiş olsun bu arada canım nasıl oldun?
Miknatiss canım gozunaydin en az senin kadar sevindim içim huzurla doldu valla çok şükür kurtuldun bundan sonra hayatında çok güzel şeyler olsun hep inşallah ❤
Çok sağol canım inşallahHayırlı olsun canım rabbim hayırlı kapılar açsın inşallah
Evet bitti çok şükürcanım gözün aydın. bitti demek .
güzel günler görün inşallah bebeciğinle . sağlıklı mutlu ömrünüz olsun